Kırmızı pazardanBende medala nin makinası var ilk doğumdan kalma gerçekten çok iyi memnunum
Bu takım da çok güzelmiş lcw de yoktu burda görsem kacirmazdim
Yarım kol giyeceksen hırka veya sabahlik şart sezaryandan sonra yurutuyorlarya bende tesetturluyum o yüzden sabahlik alıcam yanıma bulunsun yinede
Yaa o bebeğe menu çıkarma olayı çok zor oluyor yaa ne yapsam ne katsam diye düşünüp duruyorsun hele birde yemeyen çocuksa mahvolduk demektirinşallah bol iştahlı olurlar amin
Bende buldum bakalım teklisini alayım ondanİyi oldugunu soyluyorlar hep, ablam kullaniyor cok memnun. Ben daha kullanmadım ama tabii
Doğru demişsin valla tebrikler
Burdaki mağaza da bi tuhaf benim için mesela ben Düzce'de yaşıyodum orası daha muhafazakar ya tesettüre uygundu her şey. Burdan kendime ilk defa bunları aldım 3 senedir.
Aynen oyle, amin inşallahNasip işte. Güle güle kullanalım inşalllah
Gule gule kullanmak ve bol bol sutler sagmak nasip olsun insallahBende buldum bakalım teklisini alayım ondan
Aminnnn inşallah canım inşallah hepimiz inşallah yavrularımızda emerde inşallahGule gule kullanmak ve bol bol sutler sagmak nasip olsun insallah
medela çok iyi. ben ilkinde kullandım çok memnundum.Medela aldim ben amazondangeldiginde bi deniyim dedim baya guclu vakumu, ayarlanabiliyor, once masaj yapiyor sut toplansin diye sonra pompaliyor hastanelerde de medela kullaniliyormus
yaa çok hoş, kırmızı olsun 3 lira fazla olsunEki Görüntüle 2920730
Bunu 100 liraya pazardan aldım kumaşı çok güzel.
Bende bir polar sabahlık var onla kombinleyecem.
Eki Görüntüle 2920732
Kırmızılar çok cart çıkıyo ama gaayet koyular tabi ki.
merak etme zaten içinde öyle akıllı uslu oturmayacakIkea olanlarda bebeğin ayağını koyacagi yer olmadigi için tercih etmedim, Dr da sağlıklı değil dedi. Ama internette Ikea mama sandalyesi için ahşap bir ayak koyma aparatı satiliyor, o şekilde kullanılabilir.
benim yüreğim götürmüyor onu yaaw, ben oğlanda ek gıdaya geçtiği ilk sıralar merak salmıştım baya gruplara falan üye olmuştum. önce mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyodum idare ettim bi süre. ama bebe büyümeye başlayınca elindekileri öyle bi fırlatıyodu ki menzili yok öyle diyim sana artı sonsuzdan eksi sonsuza gidiyo mübarekAma bunla blw beslenemez
Ben de lansinoh aldımKızlar sağma makinası aldınızmı yaa
Kızlar sağma makinası aldınızmı yaa
Oda çok pahalı çok güsel ama 250 TL lansinoh aldım teklisiniBen de lansinoh aldımçevremde kullananların tavsiyesiyle aldım çekim gücü gayet yeterliymiş Ama bütçenizin durumuna göre medela da alabilirsiniz o biraz daha güçlü
Bn blw yle uğraşamam zaten biraz büyüyünce yerbenim yüreğim götürmüyor onu yaaw, ben oğlanda ek gıdaya geçtiği ilk sıralar merak salmıştım baya gruplara falan üye olmuştum. önce mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyodum idare ettim bi süre. ama bebe büyümeye başlayınca elindekileri öyle bi fırlatıyodu ki menzili yok öyle diyim sana artı sonsuzdan eksi sonsuza gidiyo mübarek
Kızlar peki manuel olarak göğüs pompası ne önerirsiniz? Ben mochi bakıyordum ama sütü çekmekten ziyade akan sütü topladığı için sütü az olanlara önermiyorlar. Şansa almak gibi olacak biraz.
Hımm evet güzele benziyor ama derslerim olacak o yüzden yaklaşık 3 yıl çalışmayacağım. Olur da hasta olursam sütüm çok olursa falan diye manuel pahalı olmayan memnun kalabileceğim bir şey arıyorum, onun dışında Allahtan bir aksilik çıkmazsa emzireceğim. Elektriklilere hiç bakmıyorumBnde bunu aldım daha da uyguna almıştımKiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi bak istersen yorumları çok iyi
Bn de emzircem inşallah evdeyim çalışmıyorum. Süt çok oluyor ilk zamanlar mastit olmamak için sağıp buzluğa atarım emmeyi bıraksa bile sütümü veririm diye düşünüyorumHımm evet güzele benziyor ama derslerim olacak o yüzden yaklaşık 3 yıl çalışmayacağım. Olur da hasta olursam sütüm çok olursa falan diye manuel pahalı olmayan memnun kalabileceğim bir şey arıyorum, onun dışında Allahtan bir aksilik çıkmazsa emzireceğim. Elektriklilere hiç bakmıyorum