Normal görünüyor.Kızlar konu dışı evet ama bişey sormak istiyorum anlayanlara doktora yarın göstericez. Şeker yükleme testim İlk 81 1. Saat 103 2. Saat110 çıktı yorum yapabilecek olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal görünüyor.Kızlar konu dışı evet ama bişey sormak istiyorum anlayanlara doktora yarın göstericez. Şeker yükleme testim İlk 81 1. Saat 103 2. Saat110 çıktı yorum yapabilecek olan var mı?
Bana da o sekild bir tedavi uygulanmisti ama 23haftaliktim daha simdi farkettim 35olmussunuz dinlenin bol bol zamaninda gelir kuzucuk insallahCok teşekkür ederim progestan kullaniyordum zaten, sabah aksam vajinal, ona devam mutlaka dedi. Yattigim surecte de iğne olarak vurdular zaten progestani. Ek bi ilac vermedi, istiraha devam ve izne cik dedi. 10 gun sonra tekrar goruselim dedi.
Sut fazla olursa mochi mi almak mantikli lansinoh manuel mi acabaBen kızımda aldım hiç kullanamadım. Süt fazlalığı olunca sütler oraya doldu. Bende unuttum eğildim filan. Bütün süt üzerime boşalmıştı
Ben bilemiyorum canım. Başta hiç gerek duymadım ben çalışmadığım için hiç sagmadım. Süt de fazlaydı bebek az içtiği için ama gerek duymadım yinede.. Sonrasında mecburen aldım reflüsü vardı kızımın ilaç için. Markası mamajo elektrikli. Ama lansinoh kadar kuvvetli degildi. Lansinoh da ablam kullandı. Bi sene kadar ömrü var galiba sonrasında çekim gücü cok fazla azalmıştıSut fazla olursa mochi mi almak mantikli lansinoh manuel mi acaba
Anladim canim tesekkur ederimBen bilemiyorum canım. Başta hiç gerek duymadım ben çalışmadığım için hiç sagmadım. Süt de fazlaydı bebek az içtiği için ama gerek duymadım yinede.. Sonrasında mecburen aldım reflüsü vardı kızımın ilaç için. Markası mamajo elektrikli. Ama lansinoh kadar kuvvetli degildi. Lansinoh da ablam kullandı. Bi sene kadar ömrü var galiba sonrasında çekim gücü cok fazla azalmıştı
Yok ayol nerdee 270 mi 260 mı neydimerve ya mustela bir daha indirime hic girmedi ah sen o zaman ne iyi almistin demi 180lerde miydi
Aaa oyle miydi benim aklimda 180 190 kalmis tamam o zaman kaziklaniyor hissne cok kapilmicamYok ayol nerdee 270 mi 260 mı neydi
Az kapıl üçyüzü düşmüyo yaAaa oyle miydi benim aklimda 180 190 kalmis tamam o zaman kaziklaniyor hissne cok kapilmicam
Var var 299 gormustum bu sabah %11 falan da benim indirimim vardi ama tabi orijinal olmasi da onemloAz kapıl üçyüzü düşmüyo ya
O bendim ama içinde vücut losyonu yok haliyle yani yüne aynı fiyata geliyormerve ya mustela bir daha indirime hic girmedi ah sen o zaman ne iyi almistin demi 180lerde miydi
Lcw den pijama aldım sabahlık almadım üstüne evden hırka koyacağımKızlar hastane de giyecek alt üst takım-sabahlık-elbise olarak bir takım bulamadım. Sizler nerden aldınız?
Ay tamam dogru canim hatirladimben de merve ne guzel aldi ya deyip her sabah hepsiburada ile uyaniyorum insin diye bekliyorum ne zamandirO bendim ama içinde vücut losyonu yok haliyle yani yüne aynı fiyata geliyor
Pazardan da aldım lcwdan da aldım.Kızlar hastane de giyecek alt üst takım-sabahlık-elbise olarak bir takım bulamadım. Sizler nerden aldınız?
Lcw den pijama aldım sabahlık almadım üstüne evden hırka koyacağım
Hastane çantasına iki takım yeter mi acabaPazardan da aldım lcwdan da aldım.
Bence yeter yetmezse eşim evde giydiklerimden getirsin. 2 pijama 1 gecelik koydum ben.Hastane çantasına iki takım yeter mi acaba
Yeterli benceHastane çantasına iki takım yeter mi acaba