- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
A101 kapıda uygulamasından aldım bi de ordan dene istersen şuan gözüküyor ürünIlk uygun oldugu icin ona baktim, dogum yaklasinca alayim diye erteledim. Bir daha tum sitelerde fiyati artti. 101 in internet satisinda da artik yok. Uye olun diyor ama ne yaptiysam verilmedi. Gonderi bazi bolgelere ozel diye anladim
Evet yenidoğan benimki dezaten sadece ayırması kalan etiketleri sök kes derken yoruldum
Katiliyorum kizlar pitik pitik etiketleri kes dur. Bir tane de zahiyatim var fazla kesmisimAyy en zor kısmı 1 saat etiket sökmüştüm
Çok şükür bnm kazaya giden olmadıKatiliyorum kizlar pitik pitik etiketleri kes dur. Bir tane de zahiyatim var fazla kesmisimsirt bezine de etiket konulmaz ki arkadasim
Evet onu defalarca denedim. Sanirim bulundugunuz bolgedeki 101 lerde varsa alabiliyorsunuzA101 kapıda uygulamasından aldım bi de ordan dene istersen şuan gözüküyor ürün
Yumuşatıcı kullanmadım. Kullanmayacam hiç.Kızlar sizlerden görüp gaza gelip bugün yıkamaya başlıyorumyikayanlar acaba yumuşatıcı kullandınız mı ??? ben gerek yok diye almadım unibaby almıştım sıvı çamaşır sabunu onunla yikayacagim
Trendyol da varEvet onu defalarca denedim. Sanirim bulundugunuz bolgedeki 101 lerde varsa alabiliyorsunuzlansinoh aldim artik bugun
Kasindirmasin diye yice ucundan kesiyordum. Dikise yakin kesip kalani elinle sokmek gerekiyormusÇok şükür bnm kazaya giden olmadı
Aminn insallah. Sonra minnosun üzerine sinecek kokusunu hayal ettim. Deterjanlari bile bastiracak miss misAy masallah ne guzel, her yer bebek bebek kokmustur. Gule gule giyilsin
Artık anneciğinin el emeği olcak orda dikersinKasindirmasin diye yice ucundan kesiyordum. Dikise yakin kesip kalani elinle sokmek gerekiyormus
Insallah duymayiz merve ya ben baslayamadim aldim krem ama erken dogum riskim var zatrn daha da uyarir diye korktumBen erkenden kreme başladım kalkana ihtiyaç duymamayı umuyorum.
O da guzelmisben ilk doğumda almıştım, günlük kullanım için güzel
meme ucları elbiseye dokunmadığı için acıyı kesiyor
fazla olan sütte hazneye akıyor, ama yanlış bi eğilmende hepsi akıyor
üstün başın ekşi ekşi süt kokuyor
Ama ucuna sürcen ki sadece kahverengi kısma. komple göğse masaj gibi değil.Insallah duymayiz merve ya ben baslayamadim aldim krem ama erken dogum riskim var zatrn daha da uyarir diye korktum
Doktorum hic bir sekilde birsey surme sadece temiz tut dedi bir ara sut de gelmw olayi olmustu artk 35i falan gorursem o zamanlr baslrm herldeAma ucuna sürcen ki sadece kahverengi kısma. komple göğse masaj gibi değil.
Sen bilirsin canım.Doktorum hic bir sekilde birsey surme sadece temiz tut dedi bir ara sut de gelmw olayi olmustu artk 35i falan gorursem o zamanlr baslrm herlde
Ya yurume ve oturma benim rahimde hunilesme oldugundan dolayi zaten zorluyordu, ama bu sertlesme de zorluyor evet. Fakat asil emare tüm gun hissettirmesi ve gecmemesi, ara ara olanlar ise normal. Ya da yoruldugun zaman olup dinlendigin zaman gecerse o da normal. Yani doktorlarin dediği bu. Ama gecmiyorsa ve çok sık olyorsa dikkate alinmali.2 3 gündür benimki gergin böyle sanki zor yürüyorum gbi aynı şey mi acaba . Yada karnınıza dokununca sertlik mi tam olarak bahsettiğiniz.
Evet işi bırakmakta fayda var artık bolca dinlenin
Ilac vermedi mi doktorun canim magnezyum disindaYa yurume ve oturma benim rahimde hunilesme oldugundan dolayi zaten zorluyordu, ama bu sertlesme de zorluyor evet. Fakat asil emare tüm gun hissettirmesi ve gecmemesi, ara ara olanlar ise normal. Ya da yoruldugun zaman olup dinlendigin zaman gecerse o da normal. Yani doktorlarin dediği bu. Ama gecmiyorsa ve çok sık olyorsa dikkate alinmali.
Evet dinlenmek iyi gelecek gerçekten
Aksine magnezyum disinda her sey olduIlac vermedi mi doktorun canim magnezyum disinda
Çok geçmiş olsun. Azcık daha beklesin inşallah.Aksine magnezyum disinda her sey oldumagnezyum kullansam diye aradim, hemen hastaneye gel gorelim dedi gittim, hemen yatis dedi yattim. 4 serum 6 igne yedim önlem amacli ciger geliştirici, antibiyotik ve progestan vuruldu. Nstye grdm brkac kez. 1 gece kalip brkac saat once eve geldim, izne de ayirdi.
Amin cnm cok sag ol, inşallahÇok geçmiş olsun. Azcık daha beklesin inşallah.
Canım kusura bakma. Ancak gördüm. Çantanın linki buCok guzelmis canım
Gule gule sağlıcakla kullanın
Linki var mı bunun linki