Kızlar bişi sorcam.0-1 yaş diye geçen çorapları yenidoğana giydirebilir miyiz?Biraz bol olsa da sorun olmaz benim için tecrübelilerden yardım rica ediyorum
Cok tatlı, gule gule kullan, bana da çıkmıştı reklam olarak ve cok hosuma gitmistiİyi akşamlar kızlar giremiyorum kaç gündür. Sabahtan beri iki konuya yazılanları okuyorum ne cok yazılmış
Odaları değiştirdik sonunda oğlumun mobilyalarını sipariş ettim Vivense'de indirim var almayı düşünen varsa bakabilir.
Ben şunları aldım
Eki Görüntüle 2921429 Eki Görüntüle 2921430 Eki Görüntüle 2921431
İndirime girdi arkadaşlar 1.199 TL ye düştü ben aldım valla daha da girmez bence çok teşekkürler haber verdiğin için canım@cennetciim051215 K kimbirleydi Kızlaaaarr yoykoculaaaarbu akşam Hepsiburadada yine indirime giriyor yatak, haberiniz olsun
@lilyummm sen alabildin mi madreyi
Teşekkür ederimCok tatlı, gule gule kullan, bana da çıkmıştı reklam olarak ve cok hosuma gitmisti
Kızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende
Bir 5li bir 10lu hazır aldim ben isimli yaptırmadım.Kızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende
Ben baştan isimli düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim normal hastane çıkışı kullanıcam
Kararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaaBir 5li bir 10lu hazır aldim ben isimli yaptırmadım.
Bana gereksiz geliyor ya. Zaten küçücük kac gun giyecek. Ben 10'lu bile almayacaktım, eşim aldırdı. Benim pek hevesim yok böyle şeylere. Sonra icimde kalır diyosaniz isimli yaptırın ☺Kararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaa
Bana da gereksiz geliyor eve ilk başlarda gğzel ama aşırı pahalıKararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaa
Kararsız kaldım okadar para bayılmakda ne bilim günah yaaBana gereksiz geliyor ya. Zaten küçücük kac gun giyecek. Ben 10'lu bile almayacaktım, eşim aldırdı. Benim pek hevesim yok böyle şeylere. Sonra icimde kalır diyosaniz isimli yaptırın ☺
Kızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende
İsimsiz bnm kiKızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende
Ona vereceğinle başka bi eksiğini al bnceKararsız kaldım okadar para bayılmakda ne bilim günah yaa
Ben hastane çıkışlarını 3 ay önce aldımKızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende