Ben bir de bir buyuk bedeni yok diye uzulmustum. Iyi ki yokmus bir buyugu boynuma kadar gelirdi kesinAhahhahaha rahatti ama yaa, smdi biraz kucuk kaldi tabii
Bir de ben 6 tane koydum ama hepsine tul kese aldim ve Keselerin icine yerleştirdim.. Bebegimin esyalarini da ayni sekilde yaptim.. kullanmadigim herhangi bir sey olursa degilmaz birbirine girmez piril piril getirip yerine geri koyarim diye dusundum.
Illa kese olmak zorunda değil hurc olur, kilitli poset olur. Fazla esya alsan bile boyle seylere yerlestirirsen kullanmadiklarin birbirine girmez, eve gelince ayarlamasi kolay olur ekstra is cikmaz bence.
Bi hafta içinde bütün ölü deri kalkıyor
Yorumları oku ve resimleri var bak oraya bak
Bnm terlik giymekten berbat olmultu topuğum pedikür paklamıyordu bu tertemiz yaptı bana da bi arkadaşım tavsiye etti çok memnun kaldım doğum öncesi 2 hafta önceden yapmayı düşünüyorum hala terlik giydiğimden
Acaba bebege zarari olur mu ki.. Evde 1 paket olmasi lazim. hamile kalmadan once ara ara kullaniyordum. Hamile kalinca emin olmadigim icin kullanmadim. Icerigine de hic bakmadim gerci, tembellik isteBi hafta içinde bütün ölü deri kalkıyor
Yorumları oku ve resimleri var bak oraya bak
Bnm terlik giymekten berbat olmultu topuğum pedikür paklamıyordu bu tertemiz yaptı bana da bi arkadaşım tavsiye etti çok memnun kaldım doğum öncesi 2 hafta önceden yapmayı düşünüyorum hala terlik giydiğimden
Ahahah kahkaha attimBen de küçük çöp poşetlerini koydumhevessiz miyim ben
Ahahah kahkaha attim
Ya hevessizlikle alakali degil bence. Ben de neye koyacagim diye dusunuyordum. Kilitli posete koyarim diye karar vermistim en son. Ama sonra instagramda gezerken bi kadinin keselere koydugunu gorunce dedim neden olmasin
hamile külodu alayım dedim,
beğendim sepete atmak için beden seçiyorum 15 liralık şey oluyor 40 lira
tamam bana biraz kumaşı fazla kullanıyorsun ama 25 lira kadar fazla değildir o toto
Ben normal bir dükkandan almıştım 15 TL idi. İnternette nedense daha pahalı.
Takılıyorum canımOnu setiyle aldık yav
KesinlikleTakılıyorum canımBebeğin ihtiyacına, çevreye ve size bağlı aslında almanız gerekenler. Hiçbir zaman standart değildir.
Amaç zaten esyalarin duzenli olmasi, birbirine girmemesi. Valiz icindeki duzeni sagladiktan sonra kese olmus, poset olmus ne fark eder... Gerisi hep teferruat.Ya ben de o kadar zorlanıyorum ki dışarı çıkmak istemedim. Elimde de küçük çöp poşetleri vardı. Gayet güzel oldu şeffaf, hemşirelere verilirken kime ne verileceğini bilmiş olacaklaronları kirlenince zaten onların içine de geri koyarım
Hamilelikte de kullanılıyormuşAcaba bebege zarari olur mu ki.. Evde 1 paket olmasi lazim. hamile kalmadan once ara ara kullaniyordum. Hamile kalinca emin olmadigim icin kullanmadim. Icerigine de hic bakmadim gerci, tembellik iste
Seyyyy, benimki gobegimin ortasinda bitiyor, sen ne aldin acabaBen bir de bir buyuk bedeni yok diye uzulmustum. Iyi ki yokmus bir buyugu boynuma kadar gelirdi kesin
Evet cok rahat ama benimkisi ilk sokne bileyim, daha once hic kullanmadim.. Gobegimin ortasinda bitecek falan saniyordum.
Aslinda Eski normal camasirlarim hala oluyor ama bugun digerini giyince anladim ki rahatsiz ediyorlarmis beni ve farkinda degilmisim.
Benmki şu ve kac aydir kullanıyorum cok memnunum. BSM Kadın Siyah Modal Geniş Rahat Hamile Külodu 3'lü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLS alırsan 15 XXL alırsan 40
direkt mağazadan bakayım ben de
HarikasınHellooooo :)) azimle 90 sayfa geride kalmisim okudum geldim.. Ne sirin seyler almissiniz, Allah huzur afiyetle kullanmak nasip etsin.
Zamaninda hastanenin istegi uzerine dogum cantasina bebegin esyalarini hep tam takim olacak sekilde corap tulum, eldiven, baslik seklinde setler yapip orta boy buz dolabi posetlerine koymus, etketleyip not yazmistim. Ornegin dogardogmaz bunu verin, hastane cikisi icin vb. Gibi gibi...
Ananin ihtiyaclari ise valiz duzenleyicilerde idi, uzerinde cengelli igne ve icindekiler yazan notlar)
Kirliler icin 1 tane kucuk/orta boy buzgulu cop torbasi yeter.
Bugun heves ettim, kizimdan kalan esyalarin oldugu valizi actim, stok sayim yapayim diye (cok stokcu gordum kendimi tabi) ne miniklermis, 24 aya kadar dogru durust eskitemediginden bir kismini daha kucuklere vermeme ragmen en buyuk boy bavul dolusu esya cikti. Birkac parca sandik lekesi gibi olmus onlari bi yikamaya aldim. Ikizler kiz olursa masraftan yirtarim, erkek olursa mictigimizin resmidir)
Park yatak, mama sandalyesi, 1 yasa kadar olan oto koltugu/puset, bebek nevresim takimlari, battaniyeler sapasaglam sarip sarmaladigim gibi duruyor masallah..
Sag olasin, insallah cumlemizin.Harikasınsağlıkla gelsin bebelerin kuzum
Ben aldım canım 200 adet 5 paket de ıslak mendilKızlar bayb turco hakkında düşünceleriniz neler yorumlarda olumsuz bişey görmedim genelde beğenilmiş tek biraz küçük denmiş 2 numara yenidoğana da okuyor zaten 2 numara da da göbek oyuntusu var ıslak mendili içinde aynı hep güzel yorumlar sleeppy le bunun arasında kaldım. Yavaştan çanta hazırlığına başlıycam ben de