- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Ben H&M’in emzirme sütyenini aldım, 2’li. İçindeki pedler çıkabiliyor. Şimdiden giyiyorum ve aşırı rahat, yok gibi.
Bunlar bana yeter, başka da almam artık
Gorumcem chicco'nun travel sistemini almıştı su an 5 bin küsur. Bebek 1 buçuk yaşına gelince baston bebek arabası aldılar. Diğeri kullanışsız, sığmıyor diye.Valla tüm dükkanı yazmıslar. Ben arbaa konusunda burda herkese kanin tipi diye diye kendimi paralıyorum valla en önemli şey kullanış. Yoksa astronomik rakamlara anında çıkılıyo. Günah valla.
Ben de çok gördüm duydum bu durumu. En minik neyse onu almak lazım.Gorumcem chicco'nun travel sistemini almıştı su an 5 bin küsur. Bebek 1 buçuk yaşına gelince baston bebek arabası aldılar. Diğeri kullanışsız, sığmıyor diye.
Bu nerde ki mağaza üstüne iyi koymuşlarNe satıyorlarsa yazmışlar.
Ben kısım kısım almaya karar verdim Whitecım. Hepsine bir anda ihtiyacımız olmayacak. Kardeşim de Ankara’dan yeğenlerimin bebe odasını ve arabasını yollayacak. Yoksa altından kalkamayız. Bugün bir bebek arabası baktım 8.5 bin TL idi. Kaç sene binecek ki buna? Benim yeğenlerim yürümeye başladıktan sonra bebek arabasının yüzüne bakmadılar.
Bnde gördüm bunu sanırım albümin diye bi hastalık var doğum yada sonrasında oluyor onu olmuş Bnde tam detayını bilmiyorum hastalık hakkında ama çok böyle şişenlere albümin derlerThread 'Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı' Sezeryan sonrası ayak şişmesi fotograflı
Sen beni en son engelleyecen sinirlenip. Senle biraz fazla uğraşıyor olabilirim.
Genel bi liste yazmışlar da hepsi lazım olmuyor acilller önce sonrası doğduktan sonra ihtiyaca göre daha makbulArkadaşlar bugün alışveriş yaptığım bir mağaza bu listeyi verdi. Derli toplu görmek bakımımdan faydalı olmuş.
Ay hadi güzel günlerde kullanın.Veee nihayet kızçeme oda siparişi verdik
Kasımın ilk haftası gelecek inşallah o zamana kadar doğurmuş olmam
Amin inşallahAy hadi güzel günlerde kullanın.
Bu liste hangi sayfada? Baya geri gittim bulamadımGenel bi liste yazmışlar da hepsi lazım olmuyor acilller önce sonrası doğduktan sonra ihtiyaca göre daha makbul
Senin için copy pasteBu liste hangi sayfada? Baya geri gittim bulamadım
Çocuğu direkt çamaşır makinesine atmandan korkuyorum
Benim alışveriş yaptığım mağaza vermişti listeBu liste hangi sayfada? Baya geri gittim bulamadım
Civil varsa oaraya da bak daha uygun olabilirArkadaşlar e-bebek'te böyle bebek küveti var. 99 tl.
Çok teşekkür ederiimSenin için copy paste
Ya file işi tırıvırı ööyle sırt üstü yatıp keyifle yıkanmıyolar ki. Çokca yüzüstü tutup sırtı kolları bacakları kafayı yıkıyosun. Hem öyle daha uslu duruyo ve suyla temas halinde olursa yani ayakları bacakları suda bırakırsan mesela daha az irkiliyo. Sonra da sırtüstü cevirip hizla önü yıkıyosun ve final.Çocuğu direkt çamaşır makinesine atmandan korkuyorum
Halbuki ben tüm mal varlığımızı saymıştım fotoğraflı.Çok teşekkür ederiim
Keşke şu giysilerde ideal sayı da yazsaymış:) Kaç tane zıbın kaç tane içlik falan. Bugün ilk alışverişe çıktık. Kaç tane almak lazım bilemedim hiç
Nasıl kısa anlatım böyleYa file işi tırıvırı ööyle sırt üstü yatıp keyifle yıkanmıyolar ki. Çokca yüzüstü tutup sırtı kolları bacakları kafayı yıkıyosun. Hem öyle daha uslu duruyo ve suyla temas halinde olursa yani ayakları bacakları suda bırakırsan mesela daha az irkiliyo. Sonra da sırtüstü cevirip hizla önü yıkıyosun ve final.