- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30dan sonra geç. 32 34de her şey hazır olmalı. Yavaş yavaş alışverişi hizlandırın.Ben 26. Haftamdayım daha dogru düzgün bisey almadım
Kendime pijamadir vs
Bebege besik
Bikac hastane cikisi kiyafet filan o kadar
Gec kalmıyorum degil mi
Cok erken gibi geliyor
30. Haftadan sonra baslasam gec mi kalırım
Ben 26. Haftamdayım daha dogru düzgün bisey almadım
Kendime pijamadir vs
Bebege besik
Bikac hastane cikisi kiyafet filan o kadar
Gec kalmıyorum degil mi
Cok erken gibi geliyor
30. Haftadan sonra baslasam gec mi kalırım
28 de bi atak yapim zaman30dan sonra geç. 32 34de her şey hazır olmalı. Yavaş yavaş alışverişi hizlandırın.
Ben kalabalık sevmeyen biriyimben 24cü haftadayım, aklıma bi kaç şey koyuyorum
gerçekten indirime giriyorsa alıyorum.
çünkü ülkemizde sabit bi fiyat yok her ay çıkıyor :)
Yap yap. 28den sonra kasılması filan olan var topikte. Nstye erken girenler oldu. Kasılmalarla hala uğraşanlar var. Her an her şey olabilir. Dün doktorum 28 haftalık bi bebe dogurttu.28 de bi atak yapim zaman
Bi eminönu yapsam iyi olacak agirlasmadan iyice
Ben kalabalık sevmeyen biriyim
Ondan hep erteliyorum
Ama dediginiz dogru bian once hal yola koymak lazim
Oyyy Allah korusunYap yap. 28den sonra kasılması filan olan var topikte. Nstye erken girenler oldu. Kasılmalarla hala uğraşanlar var. Her an her şey olabilir. Dün doktorum 28 haftalık bi bebe dogurttu.
E bravo ne diyim.Oyyy Allah korusun
Benim bu ara pek dr a da uğradığım yok
dr değişimi vs sinirim bozulduE bravo ne diyim.
Iyi hadi hayırlı olsun.dr değişimi vs sinirim bozuldu
En son bi tane buldum galiba
Olur bnce 3xl bile vardı bn 44 giyiyorum şuan 2xl aldım ama baya bol yani bilerek bol aldım kumaşı da esnek sıkan kumaş değilbende lcw dan siyah takımı sepete attım uzun zamandır bekliyor ama alıp almama konusunda kararsızım
şu an 46-48 arası beden giyiyorum, doğuma 3 ay var o zamana kadar korkum 50 beden olma ihtimali
bu modelin en büyüğü o zamana kadar bana olmaz gibi geliyor
Araç kullanmıyorum arka koltuğa terfi edicez mecbur şöfor yanındanaslında hiç istemiyorum ama aksırır tıksırır aniden bişey olur arabayı sağa çekene kadar aklım gider benimŞimdi puset alanlar arabada da koltuk olarak kullanılacak ya arabaya tersten bağlanıyor biliyorsunuz onu görmek için ayna aldınız mı alan varsa görüş nasıp güzel mi nette okudum bazı aynalarda bulanıklık varmış da alan varsa ona bakim dedim giggles tam sana göre bi konu bak
Valla ben hiç baş başa arabada gideceğimizi düşünmedimŞimdi puset alanlar arabada da koltuk olarak kullanılacak ya arabaya tersten bağlanıyor biliyorsunuz onu görmek için ayna aldınız mı alan varsa görüş nasıp güzel mi nette okudum bazı aynalarda bulanıklık varmış da alan varsa ona bakim dedim giggles tam sana göre bi konu bak
Araç kullanmıyorum arka koltuğa terfi edicez mecbur şöfor yanındanaslında hiç istemiyorum ama aksırır tıksırır aniden bişey olur arabayı sağa çekene kadar aklım gider benim
Oldu da gitmek zorunda kaldınızValla ben hiç baş başa arabada gideceğimizi düşünmedim
Kısa mesafeyi arabasıyla yürürüzOldu da gitmek zorunda kaldınız
Bn direk uzun yolculuğa çıkcam diyormuşumkısa mesafe giderim ya sürekli eşimi bekleyemem eşim yanındayken de öne oturmaya düşünüyorum