- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
CAnim insallah vaktinde saglikla gelecek hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CAnim insallah vaktinde saglikla gelecek hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar dualarınızı bekliyorum, sancım başlamış durdurmak için ilaç veriyorlar, ciğer geliştirici iğne yapıldı. Henüz çok erken
Leğende yıkıcam biliyosunKuvet nerden aldiniz arkadaslar katlananmi normal mi sadece kuvet almam gerekecek kirildi kizimdan kalan yeni
Legen linki at bakim ben de yok legenLeğende yıkıcam biliyosun
Bi milyoncuya gidiyosun alıyosun az da yerel esnaf kazansınLegen linki at bakim ben de yok legen
Iste o karin sertlesmeleri bende de oluyor o yuzden cok korkuyorumhep sert mi kaliyordu yoksa belli sureli miydi? Benim bazen 5-10 dkda bir geliyor ve bir iki dakika oyle sert kaliyorHareketleri vurma değil de karnıma bir yerini dayayıp kayma şeklinde oldu. Bir de karnım çok sertti. O da rahim kasılmasını gösteriyormuş, bilmiyordum
Tamam canimBi milyoncuya gidiyosun alıyosun az da yerel esnaf kazansın
Benimki sancı azalana kadar hep sertti. Sertleştiği zaman dinlenmek gerekiyormuşIste o karin sertlesmeleri bende de oluyor o yuzden cok korkuyorumhep sert mi kaliyordu yoksa belli sureli miydi? Benim bazen 5-10 dkda bir geliyor ve bir iki dakika oyle sert kaliyor
Sadece karın sertlesmesi ise normal diyorlar, hepimizde oluyor artik, dinlenince geçiyor olmasi lazım.Iste o karin sertlesmeleri bende de oluyor o yuzden cok korkuyorumhep sert mi kaliyordu yoksa belli sureli miydi? Benim bazen 5-10 dkda bir geliyor ve bir iki dakika oyle sert kaliyor
Ben bimden katlanabilir almıştımKuvet nerden aldiniz arkadaslar katlananmi normal mi sadece kuvet almam gerekecek kirildi kizimdan kalan yeni
Bende kabinle travel arasında kararsızım. Sırf pusete ayrı para vermek istemediğim çin travele gittiğimi fark ettim bakayım ben o modellere çok sağolYa milyorlarca kez arabamı övdüm yine öveceğim @Calcifer Kazen beni kovacak artık reklam bu diye Eki Görüntüle 2925690
Bu benimki. Ama benzer modellerde kanz cgo var ona da bayılıyorum.
Kabin tipi diye geçiyor bu. Kabin tipi bütçene uyanlardnan birini al gitsin bence.
Ayrı para versen daha pratik oluyo kullanım açısınsan puset çok uzunkullanılan bi şey değil. Travel sistemler bana iskence geliyo katlaması.Bende kabinle travel arasında kararsızım. Sırf pusete ayrı para vermek istemediğim çin travele gittiğimi fark ettim bakayım ben o modellere çok sağol
Evet uzun kullanamıcaz hele çocuk kışın doğacak belki daha da az kullanılacak.Ayrı para versen daha pratik oluyo kullanım açısınsan puset çok uzunkullanılan bi şey değil. Travel sistemler bana iskence geliyo katlaması.
O zaman gecmeyen sertlikte korkmaliyiz tecrubesiz olunca her seyden korkuyor insan. Evet genelde uzun sure uzanmayinca yuruyunce falan sertlesiyor 5-10 dk da birBenimki sancı azalana kadar hep sertti. Sertleştiği zaman dinlenmek gerekiyormuş
Evet evet dinlenince geciyor Insan bilmeyince iste her seyde evham ustune evhamSadece karın sertlesmesi ise normal diyorlar, hepimizde oluyor artik, dinlenince geçiyor olmasi lazım.
Başı ben çekiyorum canım, sen hiç telaşlanmaGüle güle kullanın bi ben kaldım hiç bişey almayan daha
Agri eslik ederse tabii ki doktoruna danış, ama şuan normal gibi sanki, videolarda hep oyle dinledimO zaman gecmeyen sertlikte korkmaliyiz tecrubesiz olunca her seyden korkuyor insan. Evet genelde uzun sure uzanmayinca yuruyunce falan sertlesiyor 5-10 dk da bir
Evet evet dinlenince geciyor Insan bilmeyince iste her seyde evham ustune evham
Hakkınızda hayirlisi olsun sağlikla zamanında gelsin inşallahCiğer geliştirici iğne yapıldı. Sancılar iyice arttığı için de ilaç verdiler kesmek için. Şimdi tekrar nstye girdim. Sancı azalmış görünüyor. Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Gidişat iyi olursa sabaha çıkıyoruz inşallah. Teşekkür ederim dua eden iyi dileklerde bulunan soran herkese
Bende dé var sertleşme doktorum normal vücut hazırlanıyor dedi günde 10 taneye kadar normalmişIste o karin sertlesmeleri bende de oluyor o yuzden cok korkuyorumhep sert mi kaliyordu yoksa belli sureli miydi? Benim bazen 5-10 dkda bir geliyor ve bir iki dakika oyle sert kaliyor
Benim doktorum da normal dedi ama sayi vermemisti bak bundan sonra bi sayayim bakayim haftata randevum var sorarim yine. Direkt acik acik hangi durumlarda korkmam gerekiyor bana bi soyleyin dicemHakkınızda hayirlisi olsun sağlikla zamanında gelsin inşallah
Bende dé var sertleşme doktorum normal vücut hazırlanıyor dedi günde 10 taneye kadar normalmiş
Sertleşme yanında karın ağrısı varsa korkmak lazım