Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İyi etmişsin ne olur ne olmaz . Ben mobilya gelsin hemen yavaştan yıkamaya basliycam dolabi güzelce doldurup yerleştirelim 🥰 boş kalmasın dibe köşede durmasın eşyaları . Mis miss koksun hepsi 🤣 parfümsüz parfümlü ama
Sabun tozu aldım ben işe yıkamak için temizlik kokuyo güzel bence.

Benim kocamda çok rahat , annem zaten hediye aldı odasını o yüzden onu bekleye gerek yok. Annemle gidip beğenip aldık birlikte seçtik kocam fotodan gördü 🤣
Bnde iş çok oğlanın odası değişcej iki oda duvar kağıdı olcak oyyy oyyy 🤣🤣

En kimyasalsız bunlarmış. Bi de ben toz seviyorum ya gözüm drterjanlıkta görcek illa. Sıvıları hiç sevemedim.
Normalde bize sıvı kullanıyorum hep ama bebeğe kullanmak istemiyorum dediğin gibi en doğal dediklerinde bile bence kimyasal katkı var sıvılarda ama bu aldiklarimiz en doğal ve temizi . Ne yumusatici kullanicam ne bişey sadcee bu toz granüllüler olsun yeter

Normalde bize sıvı kullanıyorum hep ama bebeğe kullanmak istemiyorum dediğin gibi en doğal dediklerinde bile bence kimyasal katkı var sıvılarda ama bu aldimlarimiz en doğal ve temizi . Ne yumusatici kullanicam ne bişey sadcee bu toz granüllüler olsun yeter
Bebişin kokusu yeter zaten 🥰

X