Kiz alt ust al nolacak sanki adi ustu dogum yapiyon orandan burandan kan gelme ihtimali var lekenin cikmama ihtimali varBen de 2 tane alırım normal düğmeli takım sosyete pazarından yeter
Ya normal takım alcam ya ucuzundan yaniiKiz alt ust al nolacak sanki adi ustu dogum yapiyon orandan burandan kan gelme ihtimali var lekenin cikmama ihtimali var
Gecen gun aldigim o lohusa pijamasina bi sinir oldum bi gicik oldum ahanda yerleri sildim attim valla
Yengem de gümüş kapak verecek temizler kullanırsın yarayı engelliyor iyi oluyor dedi mesela o da cepteNegzel ben asosyalim ya mecbur alacam kendime
Oohh maşallahYengem de gümüş kapak verecek temizler kullanırsın yarayı engelliyor iyi oluyor dedi mesela o da cepteyeğenimin kıyafetlerinden de ayırmış sağ olsun
Bebek arabası ile beşik olayı var, sırf ona özel başlık var mı ya sadece bu ikisine yorum ve öneri olanOohh maşallah
Bn sezeryan doğumyaptım pijama kullandım gayet de rahat dı Mart ayıydıSanırım biraz abarttım ve bir sürü giysi aldım :) Ufaktan da bakım ürünlerini indirime girdikçe alıyorum.Ama artık kendime de pijama ya da gecelik almak istiyorum. Sezeryan olmak istiyorum. Sizce hangisi daha kullanışlı olur gecelik mi pijama mı?
Ben aklımdakilerin videosunı bırakayım.Bebek arabası ile beşik olayı var, sırf ona özel başlık var mı ya sadece bu ikisine yorum ve öneri olan
Pierre cardin ve joie beğendim
Ucuz da ayolPierre cardin ve joie beğendim
Daha ne olsun inşallah kullanışlıdırlar yorumlar nasılUcuz da ayol
Yok yaa verilmez o para zenginsen de bebeğine başka türlü harcarsın.Ben anex alicaktim 10 bindi gözden çıkarmıştım.Suan daha bir ay geçmeden 14 bin oldu ya inanamiorumdolap uygulamasından sıfırını 6 ya buldum istediğin renk değil hayatta da düşmez 14 bine çıkan
10 vericektim kuzum da 14 e acıdım yani.Daha bı ay geçmeden 4 bin nasıl arttı hicbisi de anlamadımYok yaa verilmez o para zenginsen de bebeğine başka türlü harcarsın.
Yorumlar süper. Ben pierre cardini inceledim. Bana çok iyi geldi. Zaten bizim kış bebesi olacak puset kullanmayacaz bile. Kullanan da arabasında kullanır. Çok pratik güzel valla.Daha ne olsun inşallah kullanışlıdırlar yorumlar nasıl
Bende onu yazmaya gelmiştim gümüş kapak cok işime yaradı benimYengem de gümüş kapak verecek temizler kullanırsın yarayı engelliyor iyi oluyor dedi mesela o da cepteyeğenimin kıyafetlerinden de ayırmış sağ olsun
Verme verme bacım 10 da verme ya.10 vericektim kuzum da 14 e acıdım yani.Daha bı ay geçmeden 4 bin nasıl arttı hicbisi de anlamadım
Demek ki kullanan varAl dendiBana da o kadar önemli bir şey gibi geliyo ki muhtemelen alırım.
Sen yastığa düşman olmuşsun voov.Demek ki kullanan var
bana işkence gibiydiyastık ağır göbeğin üstüne oturtmaya çalışıyorsun bir dert üstüne çocuğu sığdırmaya ayrı dert evde bir de yer kaplıyor fuzuli arkadaş doğurdu da kurtuldum vermeye çabaladı geri de uyanıklık edip almadım
Ha haSen yastığa düşman olmuşsun voov.