- 13 Ocak 2020
- 44.627
- 168.310
- 33
Arada gir sırayla gebelik topiklerine yaz Hatta nickinin altına filan yaz.Ha ha boğaz köprüsüne çıkıp bağırasim var o derece fuzuli bir ton şey aldım ama en çok onu fuzuli buluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada gir sırayla gebelik topiklerine yaz Hatta nickinin altına filan yaz.Ha ha boğaz köprüsüne çıkıp bağırasim var o derece fuzuli bir ton şey aldım ama en çok onu fuzuli buluyorum
+1 çok gereksiz bişeyYazıldı mı bilmiyorum ama emzirme yastığı gereksiz bence .
Ben kullanmadım.
Arkadaşıma verdim o da pek kullanmadı.
Ona da dedim başkasına ver ben istemiyorum.
10 da çok değil mi motorsiklet alınır ömrü ne kadar ki bazı çocuklar hiç arabaya binmiyor binmezse yazık10 vericektim kuzum da 14 e acıdım yani.Daha bı ay geçmeden 4 bin nasıl arttı hicbisi de anlamadım
Anca dr giderken bide alışveriş belkiYorumlar süper. Ben pierre cardini inceledim. Bana çok iyi geldi. Zaten bizim kış bebesi olacak puset kullanmayacaz bile. Kullanan da arabasında kullanır. Çok pratik güzel valla.
Bnm oğlandan kalma Kraft bebek arabası ( çok ağır bişiydi kullanmayı bile düşünmüyorum) maclaren baston var( yaza kullanırım inşallah o zamana da bastonlu olur ) puset kötüydü o zmn bilmiyordum bi alırsam hem arabada hem evde kullanırım diye bi puset alıcam yani öyle düşünüyorumYorumlar süper. Ben pierre cardini inceledim. Bana çok iyi geldi. Zaten bizim kış bebesi olacak puset kullanmayacaz bile. Kullanan da arabasında kullanır. Çok pratik güzel valla.
Çok mantıklıArada gir sırayla gebelik topiklerine yaz Hatta nickinin altına filan yaz.
Hele şükür ya beni anlayan biri çıktı bende kendimi kullanmayı becerememiş hissetmiştim şu an çok huzurluyum+1 çok gereksiz bişey
Canım süt sağma makinesi her durumda lazım olabilir. Alırsan Philips avent al kıyafetleri accik büyük al yenidoğan alma 0-3 arası al sling al ilk aylar sana yakın olmak istiyor. Arada yine yazarım.Tecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Yaz canoCanım süt sağma makinesi her durumda lazım olabilir. Alırsan Philips avent al kıyafetleri accik büyük al yenidoğan alma 0-3 arası al sling al ilk aylar sana yakın olmak istiyor. Arada yine yazarım.
Canım yazını tam etiket yapamadım ama burun aspiratörü bn bebedor kullanıyorum halada kullanırım arada. Memnunum:)Önerdiğiniz marka var mı cok fark ediyor mu marka
Aynı şekilde size de sorayım önerdiğiniz var mı
Alt açma bezi listeye eklendi teşekkürler
Öneriler dikkate alınacak
Köpük şampuan güzel fikirmiş teşekkürler
Park yataktan neden pişman oldunuz
Kuzum wala çok heveslendim bebek arabasına hatta fena heveslendim10 da çok değil mi motorsiklet alınır ömrü ne kadar ki bazı çocuklar hiç arabaya binmiyor binmezse yazık
Peki krem de kullandınız mı kapak hariciBende onu yazmaya gelmiştim gümüş kapak cok işime yaradı benim İlk doğumun olmasına rağmen hiç göğüs ucu yaram olmadı . İlk zamanlar hafif acır gibi olmuştu o kadar Alınmalı aldırılmalı
Tamamdır teşekkür ediyorumCanım yazını tam etiket yapamadım ama burun aspiratörü bn bebedor kullanıyorum halada kullanırım arada. Memnunum:)
Lansinoh almıştım ama ilk zamanlar bir kez sürdüm yapış yapış yıkasan çıkmıyor hiç hoşuma gitmedi kullanmadım bi dahaJoie marka ana kucağı da yollayacak yengem o yüzden onla uyumlu olabilsin diye bebek arabasına ona yÖneldim gibi ben
Peki krem de kullandınız mı kapak harici
Tamamdır teşekkür ediyorum
Gelip gelip salça oluyorum gibi oldu ama ben tesadüfen pierre cardin araba aldım ikinci el aldığım için tesadüf diyorum valla çok güzel ve pratik araba aynı model değildir ama yine de aynı marka güzel olur diye düşünüyorumYorumlar süper. Ben pierre cardini inceledim. Bana çok iyi geldi. Zaten bizim kış bebesi olacak puset kullanmayacaz bile. Kullanan da arabasında kullanır. Çok pratik güzel valla.
Ay aşkolsun canın sıkıldıkça yaz lütfen.Gelip gelip salça oluyorum gibi oldu ama ben tesadüfen pierre cardin araba aldım ikinci el aldığım için tesadüf diyorum valla çok güzel ve pratik araba aynı model değildir ama yine de aynı marka güzel olur diye düşünüyorum
Oğlum doğduğunda beşiğini bile küpemi bozdurup almıştık durumumuz çok sıkıntılıydı. Doktor reflü yatağında yatması gerek dedi, ben normal yatağının baş tarafına yatağın altına ince bir battaniye koyarak yatağı meyilli hale getirip el işi reflü yatağı yapmıştım. Bebeğim çok rahat etmişti. Aaah ah acı tatlı ne günler geçirdik. Şükür Rabbime evladım sağlıklıBen de merak ediyorum 1 kişi yazdı.
Cidden canım sıkıldıkça gelip yzdığım çok belli mi yaAy aşkolsun canın sıkıldıkça yaz lütfen.
Gönlüne göre olsun o zmnKuzum wala çok heveslendim bebek arabasına hatta fena heveslendim
Analık işte. Rabbim bir daha dar gün göstermesin. Hayırlı ömrü olsun inşallah.Oğlum doğduğunda beşiğini bile küpemi bozdurup almıştık durumumuz çok sıkıntılıydı. Doktor reflü yatağında yatması gerek dedi, ben normal yatağının baş tarafına yatağın altına ince bir battaniye koyarak yatağı meyilli hale getirip el işi reflü yatağı yapmıştım. Bebeğim çok rahat etmişti. Aaah ah acı tatlı ne günler geçirdik. Şükür Rabbime evladım sağlıklı
Ben deli gibi rezene çayı-kimyon çayı-süt arttırıcı hümana still tea içiyordum. Hiç gaz problemimiz olmadı. Yediklerime aşırı dikkat ettimEvet ya herseyi deniyor insan gaz damlasi denemstm ben de bir etkisi olmamisti bence