pişikten ziyade dermatit oluyor benim oğlumda olmuştu. tüm poposu yani kaba etleri yara oldu hep hatta beli falan da yani bez değen yerler. doktora götürdüm direk bez dermatiti demişti.Ya brn bu bezin yaramama olayını anlayamıyorum. Bexr güvenmek önemli. Pişik olurss ki Allah korusun bezden önce acaba iyi temizlik kurulama yapamadım mı diye düşünürüm önce kremini değiştiririm.
Ter bezi ne arkadaşlar yaş
Bezin yaramama olayi ile pedin yaramama olayi çok benziyor aslinda. Misal bazi pedler bende kaşıntı, kizariklik vs yapiyor, kokulu kullanamiyorum, keza sampuanlar da öyle egzama yapıyor bazilari. Ben Küçükken de annem prima almis en iyisi diye, benim toto vicik vicik yara olmuş, ki annem aşırı titizdir, silmez direkt yikar vs. Baska basit bir marka alınca pişik geçmiş. Buyuk ihtimalle öyle bir konu bu da. İcindeki bir etken madde yaramıyor olabilir o bunyeye. Sadece tahmin tabiiYa brn bu bezin yaramama olayını anlayamıyorum. Bexr güvenmek önemli. Pişik olurss ki Allah korusun bezden önce acaba iyi temizlik kurulama yapamadım mı diye düşünürüm önce kremini değiştiririm.
Bnce bu hali de çok şık sökmesen de olurPembe geceligin üstüne indirimden bu kapitone sabahligi aldım kızlar.Hastanede sabahliksiz rahat edemem ben ya mecbur aldım wala.Biyelerini sokucem düz renk olcak.
Onu da bilmiyorum demeTer bezi ne arkadaşlar ya
İşte bazen değişirken soğuk oluyor ya o terle buz gibi oluyor o yüzden hemencecik sırtına yerleştirdin mi ohh misUyandırmadan sırtına koymak için mi bilemedim . Yoksa ben terli üstünde bırakmam kıyafet değişir.
Aynn öyle her vücut kabul etmiyorBezin yaramama olayi ile pedin yaramama olayi çok benziyor aslinda. Misal bazi pedler bende kaşıntı, kizariklik vs yapiyor, kokulu kullanamiyorum, keza sampuanlar da öyle egzama yapıyor bazilari. Ben Küçükken de annem prima almis en iyisi diye, benim toto vicik vicik yara olmuş, ki annem aşırı titizdir, silmez direkt yikar vs. Baska basit bir marka alınca pişik geçmiş. Buyuk ihtimalle öyle bir konu bu da. İcindeki bir etken madde yaramıyor olabilir o bunyeye. Sadece tahmin tabii
Hala anlam veremiyorum ter bezineUyandırmadan sırtına koymak için mi bilemedim . Yoksa ben terli üstünde bırakmam kıyafet değişir.
Gerçekten sırtına koymak için ayrıca bi bez mi alacaksınız?Onu da bilmiyorum deme
Bnm oğlan çok terler Bnm çantada hep bi havlu sırtına teri üstünde kurudumu hastalanır
İlle o lazım değil kullanmadığın küçük bi havlu zıbın ne varsa konurHala anlam veremiyorum ter bezine
Gerçekten sırtına koymak için ayrıca bi bez mi alacaksınız?
Bunlar hep kapitalizm bak
Sırtına koyacağım diye ayrı bez mez alamam ya
Ağzına koyacaklarımdan birini sırtına koyarım işte
Yakası üstünde kalıyor amaİlle o lazım değil kullanmadığın küçük bi havlu zıbın ne varsa konur
Ağız bezi ilk zamanlar olurda sonra küçük olur
E o zmn ağız bezine de gerek yok yakasıyla siliver
Gerçekten sırtına koymak için ayrıca bi bez mi alacaksınız?
Bunlar hep kapitalizm bak
Sırtına koyacağım diye ayrı bez mez alamam ya
Ağzına koyacaklarımdan birini sırtına koyarım işte
çok güzel çok naif iyi günlerde kullanın inşallah. nerden verdiniz siparişi? ben de buna benzer bişey beğenmiştim. Önümüzdeki ay yaptırayım diye düşünüyorum. renkler falan soft çok hoşEki Görüntüle 2935769 Benim kızımında kapı süsü
Bizde de var bi sürü minik çorapHala anlam veremiyorum ter bezine
Bir sürü Müslin örtü aldık ben de almam. Dün kıyafetlerin etiketini kestim babaannesi bir sürü çorap almış minicik ayağına kusamazda ne lazım, eldiven olarak kullanırız artık.
Bu bez olandan ben de aldımBunlar da organizerlarimiz kızlar.
Bunlar da organizerlarimiz kızlar.
Kulak mıBizde de var bi sürü minik çorap
Asarken çok bunaldım
Mecbur bi şekilde giydiecepiz
Kulağına kadar takabilirim ben
Bu bez olandan ben de aldım
Kullanışlı geldi bana da
Ayaklının içine bi tane giydiririmKulak mıbn çorap yerine ayaklı don aldim
Ben bi 3 çorap almıştımKulak mıbn çorap yerine ayaklı don aldim
Sleepy hic denemedim ben ama doğumdan sonra ondan alacağım bak iyi oldu yazdığınAynn öyle her vücut kabul etmiyor
Mesela bn orkid güya en iyisi ama hayatta kullanmam deli gibi kaşındırıyor son 2-3 senedir sleepy bambu muhteşem hiç yokmuş gibi çok rahattır