İstanbuldakiler instagramda mont giyiyorlar bitter. Soğuk gibi.İstanbukdayım Bnde terlikleyim
İstanbukdayım Bnde terlikleyim
Kolay gelsinnnEki Görüntüle 2922490
Ben yıkamalara başladım bugün.
Annem bi kaç takım artık yıka koy kenara dedi. Tabi ki ben her şeyi yıkayacağım. Anne sözü dinlemeyip pişman olmak istemem.
TeşekkürlerKolay gelsinnn
Bn yananlardanım genel olarak hep yanarım bugün spor ayakkabı giydim yandım piştimİstanbul’da ben evde kalın çorap giyorum ev patiklerine geçtim . Farklı iklim mi yaşıyoruz
Soğuk mu valla bn terlik candır diyorum başka bişi demiyorum bn kısa kol şort evde eşim Uzun kolİstanbuldakiler instagramda mont giyiyorlar bitter. Soğuk gibi.
Benim ayaklarım gebelikte 2 numara büyüdüğü için ayakkabılarımın hiçbiri gelmiyor. Hem yandan hem boydan şişti. Burda havalar soğuyunca kendime 39 numara ayakkabı alacağım.
Darısı bizlereEki Görüntüle 2922490
Ben yıkamalara başladım bugün.
Annem bi kaç takım artık yıka koy kenara dedi. Tabi ki ben her şeyi yıkayacağım. Anne sözü dinlemeyip pişman olmak istemem.
Mobilya hemen gelcek mi geç kalmadınız mı yavDarısı bizlerekolay gelsin yıka ütüle başlasınn
Bn de önümüzdeki hafta etiket çıkarma operasyonuna başlıcam
Mobilya haftaya bakıcaz duruma göre yıkayıp ütülerim
Bizimki yarın geliyomuş heyooooMobilya hemen gelcek mi geç kalmadınız mı yav
Hadi bakalım güzel günlerde kullanın.Bizimki yarın geliyomuş heyooooçok heyecanlıyım
Amin kuzum amin hepimiz inşallah sende minnosun battaniyelerini filan yikiyosunHadi bakalım güzel günlerde kullanın.
Ya 34 dedim kafamda ama annem yıka deyince duramadım.Amin kuzum amin hepimiz inşallah sende minnosun battaniyelerini filan yikiyosunbende başlarım mobilya geldikten sonra bu hafta sonu inşallah
Bi bilsemMobilya hemen gelcek mi geç kalmadınız mı yav
Güle güle kullanın inşallahBizimki yarın geliyomuş heyooooçok heyecanlıyım
Ah bu kocalar ve sakinlikleriBi bilsem
Kocam bey saolsun aceleye gerek yokmuş sabırla bekliyorum
İyi etmişsin ne olur ne olmaz . Ben mobilya gelsin hemen yavaştan yıkamaya basliycam dolabi güzelce doldurup yerleştirelimYa 34 dedim kafamda ama annem yıka deyince duramadım.
Kafan rahat eder ağırlaşmadanYa 34 dedim kafamda ama annem yıka deyince duramadım.
Teşekkür ederim canımGüle güle kullanın inşallah
Mobilya güya bugün alcaktık oğlum teknofest e gitmek istiyordu oraya gittikAh bu kocalar ve sakinlikleri