- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Güle güle sağlıkla kullanBenimki de bu pembe
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 109,99 TL
Pembe LCW DREAM V Yaka Dantel Detaylı Kısa Kollu Hamile Pijama Takımı sadece 109,99 TL! Kadın %97 VİSKOZ %3 ELASTAN %97 VİSKOZ %3 ELASTAN Normal Bel Nakışlı Standart İnce Kısa Kol Pijama Takım V Yaka 2'li paket LCW DREAM Kadın LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W17055Z8-FSAwww.lcwaikiki.com
Açık renk bn alamadım leke filan olurPembis olsun dedim ekru renk var bide takimim :)
Ohh süslü püslüEmzirme sudyeni de bu
Atlet - LC WAIKIKI - 129,99 TL
Pembe LCW DREAM V Yaka Askılı Dantel Detaylı Hamile Atlet sadece 129,99 TL! Kadın %96 Pamuk %4 ELASTAN %96 Pamuk %4 ELASTAN %79 Poliamid %21 ELASTAN Nakışlı Standart Askılı / Kolsuz Atlet V Yaka LCW DREAM Yüksek Pamuk İçerir Kadın LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - S1JD84Z8-G2Jwww.lcwaikiki.com
Rahat biirsey begendim gobisimiz de derli toplu olurOhh süslü püslü
Bn tek sütyen aldım hiç atlet cazip gelmedi banaRahat biirsey begendim gobisimiz de derli toplu oluremzirme atlet iyi oluyor
Yok ben de soğudum kuzum ya.Sen yine de çok beğendiysen al
Ay kâbus gibiPembe-maviler gelin görümce heralde.Beyazlı hanım da sanki birazdan doğuma gidecek gibi değil de, sahne alacak gibi.
Bazı lohusa takımları cidden abartı.
Gecelik güzel aslında realcim. Sabahlık biraz boğucu. Ama arkadaşların yolladığı pijama takımları daha sportif. Benim de hoşuma gitti.Yok ben de soğudum kuzum ya.
Evet Mervecim, düşünsene görümcenle aynı anda doğuruyorsun. Sen pembe, o maviAy kâbus gibi
KorkuunnççPembe-maviler gelin görümce heralde.Beyazlı hanım da sanki birazdan doğuma gidecek gibi değil de, sahne alacak gibi.
Link isteriz, zira bayıldık jahdhshdjdndnPembe-maviler gelin görümce heralde.Beyazlı hanım da sanki birazdan doğuma gidecek gibi değil de, sahne alacak gibi.
Sen maviyi giy ben pembeyiLink isteriz, zira bayıldık jahdhshdjdndn
Bende de var bundan pembe çizgileri geçen yıl almıştımBunun kumasi cok guzel kaliteli
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 149,99 TL
Siyah LCW DREAM Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Cep Detaylı Viskon Kadın Pijama Takımı sadece 149,99 TL! Kadın %4 ELASTAN %96 VİSKOZ %96 VİSKOZ %4 ELASTAN Kadın 2'li paket Standart Gömlek Yaka Pijama Takım Uzun Uzun Kol Düz Viskon LCW DREAM İnce LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W10103Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Seninki bu muydu?
Beyazi da dönüşümlü takiliriz madem ahdhshdhshSen maviyi giy ben pembeyi
AnlaştıkBeyazi da dönüşümlü takiliriz madem ahdhshdhsh
Ben yine yollayayım da link böyle dantelli, güpürlü model isteyen de olabilirLink isteriz, zira bayıldık jahdhshdjdndn
Realcim, bir bak linke. Beğendiğin bir model çıkar belki.@Nihal Shibuya kuzum spor seylerden aldım.Hatta bı tane de o siyah Waikiki pijamadan alicam.Cok beğendim kumasi da viskonmus.Bi tane de süslü kombin yapım dedim içime sinen bulamadım.Trendyoldan ucuz yollu bişi alicam wala.Dursun bakalım.
Bayildim ya cok guzelPembe hastane çıkışımin linkini soran kızlar link atmayı bilmiorum o yüzden screenshot aticam.Trendyoldan aldım