- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Müslin bi kaç tanesi çok küçük yazın banyo için olur onlar müslin çok 5-6 tane o da normal ya kirlense beklese yıkanmak içinCok tatlislaryani yine nerden baksan 10-12 tane var cok degil mi ya? Bu kadar kullaniliyor mu gercekten
Hepsi çok güzel bence gerek yok . Bizim battaniye biraz fazla ama hepsini kullanır miyiz bilemiyorum.Ben battaniye işini böyle kapatmayı düşünüyorum ama eksik var mı sizce ? Eki Görüntüle 2922425 Eki Görüntüle 2922426
Her seferinde farklı kullanırsın boşverHepsi çok güzel bence gerek yok . Bizim battaniye biraz fazla ama hepsini kullanır miyiz bilemiyorum.
Kııız Zehra niye adını değiştirdinMüslin bi kaç tanesi çok küçük yazın banyo için olur onlar müslin çok 5-6 tane o da normal ya kirlense beklese yıkanmak için
Bnde 1 tane var kışlık 1 penye mevsimlik
Biraz çok olmuşaldıkça almışım daha da almam ne bilim bilemedim ki şimdi
Bizim bura çok soğuk erzurumdayiz bol bol kullanırım zannımca , polar battaniyeler,penye ,triko her çeşit hem ben aldım hem de annem rengarenk henüz mobilyamiz gelmediği için yerleştirme vs olmadi anneannemizden eşyalarında gelicekHer seferinde farklı kullanırsın boşver
Ay sen Zehra misinMüslin bi kaç tanesi çok küçük yazın banyo için olur onlar müslin çok 5-6 tane o da normal ya kirlense beklese yıkanmak için
Bnde 1 tane var kışlık 1 penye mevsimlik
Biraz çok olmuşaldıkça almışım daha da almam ne bilim bilemedim ki şimdi
Canim nasil oldun?Kizlar sancim var ya
Boyle tam belimin ortasinda regl olacakmis gibi bir agri, karnimda falan kasilma ve kas agrisi arti hafif mide bulantisi var.
Dun kontrole gittim vajinal muayene etti serviks uzunlugu vs cok iyi kapali dedi.
Yalanci sanci olmasini umuyorum. Daha cok erken 34+1iz bugun.
Suan uzaniyorum biraz hafifledi ama gecmezse acile gidecegim.
Hindistan cevizi yagi daha iyi olablr benceSize yapmak istediğim cimriliği anlatıyorum. Çatlaklarıma bebek yağı almak istiyorum normal marketten. Çatlayacağımı sanmıyorum hala. Hem önemli olan cildi nemlendirmek değil mi ya... Sizceee?
Oo soğuksa dediğin gibi bol bol kullanırsın güle güle kullansın bebişBizim bura çok soğuk erzurumdayiz bol bol kullanırım zannımca , polar battaniyeler,penye ,triko her çeşit hem ben aldım hem de annem rengarenk henüz mobilyamiz gelmediği için yerleştirme vs olmadi anneannemizden eşyalarında geliceko yüzden atamıyorum .
Cok soğuk kuzum Eylül ayı değil sanki Ocak bir kar yağmadi o da yağarsa hiç şaşırmamOo soğuksa dediğin gibi bol bol kullanırsın güle güle kullansın bebiş
Ben mersindeyim hala yaz buradaCok soğuk kuzum Eylül ayı değil sanki Ocak bir kar yağmadi o da yağarsa hiç şaşırmamdonuyoruz resmen şuan bile
Orası Akdeniz burası doguanadolu ama tuhaf bu sene aşırı soğuk şimdiden belliBen mersindeyim hala yaz burada
Eveeeet kokusu yeter vallaOrası Akdeniz burası doguanadolu ama tuhaf bu sene aşırı soğuk şimdiden bellibebemle eve kapanacaz olsun onla ilgileneyim en büyük mutluluk bana
Bende Antalya'dayım. Hala tişört ve terlikle geziyoruz.Ben mersindeyim hala yaz burada
Bende boğazlı kazakla geziyorumBende Antalya'dayım. Hala tişört ve terlikle geziyoruz.
Değişiklik olsun dedim zamanı dolunca eski adıma döneyimKııız Zehra niye adını değiştirdin
İstanbukdayım Bnde terlikleyimBende Antalya'dayım. Hala tişört ve terlikle geziyoruz.
Memnun oldum bitter cikilataHeee bn