- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Iste o karin sertlesmeleri bende de oluyor o yuzden cok korkuyorumhep sert mi kaliyordu yoksa belli sureli miydi? Benim bazen 5-10 dkda bir geliyor ve bir iki dakika oyle sert kaliyor
E-bebekten aldım indirimdeykenKuvet nerden aldiniz arkadaslar katlananmi normal mi sadece kuvet almam gerekecek kirildi kizimdan kalan yeni
Cok guzelmis pahaliymis ya.tek küvet alirim 170 tl ye buldum katlanandan int den onu alablrmE-bebekten aldım indirimdeyken
Babyjem Ayaklı Küvet Seti Gri
Valla bu paraya bi ana kucağı alırdım haaCok guzelmis pahaliymis ya.tek küvet alirim 170 tl ye buldum katlanandan int den onu alablrm
HahaValla bu paraya bi ana kucağı alırdım haa
Hahamerve nin sozunu dinleyip kirmizi legenmi alsaydik:s :))
Olsun cnm gule gule kullanirsin insallahEvet indirimi görünce hemen kanmasaydım keşke sona bıraksaydım küvet işini daha makbul geçerdi maddi açıdan
Herkrs leģen alsıınHahamerve nin sozunu dinleyip kirmizi legenmi alsaydik:s :))
Bnm oğlandan kalma var inşallah sağlamdır kaynanamda fırsat bulursam gidip bakcemKuvet nerden aldiniz arkadaslar katlananmi normal mi sadece kuvet almam gerekecek kirildi kizimdan kalan yeni
170₺ çok değil mi yaCok guzelmis pahaliymis ya.tek küvet alirim 170 tl ye buldum katlanandan int den onu alablrm
Ahah benim. De vardi yeni kirildiBnm oğlandan kalma var inşallah sağlamdır kaynanamda fırsat bulursam gidip bakcem
Katlanmayanlar da 70 falan sanrm aynen bakarz170₺ çok değil mi ya
Normal al gitsin
Masraf çıktı hee deseneAhah benim. De vardi yeni kirildi
Aralik anneleri hepiniz legen alinHerkrs leģen alsıın
Kırılıyor zaten ikisi de 100₺ ye bez alırsınKatlanmayanlar da 70 falan sanrm aynen bakarz
He yaa hesapta yoktuMasraf çıktı hee desene
Teşekkür ederim ama şuan iade etmeyi bile düşündüm yani alırlarsaOlsun cnm gule gule kullanirsin insallah
Biraz tuzlu olmuş senin küvet yaTeşekkür ederim ama şuan iade etmeyi bile düşündüm yani alırlarsa
O paraylan oooo neler neler alirsin al bi legen gerisi diger ihtiyaclarTeşekkür ederim ama şuan iade etmeyi bile düşündüm yani alırlarsa