- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Ben L aldım ebebekten yorumları okuyarakEki Görüntüle 2935044 Kızlar depend bezin en büyük bedeninden almak istiyorum ama bi tane beden yazan bi tane de bel çevresi yazan çeşidi var hangisini akacağım konusunda kararsız kaldım bi de siz bakar mısınız birinde beden yazmıyor
Çok güzeller güle güle giysin bebişinKızlar hastane çıkışlarımizi sipariş ettik
Ben de yorumlara gore L aldım.Ben L aldım ebebekten yorumları okuyarak
Müslin takımlar tek kat mı?Kızlar hastane çıkışlarımizi sipariş ettik
Yorgan yastık hariçArkadaşlar tek şifonyer alanlar aldıkları şifonyerin linkini atabilir misiniz ?
Cok guzeller canim murdum olanin linkini verir misinKızlar hastane çıkışlarımizi sipariş ettik
Park yatak ve şigonyer aldın sanırım canım şifonyeri yatak odasına mı koydun?Yorgan yastık hariç
bezleri kıyafetleri battaniyeler sığdı
MALM beyaz 80x100 cm 4 çekmeceli Åifonyer - 30403571 | IKEA
MALM beyaz 80x100 cm 4 çekmeceli Åifonyer - 30403571 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ben de aynısının minnie mouse olanından aldım çook güzellTac kundak havlu indirime girmisti aldim bilginiz olsun
Park yatak ve şigonyer aldın sanırım canım şifonyeri yatak odasına mı koydun?
Ben de ikeada bunu beğenmiştim fiyatı da uygun gelmişti ama eşyaları sığmaz diye tereddütte kalmıştım. Sen internetten mi sipariş ettin kendiniz kolay kurdunuz mu ?Benim odalarım saçma sapan büyüklükte. Yatak odasına beşiğini koydum. Yatak odasından büyük koridorum var şifonyeri şimdilik oraya koydum , odayı sıkıştırmak istemedim. Nereye koyulsa kötü durmuyor bence.
Ben de ikeada bunu beğenmiştim fiyatı da uygun gelmişti ama eşyaları sığmaz diye tereddütte kalmıştım. Sen internetten mi sipariş ettin kendiniz kolay kurdunuz mu ?
TeşekkürlerBen annemden kullanmadığı için aldım. Kendimiz kurmuştuk ama zamanında.
Yorumlari da cok guzelBen de aynısının minnie mouse olanından aldım çook güzell
Ben de aldım teşekkürlerTac kundak havlu indirime girmisti aldim bilginiz olsun
Rica ederim umarim memnun kalirizBen de aldım teşekkürler
Ben omuz bezlerimi miniyokiden aldım canım.Mutlaka gozat.Trendyolda var.Ebebekteki omuz ve ter bezinden alan var mi acaba guzeller mi
Çook güzeller ama müslin ya biraz ince midir acaba ?Pembe hastane çıkışımin linkini soran kızlar link atmayı bilmiorum o yüzden screenshot aticam.Trendyoldan aldım