- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz tuzlu olmuş senin küvet ya
Aynen ya ne lüzumsuz bi harcama yapmışım heyecana kapılıp kocam beye söyleyim olmaz böyle içime oturur kafama takıldı yıllar gecse unutamam bu harcamayıO paraylan oooo neler neler alirsin al bi legen gerisi diger ihtiyaclar
Daha kolayı varAsure tenceresinde yikayin bebisleri masrafa gerk yok
1 ay olmadıysa değişim yaparlarAynen ya ne lüzumsuz bi harcama yapmışım heyecana kapılıp kocam beye söyleyim olmaz böyle içime oturur kafama takıldı yıllar gecse unutamam bu harcamayı
Soguk olur yoksa dusunurdumben salonda yikarim herhalde evimiz ters dublex asagilar soguk olcak sanrm yeni tasndk bklmDaha kolayı var
Lavabonun içinde bn düşünmüyor değilim
Nasil da hesaplıyiz ama1 ay olmadıysa değişim yaparlar
Zararın neresinden dönersen kâr oldu
Bn de biraz büyüsün öyle yıkarım küveti doldur boşalt uğraşmamak içinSoguk olur yoksa dusunurdumben salonda yikarim herhalde evimiz ters dublex asagilar soguk olcak sanrm yeni tasndk bklm
Simdiden buz gibi yerler fln da yakmaya basladik kalorifer gece ust katimiz sicak olur herhaldeBn de biraz büyüsün öyle yıkarım küveti doldur boşalt uğraşmamak için
kolaya kaçarım
Belki sıcak olur ya
Devir ekonomi devriNasil da hesaplıyiz ama
Aynen cnm bebisler rizkiyla gelecek insallahDevir ekonomi devri
Ya herşey uçmuş valla Allah alamayanların yardımcısı olsun çok şükür halimize yine
Hele bnm masrafı düşündükçe
Yaaa o kadar He erken başlamışsınSimdiden buz gibi yerler fln da yakmaya basladik kalorifer gece ust katimiz sicak olur herhalde
Aynn canım kesinlikleAynen cnm bebisler rizkiyla gelecek insallah
Insallah kucuk ev Allahtan yerlere bir cozum bulmam lazm heryere hali sercem dahaYaaa o kadar He erken başlamışsın
İnşallah ev ısınır da boşuna gitmez yaktığın
Ne guzel cnmmm hazirla tabi kenarda dursun iyi olur :)ben almadm bilmiyrmmZaten burdan haberler geldikçe panik oldum çoğumuz Kasım annesi olcaz sanki yani ben kesin öyle olurum Aralık görünmüyo bana Bugün etiket kestim yarın yıkayıp artık çantayı falan hazır edecem bende. Eksiklerim var onlarıda tamamlayım bu hafta rahatca bekleyim ne olcaksa. Bu arada şeffaf poşetlerden alan oldu mu ya hastane çantası için onlara koyayım dedim ama nerden alcam bulamadım
Marketlerde var kilitli poşet diye geçiyorZaten burdan haberler geldikçe panik oldum çoğumuz Kasım annesi olcaz sanki yani ben kesin öyle olurum Aralık görünmüyo bana Bugün etiket kestim yarın yıkayıp artık çantayı falan hazır edecem bende. Eksiklerim var onlarıda tamamlayım bu hafta rahatca bekleyim ne olcaksa. Bu arada şeffaf poşetlerden alan oldu mu ya hastane çantası için onlara koyayım dedim ama nerden alcam bulamadım
O da bişey mi , daimlik kullanırsın torunundan torununa kalır . Asıl ben size söyleyeyim hayat boyu unutmadigim bir saçma harcamayı 2014 te 2 lt relik Coco colaya 78 TL vermiş bir şahıs var karşınızda 8 senedir unutmadım unutmayacammmAynen ya ne lüzumsuz bi harcama yapmışım heyecana kapılıp kocam beye söyleyim olmaz böyle içime oturur kafama takıldı yıllar gecse unutamam bu harcamayı
8yıldır içiliyor muO da bişey mi , daimlik kullanırsın torunundan torununa kalır . Asıl ben size söyleyeyim hayat boyu unutmadigim bir saçma harcamayı 2014 te 2 lt relik Coco colaya 78 TL vermiş bir şahıs var karşınızda 8 senedir unutmadım unutmayacammm
Dağın başında otelde kalmıştık aracımızda vardı erinip şehre inmemistik otelin tokatladığı idi . 8 senedir unutmadım unutamıyorum otelin o zaman fiyatı 250 lira filandi geceligi colasi ise 100 TL8yıldır içiliyor mu
Kız o nasıl bi kolaymış