- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Bence de gereksiz çok güzel hastane çıkışları var canımKararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de gereksiz çok güzel hastane çıkışları var canımKararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaa
Hastanedeki fotograf cekimi icin bi tane isimli takim yaptirdim tamamen hatira kalsin diye, sonra da minik bi cerceve yapip odasina asicaz yillarca hatira kalabilir ama hastaneden cikarken giydirmek icin carters’in havlu tulumlarindan aldim kalin kalin onu giydiricem. Onun disindanoyle 5li 10lu takimlardan hic almadim bana sacma geliyo cnku eldiven battaniye ivir zivirKızlar hastane çıkışlarını isimlimi yaptırıyorsunuz yoksa isimsizmi kararsız kaldım bende
Canım tam.hatirlamiyorum ya burada ya da Aralık 21 annrleri grubunda demişlerdi hastaneler genelde 10 lu çıkış istiyor imiş bebeğe giydirmek için .Bizim de isim yok henüz. Hic araştırma girişimimiz de yok. 10 lular bana da gereksiz geliyor da aldım
Bizim hastanemiz kendi kiyafetlerini giydiriyor, kirlendikce de yeni paket acip degistiriyorlar. O yuzden hastanede giymeye kiyafet goturmicem ben sadece fotograf cekimi ve eve giderken giyecegini goturucemCanım tam.hatirlamiyorum ya burada ya da Aralık 21 annrleri grubunda demişlerdi hastaneler genelde 10 lu çıkış istiyor imiş bebeğe giydirmek için .
O hastane ne iyiymiş bn olsam hiç çıkış şeti almazdımBizim hastanemiz kendi kiyafetlerini giydiriyor, kirlendikce de yeni paket acip degistiriyorlar. O yuzden hastanede giymeye kiyafet goturmicem ben sadece fotograf cekimi ve eve giderken giyecegini goturucem
Ekstra iç zıbın falan var aslında belki onu isterler diye risk almak istemedim. Battaniyem falan vardi da. Dursun kenarda dedim.Canım tam.hatirlamiyorum ya burada ya da Aralık 21 annrleri grubunda demişlerdi hastaneler genelde 10 lu çıkış istiyor imiş bebeğe giydirmek için .
Anladım canım bizim hastanemizde öyle kıyafet verme durumu yok foto çekimi vs içinde ama. Ben yanıma 10 lulardan biri ile 5lilerden birini alicam sağlıcakla gelsinler inşallah.Bizim hastanemiz kendi kiyafetlerini giydiriyor, kirlendikce de yeni paket acip degistiriyorlar. O yuzden hastanede giymeye kiyafet goturmicem ben sadece fotograf cekimi ve eve giderken giyecegini goturucem
Yani olabilir bende 2 takım yanıma alicam biri 10lu diğeri 5li diye .Ekstra iç zıbın falan var aslında belki onu isterler diye risk almak istemedim. Battaniyem falan vardi da. Dursun kenarda dedim.
Aynen ben de. Ikisi de dursun ☺Yani olabilir bende 2 takım yanıma alicam biri 10lu diğeri 5li diye .
Bende isimli yaptiracaktim 10lu hastane çıkışına 250 lira dedi sonra indirimden normal hastane çıkışları aldım baktım fazlaca almışım vazgeçtimKararsız kaldım isimlilerde çok pahalı yaa
Senin hastane iyiymiş valla bizim hastaneler de biz götürecezBizim hastanemiz kendi kiyafetlerini giydiriyor, kirlendikce de yeni paket acip degistiriyorlar. O yuzden hastanede giymeye kiyafet goturmicem ben sadece fotograf cekimi ve eve giderken giyecegini goturucem
Ben de oyle yaptimO hastane ne iyiymiş bn olsam hiç çıkış şeti almazdım
Amin insallahhhAnladım canım bizim hastanemizde öyle kıyafet verme durumu yok foto çekimi vs içinde ama. Ben yanıma 10 lulardan biri ile 5lilerden birini alicam sağlıcakla gelsinler inşallah.
Iyi de iste ne ka ekmek o ka kofte diyorlar ya ondan galiba malesefSenin hastane iyiymiş valla bizim hastaneler de biz götürecez
Kaç para bayılcan hastaneye allaseeenBizim hastanemiz kendi kiyafetlerini giydiriyor, kirlendikce de yeni paket acip degistiriyorlar. O yuzden hastanede giymeye kiyafet goturmicem ben sadece fotograf cekimi ve eve giderken giyecegini goturucem
Tişikkirlir olur bana öyle arada. Daha banlanmam umarım sayılı günler kaldı şunun şurasında.merve hoşgeldin :)) Gecen gece gece altin maltin derken bi baktim yoksun. Sensiz alisveris topikleri cok tatsiz
Emin misinTişikkirlir olur bana öyle arada. Daha banlanmam umarım sayılı günler kaldı şunun şurasında.
Icim aciyo sus hic mutlu degilimKaç para bayılcan hastaneye allaseeen
Kaç lira yaa bende merak ettimIcim aciyo sus hic mutlu degilim
Bu arada her bandan sonra bi daha banlanmam deyip yine gidiyosun uslu dur artik
Bnde merak ettim hadi söyleIcim aciyo sus hic mutlu degilim
Bu arada her bandan sonra bi daha banlanmam deyip yine gidiyosun uslu dur artik