- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Kobra Murat kırmızı çizgim biliyosunKobra Murat misali az Yaldız az pul payetayy sanalım alsam da sonra giymem diye boşa vermim para çocuğa don alırım onun yerine
Bilmem mi kız sen çocuğa allı pullu bişi aldın mıKobra Murat kırmızı çizgim biliyosun
Ben normalde lcw giyinmiyorum kalıplarını beğenmiyorum çok bol Sde bile kayboluyorum filan Ama pijamalar cidden kaliteli ya çook beğenerek aldım. Burdan önce pentiye uğradım bir sütyen 150 tl ya. Ben komple 570 civarı ödedim sanırım. Hatta bu emzirme sütyenlerini o kadar sevdim ki bundan sonra tüm sütyenlerimi ordan alacam sanırım kalıplar çok güzelmiş. Bralet filan kullanıyodum normalde. Burdakiler ondan bile rahat.Kuşum hepsi çok güzel güle güle giy
Lcw cidden kaliteli şeyler üretiyor ayrıca fiyatları da iyi.
Pijamalarını bende merak etmiştim memnun kaldıysan bende alırım.
Penti falan uçuyor çünkü lcw indirimde olunca iyi oluyor.
Ev tekstili ürünlerini de kullanıyorum ben gayet iyi :)
Ben normalde lcw giyinmiyorum kalıplarını beğenmiyorum çok bol Sde bile kayboluyorum filan Ama pijamalar cidden kaliteli ya çook beğenerek aldım. Burdan önce pentiye uğradım bir sütyen 150 tl ya. Ben komple 570 civarı ödedim sanırım. Hatta bu emzirme sütyenlerini o kadar sevdim ki bundan sonra tüm sütyenlerimi ordan alacam sanırım kalıplar çok güzelmiş. Bralet filan kullanıyodum normalde. Burdakiler ondan bile rahat.
Olur canım yakası düğmeli olursa dahà rahat olur emzirirken felanHmmm hiç onu düşünmedim
Olmadı bi tanede kısa kol mu alsam
Alt var kullanılmamış ona güzel bi tişört ya da uyduruyum
Lcw den aldığım önü yakalı canımOlur canım yakası düğmeli olursa dahà rahat olur emzirirken felan
Burdaki mağaza da bi tuhaf benim için mesela ben Düzce'de yaşıyodum orası daha muhafazakar ya tesettüre uygundu her şey. Burdan kendime ilk defa bunları aldım 3 senedir.Ben iri olunca kaybolmuyorum sjdkskd
Ama kalitesi cidden güzel bende çamaşırını falan hep kullanırım ama gebelikle ilgili bir şey almadım.
Sutyen ve iç çamaşırının kalıpları cidden rahat.
İzmir de bir outlet mağazası var görsen kafayı yersin.
Alabildiğine büyük ve fiyatlar nereden baksan yarı yarıya.
Ben geçen sene 20 tl ye pijama takımı aldım hala taş gibi.
Penti de güzel ama aşırı pahalı bir don bile 50 tl den başlıyor.
Komple almaya kalksak cidden uçuk fiyatlar çıkıyor.
Sen İstanbul’a gel yavrucuğumBurdaki mağaza da bi tuhaf benim için mesela ben Düzce'de yaşıyodum orası daha muhafazakar ya tesettüre uygundu her şey. Burdan kendime ilk defa bunları aldım 3 senedir.
Sıra mama sandalyesindeÖnerisi olan varsa yazabilir
Ikea olanlarda bebeğin ayağını koyacagi yer olmadigi için tercih etmedim, Dr da sağlıklı değil dedi. Ama internette Ikea mama sandalyesi için ahşap bir ayak koyma aparatı satiliyor, o şekilde kullanılabilir.Mama sandalyesi için erken değil mi doğsun öyle bile araştırılır
Ama bn ikea alıcam
Ama bunla blw beslenemezBen bu mama sandalyesini aldım, bagi 3in1 diye satılıyor. Salıncak özelliği de var, otomatik sallanıyor, daha sonra da mama sandalyesi olarak kullanılıyor.
Mama işlerine başlayınca da günlük menü paylaştığımız topik açalımMama sandalyesi için erken değil mi doğsun öyle bile araştırılır
Ama bn ikea alıcam
Aman ya ne blw si bn sevmim onuAma bunla blw beslenemez
Yok bu 6aya kadar salıncak özelliği olup, daha sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor. Hem sallanıp hem yemek değil. İlgilenen olursa diye yazmıştım marka modelini, ben de erkenden aldım ama güzel bir indirim denk gelmişti ondan almıştım. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah kızlarAma bunla blw beslenemez
Olur valla günün menüsü diyeMama işlerine başlayınca da günlük menü paylaştığımız topik açalım
Tamam iştr kendi yemesini diyom işte.Aman ya ne blw si bn sevmim onumerak etme zaten kendi yiyor