Bende oğlumda kullandım medela çok iyi gerçekten ne kdara aldın canım ordanMedela aldim ben amazondangeldiginde bi deniyim dedim baya guclu vakumu, ayarlanabiliyor, once masaj yapiyor sut toplansin diye sonra pompaliyor hastanelerde de medela kullaniliyormus
Benimki swing modeli yani ayni anda iki memeye de takilabiliyor, ister ayni anda sag istersen birini sagarken digerinden akanlari toplamak icin kullan. Yanlis hatirlamiyorsam 1600-1700 gibi biseydiBende oğlumda kullandım medela çok iyi gerçekten ne kdara aldın canım ordan
Alıyorum inşallah memnun kalırız :) İndirimde hala
Oh hadi hayrını görelim.Alıyorum inşallah memnun kalırız :) İndirimde hala
Kurulumu kolay mı? Bir türlü içime sinmemişti sağlam gelmiyordu ana kucakları sen baya incelemişsin haralde :)Oh hadi hayrını görelim.
Çok kolay 2 dk sürmedi.Kurulumu kolay mı? Bir türlü içime sinmemişti sağlam gelmiyordu ana kucakları sen baya incelemişsin haralde :)
Sıra mama sandalyesindeÇok kolay 2 dk sürmedi.
Güle güle giyEki Görüntüle 2920730
Bunu 100 liraya pazardan aldım kumaşı çok güzel.
Bende bir polar sabahlık var onla kombinleyecem.
Eki Görüntüle 2920732
Kırmızılar çok cart çıkıyo ama gaayet koyular tabi ki.
Sağolasın.Güle güle giy
Bn sabahlık almadım evde hırkalar var diyehastanede sıcak olur bilemedim napsam
HmmSağolasın.Ben de yarım kol bi de omuzları dantel olunca aldım canım tesettürlüyüm. Pijama uzun olsa ben öyle de dolanırım koridorda o kadardan bisiy olmaz bence.
Karar verdim bu simli hırkamı koycamSağolasın.Ben de yarım kol bi de omuzları dantel olunca aldım canım tesettürlüyüm. Pijama uzun olsa ben öyle de dolanırım koridorda o kadardan bisiy olmaz bence.
Oo o sade olur sen ona pul da dikKarar verdim bu simli hırkamı koycam
Kobra Murat misali az Yaldız az pul payetOo o sade olur sen ona pul da dikŞaka şaka gayet olur işte