- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Geçmiş olsun canim vaktinde zamanında gelsin miniğin :)Aksine magnezyum disinda her sey oldumagnezyum kullansam diye aradim, hemen hastaneye gel gorelim dedi gittim, hemen yatis dedi yattim. 4 serum 6 igne yedim önlem amacli ciger geliştirici, antibiyotik ve progestan vuruldu. Nstye grdm brkac kez. 1 gece kalip brkac saat once eve geldim, izne de ayirdi.
Bende dalan roxy lavantali deterjani kullandım ev mis gibi bebek koktu onda da yuusaticiya gerek yokKolay gele
Bn duru granül lavantayla yıkadım yumuşatıcı kullanmadım
Güzel kokuyor ama kurutma kokusunu hep almış
Ben de ondan aldım asla kokmuyor yaaBende dalan roxy lavantali deterjani kullandım ev mis gibi bebek koktu onda da yuusaticiya gerek yok
Nasıl kokmuyor kizzzBen de ondan aldım asla kokmuyor yaa
Yaa burnuma burnuma soktum inan çamaşırları koku alacam diye cıks.Nasıl kokmuyor kizzzallah allah bendeki kokuyor bayagi hatta kızımın çamaşırlarını yıkadım bu aksam onunla guzel koksunlar diye
Aminnn inşallahGeçmiş olsun canim vaktinde zamanında gelsin miniğin :)
Gecmis olsun hastane cikisi herhangi bir takviye ilac verdi mi veya evde yaticaksn falan dedi miAksine magnezyum disinda her sey oldumagnezyum kullansam diye aradim, hemen hastaneye gel gorelim dedi gittim, hemen yatis dedi yattim. 4 serum 6 igne yedim önlem amacli ciger geliştirici, antibiyotik ve progestan vuruldu. Nstye grdm brkac kez. 1 gece kalip brkac saat once eve geldim, izne de ayirdi.
Merve makina temizleyici kullanmanı öneririm. Makinayı ilk aldığımda yıkadığım çamaşırlar mis gibi kokardı aylarca, zaman geçtikçe ne kadar iç lastiğini kazanını ve deterjan bölmesini temizlesem de koku alamamaya başlamıştım bu temizleyicilere de para tuzağı gözüyle bakıyordum . Deneyince gördüm ki gerçekten istediğim sonucu veriyorYaa burnuma burnuma soktum inan çamaşırları koku alacam diye cıks.Gerçi benim makina böyle ya kokmuyo benim çamaşırlar fazla durulama filan yapıyo diye düşünüyorum. Annemin kaynanamın yıkadığı çamaşırlarım günlerce güzel kokar. Kaynanam yumuşatıcı bile kullanmaz. Makinesi de çok eski üstelik.
Temizleme yapsam da bu en basindan beri öyle yaMerve makina temizleyici kullanmanı öneririm. Makinayı ilk aldığımda yıkadığım çamaşırlar mis gibi kokardı aylarca, zaman geçtikçe ne kadar iç lastiğini kazanını ve deterjan bölmesini temizlesem de koku alamamaya başlamıştım bu temizleyicilere de para tuzağı gözüyle bakıyordum . Deneyince gördüm ki gerçekten istediğim sonucu veriyorreklam gibi oldu sponsorlu mu yazsaydım hahaha
O zaman bilemiyorum dediğin gibi ekstra durulama yapıyor olabilirTemizleme yapsam da bu en basindan beri öyle ya
Aynı dert bende de var. Başkasında yıkanan çamaşır mis gibi kokuyo. Benim renkli de beyaz da kokmaz.Yaa burnuma burnuma soktum inan çamaşırları koku alacam diye cıks.Gerçi benim makina böyle ya kokmuyo benim çamaşırlar fazla durulama filan yapıyo diye düşünüyorum. Annemin kaynanamın yıkadığı çamaşırlarım günlerce güzel kokar. Kaynanam yumuşatıcı bile kullanmaz. Makinesi de çok eski üstelik.
Bende aldım hafta sonu bundan :)Lcw nin emzirme aleti bu kızlar 54.90 di sanırım fiyatı da
ilk cocukta kendi bedenimde aldım beni penye oldukları için kalıp gibi değiller esniyorlar.Bende aldım hafta sonu bundan :)
Emzirme sütyeni de aldım 2 tane fakat 1 beden büyük aldım, yoksa kendi bedenimde mi almam gerekiyordu :) İlk gebelik olunca bilemedim
Rica ederim bildiklerimi, yaptıklarımı paylaştım sadece.Herkese merhaba4 senelik bekleyişten sonra hamile kaldım. İlk gebeliğim hiç tecrübem yoktu, o yüzden yazdığınız her şeyi tek tek okudum yaklaşık 10-15 gündür ve önemli kısımları not aldım. Öncelikle "Merve" sana tüm kalbimle çok teşekkür ediyorum tüm yazdıkların bana yol gösteriyor Allah razı olsun ve diğer tüm yorum yapan, bilgilerini aktaran herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız güzel kalpli anneler
Lcw nin sütyen kalıpları büyük bn de sütyen aldım ordan gayet de güzeller illa ki süt dolunca büyüyecek büyümesede sorun olmaz göğüslerin dolu dolu gözükürBende aldım hafta sonu bundan :)
Emzirme sütyeni de aldım 2 tane fakat 1 beden büyük aldım, yoksa kendi bedenimde mi almam gerekiyordu :) İlk gebelik olunca bilemedim
Cok teşekkür ederimGecmis olsun hastane cikisi herhangi bir takviye ilac verdi mi veya evde yaticaksn falan dedi mi
Iyi geldi bana.Kızlar konu dışı evet ama bişey sormak istiyorum anlayanlara doktora yarın göstericez. Şeker yükleme testim İlk 81 1. Saat 103 2. Saat110 çıktı yorum yapabilecek olan var mı?
Ben kızımda aldım hiç kullanamadım. Süt fazlalığı olunca sütler oraya doldu. Bende unuttum eğildim filan. Bütün süt üzerime boşalmıştıPhilips avent gogus kalkani kesinlikle her hamile almali mi duruma gore mi dogumdan sonra haraket etmeli