Ön tepsisi var mı?Yok bu 6aya kadar salıncak özelliği olup, daha sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor. Hem sallanıp hem yemek değil. İlgilenen olursa diye yazmıştım marka modelini, ben de erkenden aldım ama güzel bir indirim denk gelmişti ondan almıştım. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah kızlar
6-7 aylıktan başlıyorlar ya blw ye bn 2 yaşında başlarımTamam iştr kendi yemesini diyom işte.
O kadar da şeyolmayız ya yazarız bence. Geceden uyuyunca yazarız yarına şunu yaocam diyeOlur valla günün menüsü diyeyazarız artık bebeden fırsat gelirse
Acele etme anam askere de gitsin gelsin kız öyle başlarsın.6-7 aylıktan başlıyorlar ya blw ye bn 2 yalında başlarım
Ayy bn mıy mıy gelemem daralırım yiyip kalksın bn tıkarım ağzınaAcele etme anam askere de gitsin gelsin kız öyle başlarsın.
Ben gelirim evi deAyy bn mıy mıy gelemem daralırım yiyip kalksın bn tıkarım ağzına
AbooooBen gelirim evi degötürsün
Evet varÖn tepsisi var mı?
Iyi o zaman ben tek fotodan anlamadımEvet var
Bize detay lazım video canlı anlatımIyi o zaman ben tek fotodan anlamadım
Ay evet carlayayım ben de benim ilk gebeliğim anlamıyorum ben diyeBize detay lazım video canlı anlatım
Baktım baktım çok güzelmiş valla. Güzel günlerde kullanın.Aslında link paylaşmak istedim ama beceremedimbagi 3 in 1 swingo yazarsanız tüm özellikleri çıkar, merak eden olursa
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla huzurla kullanalım aldiklarimizi bebeklerimizeBaktım baktım çok güzelmiş valla. Güzel günlerde kullanın.
Ben aldim lansinohun 2lisi, 556 tlydi, indirimdeydi.Kızlar sağma makinası aldınızmı yaa
Çekim gücü nasıl canımBen aldim lansinohun 2lisi, 556 tlydi, indirimdeydi.
İyi oldugunu soyluyorlar hep, ablam kullaniyor cok memnun. Ben daha kullanmadım ama tabiiÇekim gücü nasıl canım
Bende medala nin makinası var ilk doğumdan kalma gerçekten çok iyi memnunumKızlar sağma makinası aldınızmı yaa
Bu takım da çok güzelmiş lcw de yoktu burda görsem kacirmazdimEki Görüntüle 2920730
Bunu 100 liraya pazardan aldım kumaşı çok güzel.
Bende bir polar sabahlık var onla kombinleyecem.
Eki Görüntüle 2920732
Kırmızılar çok cart çıkıyo ama gaayet koyular tabi ki.
Yarım kol giyeceksen hırka veya sabahlik şart sezaryandan sonra yurutuyorlarya bende tesetturluyum o yüzden sabahlik alıcam yanıma bulunsun yinedeHmmBnde tesettürlüyüm uzun kol o yüzden aldım siyah heryeri de belli etmez diye dedim gerek olursa evden hırka koyarım pembe var onu düşündüm ama bilemiyorum artık dışarı çıktığımda karar vercem
Yaa o bebeğe menu çıkarma olayı çok zor oluyor yaa ne yapsam ne katsam diye düşünüp duruyorsun hele birde yemeyen çocuksa mahvolduk demektirO kadar da şeyolmayız ya yazarız bence. Geceden uyuyunca yazarız yarına şunu yaocam diye
Nasip işte. Güle güle kullanalım inşalllahmerve dun ben de pijama isini hallettim. Ama lcwye girdiğimde ya herkes doğurmuş dogurcakti ya da doğuranlar burdan almiyor be apla diyerek hic urun getirmemislerdi. Pijama sifir, emzirme sütyeni sporcu versiyonundan bulabildim ki oyle istiyordum Allah'tan ve sadece tek bir emzirme atleti kalmisti o da s bedendi almazdım baska bir yerden aldm yikadim hemen