Dudak nemlendirici (normal doğumda dudaklar çok çatlıyormuş), yedek maske ve ilk fotoğraflarda ruh gibi çıkmamak için bir iki allık falan makyaj malzmesi ekleyebilirsin istersenEki Görüntüle 2924837
-külot bez
-havlu
-duş jeli
-diş fırcası macunu
-göğüs kremi sanmıyorum ama hasganede kullanılacağını ha bire meme açık bebeye vermeye çalışcaz. Zaten şimdi kullanıyorum kalırsa aklıma gelirse sonradan atarım çantaya.
-çöp poseti kirlilere
-kağıt havlu illa ki lazım olur hastanelerde kullanılan tuvalet kagıdı ve z kat peceteler ince geliyor bana
-terlik
-tülbent en düz oyasız bu bej vardı yürüeken atarım kafama belki.
-polar sabahlık
-uzun kollu biraz kalın pijama
-penye sabahlık
-yarım kollu pijama
-fakir kol uzun gecelik
-2 emzirme atleti
-2 emzirme sütyeni
-3 hamile külodu yüksek bel
-1 uzun 2 yarım 1 havlu çorap
-10 çift göğüs pedi yeter sanırım foşur foşur hemen akamaz zannımca
Eki Görüntüle 2924842
-Ve aslında en mühimi tokaşimdi aklıma geldi koydum.
Makyaj malzemesi eklemem çünkiii ihtiyacım yok dermişim.Dudak nemlendirici (normal doğumda dudaklar çok çatlıyormuş), yedek maske ve ilk fotoğraflarda ruh gibi çıkmamak için bir iki allık falan makyaj malzmesi ekleyebilirsin istersen
merve kuşum geldi bio oil im dün.Kullanmaya da başladım kokusu muhteşem ve yağlı his birakmio.Az önce doktor kontrolünden geldim hiç catlamadin dedi ben de iyi bakın yok dimi dedim gayet baktı yok Kizlar size bugün gelen onluklerimizi atıyorum tabi ben bunları aksesuar olarak takicam çünkü muhteşemler
Ben bio oil kullanıyorum bayadır sadece onu almıştım ama hiç düzenli kullanmadım tabi yeni yeni çatlak olmaya başlamış böyle şeyleri düzenli kullanmak gerekiyor sanırım yada yapısalmıdır artık bilmiyorum ya canım sıkıldı görünceBenim de bugün geldi. Birazdan duş alıp siftahı yapcam. Güle güle kullan bakalım.Çanta hazırlayacam ben de artık bu hafta eksiğim kalmadı.
Nerelerin çatlamış canimBen bio oil kullanıyorum bayadır sadece onu almıştım ama hiç düzenli kullanmadım tabi yeni yeni çatlak olmaya başlamış böyle şeyleri düzenli kullanmak gerekiyor sanırım yada yapısalmıdır artık bilmiyorum ya canım sıkıldı görünce
İyi günlerde kullanınBen daha çanta hazırlamadim.Onumuzdeki hafta inşallah onu yapicam.Bebek arabamız geldi bugün.Annemin hediyesionu da atıyorum kızlar.
16 haftada karnım.belirginleşmeye başlayınca ben başladım kreme çok da düzenli. Devasa karnım henüz çatlak yok. Şimdi de kremim bitti bio oil aldım kremden daha kolay sürmesi.Ben bio oil kullanıyorum bayadır sadece onu almıştım ama hiç düzenli kullanmadım tabi yeni yeni çatlak olmaya başlamış böyle şeyleri düzenli kullanmak gerekiyor sanırım yada yapısalmıdır artık bilmiyorum ya canım sıkıldı görünce
Çok geçmiş olsun suan iyisiniz şükür sağlıkla büyütün inşallahÇok teşekkür ederiz :) iyi olacak inşallah bebişimiz iyi, ben son zaman covid geçirmiştim hasarları epeyce kalmış vücutta sonradan anladık, o erken doğuma sebep oldu.
Kızlar , Lansinoh süt sağma makinası elektrikli olana hangi biberon alınması lazım bilen Var mı ?
Hepsi çok güzel Eylül'ün güle güle kullansınEki Görüntüle 2924815
-9 müslin 8 penye ağız mendili
-3 önlük takımlardan çıkanlar ektra almadım
-5 şapka takımlardan çıkanlar ekstra almadım
-6 çift eldiven takımlardan 2 çıkmış 4 de ben almışım
-14 çift çorap
-1 peluş patik
-1 kalın külotlu çorap
Eki Görüntüle 2924817
-16 alt var bedenler 0-3 3-6 karışık. Ben ripine kalibına göre büyükten küçüğe kullanacam. 3 ü ayaksız pijama gibi 2si tayt.
-2 örme patik
-3 penye yelek örme yelek
-5 kolsuz zıbın
3 yarım kol zıbın
4 uzun kol zıbın uzunlar 0-3 diğerleri 3-6 uzunlara 5 de kruvaze ekledim yine 0-3 beden
1 tane de eski usül bağlamalı var onlu takımdan çıkan.
Eki Görüntüle 2924819
-8 takım yenidoğan 0-3 ay
-3 tulum 3-6 ay yıkanınca küçüldüler bence 40da yıkadım aslında.
-1 sweat takım 6 ay yazıyor bedeni ama bence 3-6 ay kalıbı. Bunların sayısını arttıracağım sezon yeni açıldı. Öncesinde hep inceler vardı.
Eki Görüntüle 2924821
-3 müslin
-2 penye battaniye
-2 pazen battaniye
-1 adet kundak bezi. En üstteki benimmiş
Eki Görüntüle 2924822
Bunlar kalın battaniyeleri ve astronotu. Ben astronotu da kundak gibi kullanacağım yeni doğduğunda battaniyelerle kundak yapıp en dışa bunu geçireceğim rüzgara soğuğa karşı.
Krem örme battaniye ve pembe ortadaki eski usül battaniye benimmiş.
Eki Görüntüle 2924824
Yorgan ve 2 yastık. Nevresim takımını geçirdim. Kullanılmayacak ama böyle dursun istedim. Belki sadece yastıkları pozisyonlandırmak için kullanırım. Yan yatırır arkasına koyarım.
Eki Görüntüle 2924825
Ve emzirme yastığı. Ben çok kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederiz teyzesi.Hepsi çok güzel Eylül'ün güle güle kullansın
kız eşyalarıda ayrı bi şeker oluyor yahu özeniyor insan
erkeklere bişey yok bazılarının deseni çok saçma geliyor düz renklere kaçıyorum erkek reyonu bile az magazalarda
Oyyy bakmaya doyamadımEki Görüntüle 2924859
Enn önemli 2 şey yok siparis verdim gelecek temizleme pamuğu ve ıslak mendili
-biberon ve emzik sterilize etmedim çok gerekirse hastanede edilir bence. Şimdilik bu sekilde koyacam. Son haftalara doğru çıkarıp ben sterilize ederim inşallah.
-ben astronotu kundak gibi kullanacam hastaneden çıkışta batyaniyeye sarılı bi şekilde onun içine koyacam diye düşünüyorum.
-1 peluş battaniye orada penye ile kundaklayıp bi de buna sararız sanıyorum hep kocaman battaniyeler de oluyor en dışta.
-1 penye battaniye hastane çıkışı tam set
-1 pazen battaniye
-1müslin bunu niye koydum bilmiyorum.
-1 paket bez 32li. Olur da hasta bezi ile rahat edemezsem ben bile kullanırım dedim ped yerine
-5 alt açma örtüsü bir de cantanın kendisinin var silinebilir.
-2 yarım kol zıbın siparis verdiğim uzun kollular gelince onlardan da 3 tane eklerim diyorum
-3 alt üst bere takım
-3 çorap
-2 eldiven
-4 patikli alt
-4 penye 3 muslin ağız bezi
-pişik kremi hemen kullanılır sanıyorum
Sağ ve sol hemen kasık üstü göbegimin şişliğinin başladı yer. Alt taraf cok gergin zaten plesanta aşağıda ondanmıdır nedir. Ben gecen sene laparoskopi oldum iki tarafımda dikiş izi var aslında dikişlerin etrafı belki oda etkilemiş olabilirNerelerin çatlamış canim
Şimdi kapının yanında bekliuo ya ay çok duygusalOyyy bakmaya doyamadımmaşallah ne güzel hazırladın kurtuldun darısı bize
Amin inşallah daha dün 3-5mm lik keselerini konuşup mutlu oluyordukŞimdi kapının yanında bekliuo ya ay çok duygusalrabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Külot gibi olandan aldım ben canbebe. M beden aldım ama bana o bez kısmı çok uzun geldi taa göbeğime geldi nerdeyse. Eşofmanın üstünden giydim. Dikiş olursa sezaryen acıtır mı bilmiyorum.Kizlar depend bez mi depent kulot bez mi? Hangisinin kullanimi daha kolay?
Ben külot bezini aldım. Ablamda ondan kullanmıstı doğumunda yanında refakatçi ben kalmıstım ikimizde rahat ettikKizlar depend bez mi depent kulot bez mi? Hangisinin kullanimi daha kolay?
Gercekten çok düzenli hazırlamışsın Mervecim.Eki Görüntüle 2924815
-14 çift çorap
-1 peluş patik
-1 kalın külotlu çorap
Eki Görüntüle 2924817
-16 alt var bedenler 0-3 3-6 karışık. Ben ripine kalibına göre büyükten küçüğe kullanacam. 3 ü ayaksız pijama gibi 2si tayt.
-2 örme patik
-5 kolsuz zıbın
3 yarım kol zıbın
4 uzun kol zıbın uzunlar 0-3 diğerleri 3-6 uzunlara 5 de kruvaze ekledim yine 0-3 beden
Eki Görüntüle 2924819
-1 sweat takım 6 ay yazıyor bedeni ama bence 3-6 ay kalıbı. Bunların sayısını arttıracağım sezon yeni açıldı. Öncesinde hep inceler vardı.
Eki Görüntüle 2924821
-3 müslin
-2 penye battaniye
-2 pazen battaniye
Eki Görüntüle 2924822
Bunlar kalın battaniyeleri ve astronotu. Ben astronotu da kundak gibi kullanacağım yeni doğduğunda battaniyelerle kundak yapıp en dışa bunu geçireceğim rüzgara soğuğa karşı.
Eki Görüntüle 2924824
Yorgan ve 2 yastık. Nevresim takımını geçirdim. Kullanılmayacak ama böyle dursun istedim. Belki sadece yastıkları pozisyonlandırmak için kullanırım. Yan yatırır arkasına koyarım.
Eki Görüntüle 2924825
Eki Görüntüle 2924815
-14 çift çorap
-1 peluş patik
-1 kalın külotlu çorap
Eki Görüntüle 2924817
-2 örme patik
-5 kolsuz zıbın
3 yarım kol zıbın
Eki Görüntüle 2924819
Eki Görüntüle 2924821
-3 müslin
-2 penye battaniye
-2 pazen battaniye
Eki Görüntüle 2924822
Eki Görüntüle 2924824
Eki Görüntüle 2924825
Çok teşekkür ederim.Gercekten çok düzenli hazırlamışsın Mervecim.Pırıl pırıl görünüyorlar. Eline sağlık. Güle güle kullansın kızın. Darısı bizim başımıza.
Olsundu be doğurdun bi şekilde.Maşallah ya ne güzel görünüyor.
Ben baya hiç bir şey almamışım dedim dolabı görünce