annem yapmıştı benimkini. hurmayı açtı ikiye ayırdı yani. çay kaşığıyla içini sıyırır gibi yaptı. bebişin ağzına tuttu. zaten yalama refleksiyle doğdukları için kedi gibi dilini çıkarmıştıAy ben degdiremem hurma filan. Mamayı da şırıngayla veriyolar sanki
Sana başarılar diliyorum.annem yapmıştı benimkini. hurmayı açtı ikiye ayırdı yani. çay kaşığıyla içini sıyırır gibi yaptı. bebişin ağzına tuttu. zaten yalama refleksiyle doğdukları için kedi gibi dilini çıkarmıştısonra accık da zemzem verdi ağzına. yani dinen bi anlamı yeri var mı yoksa batıl bişey mi bilmiyorum ama bi zararı da olacağını düşünmediğimden verdirmiştim. kısmetse yine yapcam aynı ritüeli
Olsun terazi iyidirAynen. Çocuğum akrep olacaktı ama duramadı
Evet welsoft polyester ama tenine degmez diye sorun olmaz sanirim disi da koyun yunu olunca sicak tutar diye dusundum.Welsoft da polyester diye biliyorum ben ondan dolayı elemistim o şıkkı ama farkli bir turu varsa Bilmiyorum, cok da hakim degilim ama çok teşekkür ederimcok tatlış tulumm yerimm cok guzel gorunuyor, gule gule kullansin yavru
Valla battaniyeyi anlamamıştım, sen soyleyince geri döndümEvet welsoft polyester ama tenine degmez diye sorun olmaz sanirim disi da koyun yunu olunca sicak tutar diye dusundum.Aslinda o fotograftaki tulumu almadim. Bilmiyorum fark ettin mi o fotografta battaniye de vardi o yuzden attim o fotoyu Yine ayni markadan o tuluma benzer 2 tulum aldim biri 3-6 aylik, digeri 12-18 aylik. Merve'nin dedigi gibi olursa 12-18 ayligi gelecek kis giyemeyecek
Bir de bana ulassa aldiklarim hayirlisiyla. Gun sayiyorum
Ayin 10 unda kardesim Turkiye'den gelecek getirecegi baya bir esya var.
Dogurmasam bari o gune kadar diyorum.
Çok güzeller güle güle kullansın kuzucukOrganizerlerle o kadar az yer kapladı ki
İki organizer body, iki organizer tulum ve alt ust takımı varmış evladımın.
İkinci fotidekiler battaniyelerimiz, uyku tulumumuz ve peluş astronotumuz
Üçüncü fotidekiler de çorapları, şapkaları ve ağız mendilleri
Organizerler kesinlikle cok ise yarıyor, ben de cok rahat ettimOrganizerlerle o kadar az yer kapladı ki
Ah amin insallah hepimizinki huzurla saglikla kullanirÇok güzeller güle güle kullansın kuzucuk
Ben bu kadar ise yarayacagini hic dusunmemistim, gardrop almadim sadece cekmeceli bi dolap aldim onun bile yarisi bos kaldi onca esyayaOrganizerler kesinlikle cok ise yarıyor, ben de cok rahat ettim
Çok güzel olmuş. Güzelgünlerde kullanın hep.Organizerlerle o kadar az yer kapladı ki
Benim lcwdan aldıklarım çok güzel bilekleri kıvrılmış olanlar. Bibaby çook güzel çoraplar yapıyor bi de.Guzel corap linkiniz, oneriniz var mi? Disari cikamadigimdan dokunarak secemiyorum, arkadasim bu hafta dogum yapti hediye birseyler aldim, soyle yumusak lastikli bebek corabi da alayim dedim trendyolda kayboldum havlusu bambusu organigi vb.
Ben Trendyol yago giyim ve hm den aldım coraplarimizi.Cok güzeller tavsiye ederim.Guzel corap linkiniz, oneriniz var mi? Disari cikamadigimdan dokunarak secemiyorum, arkadasim bu hafta dogum yapti hediye birseyler aldim, soyle yumusak lastikli bebek corabi da alayim dedim trendyolda kayboldum havlusu bambusu organigi vb.
Cok tatli olmus gule gule giysin insallahhOrganizerlerle o kadar az yer kapladı ki
Kizlar lohusa pijamasi linkleri tavsiyeler var mi ,)
Cok guzelmisBn bundan aldım kenar çizgileri pembe bnmkininPijama Takım - LC WAIKIKI - 599,99 TL
SİYAH Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Cep Detaylı Viskon Kadın Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W10103Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Yok canım. Dar kesim değil rahat bi penyesi var valla bn biraz da bol olsun diye xxl aldım bol alınca hafif kalçamı kapattı bn görerek aldımCok guzelmisalt kismi nasil dar kesimmi kaç beden almak lazim
Valla aynen ben de gardrobun gozlerine koydum birsuru boş kaldiAh amin insallah hepimizinki huzurla saglikla kullanir
Ben bu kadar ise yarayacagini hic dusunmemistim, gardrop almadim sadece cekmeceli bi dolap aldim onun bile yarisi bos kaldi onca esyaya