Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok guzel masallah biri bana da hazirlansim hepsinden

merve ya o bebedino citcitlilardan alsam mı.Sence ne kadar giyebilir işime yarar mı?Toplam 12 tane 3-6 ay var bende.İki paket de Zara'dan alicam 6-9 ay.Her pakette 5 tane var 10 eder.Ne diosun bu bebedinolara.Elimde kalmaz mi giyer mi?

Çiçek gibi mis olmuş güzel günlerde kullanın.

Canım ben dediğim gibi ilk 10 gün için de olsa bebeğe alısana kadar tam açılır ve uzun kollu olmasını istedim. Keşke büyük bedenleri de olsa bu tam açılırların ama yok. Aslında o 3 6 ay olanları direkt giydirebilirsin sen de sayısı çok bile. Ama sen bilirsin. Bir şey diyemiyorum.

Enn önemli 2 şey yok siparis verdim gelecek temizleme pamuğu ve ıslak mendili

-biberon ve emzik sterilize etmedim çok gerekirse hastanede edilir bence. Şimdilik bu sekilde koyacam. Son haftalara doğru çıkarıp ben sterilize ederim inşallah.
-ben astronotu kundak gibi kullanacam hastaneden çıkışta batyaniyeye sarılı bi şekilde onun içine koyacam diye düşünüyorum.
-1 peluş battaniye orada penye ile kundaklayıp bi de buna sararız sanıyorum hep kocaman battaniyeler de oluyor en dışta.
-1 penye battaniye hastane çıkışı tam set
-1 pazen battaniye
-1müslin bunu niye koydum bilmiyorum.
-1 paket bez 32li. Olur da hasta bezi ile rahat edemezsem ben bile kullanırım dedim ped yerine
-5 alt açma örtüsü bir de cantanın kendisinin var silinebilir.
-2 yarım kol zıbın siparis verdiğim uzun kollular gelince onlardan da 3 tane eklerim diyorum
-3 alt üst bere takım
-3 çorap
-2 eldiven
-4 patikli alt
-4 penye 3 muslin ağız bezi
-pişik kremi hemen kullanılır sanıyorum

Oyhhh o Karacali takima bayildimmmmmm listen cok güzel gayet ideal

E bebekte kruvazeler var canım bir bak istersen

Şu an kalmamış görünüyor ama yakın zamanda stok yenilenir

Son düzenleme:

Kuravezelerden lcw de var oraya bakabilirsin

Bebek yatağı için çarşaf da ayarlayabilirsiniz. Yada o müslini orada kullanirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…