- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Herhalde bn en son alan olcam bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Bekletme daha bak 20 gün önce alındı bizim ama daha yarın yeni gelecek . Ben çalışıyorum yavaştan yıkar yıkar utuleyip asarım inşallah kızçemin elbiseleriniAmin inşallah canım
Herhalde bn en son alan olcam bu gidişle
Sabun tozu aldım ben işe yıkamak için temizlik kokuyo güzel bence.İyi etmişsin ne olur ne olmaz . Ben mobilya gelsin hemen yavaştan yıkamaya basliycam dolabi güzelce doldurup yerleştirelim boş kalmasın dibe köşede durmasın eşyaları . Mis miss koksun hepsi parfümsüz parfümlü ama
Bn diyom da bnm koca pek rahat gelir telaş yapma diyorBekletme daha bak 20 gün önce alındı bizim ama daha yarın yeni gelecek . Ben çalışıyorum yavaştan yıkar yıkar utuleyip asarım inşallah kızçemin elbiselerini
Duru mu aldın yoksa başka mıSabun tozu aldım ben işe yıkamak için temizlik kokuyo güzel bence.
Olsun be o da lazımMobilya güya bugün alcaktık oğlum teknofest e gitmek istiyordu oraya gittik yorgunluktan perte çıktım
Dalan roxyDuru mu aldın yoksa başka mı
Bende sabun tozu aldım 2 paket granüllüler var ya ,başka kullanmayacam.Sabun tozu aldım ben işe yıkamak için temizlik kokuyo güzel bence.
Bn yoruldum ama o uyuyor sanki hamile o bişey diyince de çok aceleci oluyorumOlsun be o da lazım
Benim kocamda çok rahat , annem zaten hediye aldı odasını o yüzden onu bekleye gerek yok. Annemle gidip beğenip aldık birlikte seçtik kocam fotodan gördüBn diyom da bnm koca pek rahat gelir telaş yapma diyor
En kimyasalsız bunlarmış. Bi de ben toz seviyorum ya gözüm drterjanlıkta görcek illa. Sıvıları hiç sevemedim.Bende sabun tozu aldım 2 paket granüllüler var ya ,başka kullanmayacam.
Bnde iş çok oğlanın odası değişcej iki oda duvar kağıdı olcak oyyy oyyyBenim kocamda çok rahat , annem zaten hediye aldı odasını o yüzden onu bekleye gerek yok. Annemle gidip beğenip aldık birlikte seçtik kocam fotodan gördü
Sıvılar koyu renkte iyi oluyor beyazlara toz en güzeliEn kimyasalsız bunlarmış. Bi de ben toz seviyorum ya gözüm drterjanlıkta görcek illa. Sıvıları hiç sevemedim.
Normalde bize sıvı kullanıyorum hep ama bebeğe kullanmak istemiyorum dediğin gibi en doğal dediklerinde bile bence kimyasal katkı var sıvılarda ama bu aldiklarimiz en doğal ve temizi . Ne yumusatici kullanicam ne bişey sadcee bu toz granüllüler olsun yeterEn kimyasalsız bunlarmış. Bi de ben toz seviyorum ya gözüm drterjanlıkta görcek illa. Sıvıları hiç sevemedim.
Bebişin kokusu yeter zatenNormalde bize sıvı kullanıyorum hep ama bebeğe kullanmak istemiyorum dediğin gibi en doğal dediklerinde bile bence kimyasal katkı var sıvılarda ama bu aldimlarimiz en doğal ve temizi . Ne yumusatici kullanicam ne bişey sadcee bu toz granüllüler olsun yeter
Parfüm onun kokusu demi oyyy yerim ya içime çeke çekeBebişin kokusu yeter zaten
Evet en güzeli hemdeParfüm onun kokusu demi oyyy yerim ya içime çeke çeke
Ay sorma benim eşim sadece siyah giyer mecbur perwolcüyüz onaSıvılar koyu renkte iyi oluyor beyazlara toz en güzeli
Ben dalan zeytinyağli ile roxy aldım 2 paket B BitterCikilata merveAy sorma benim eşim sadece siyah giyer mecbur perwolcüyüz ona
Bn duru lavantalı aldım