Sagol canimSuraya da nazar boncuğu bırakayımbolca
Ben de ilk basta Alp demistim. Esim Alp Arslan olsun dedi oyle kaldi. Kizim olsaydi da Nil istiyordum. Evet kisa ama hic kisa diye dusunmemistimBen de Alp istiyorum. Çok kısa geliyor o da. Koyamadık çocuğun adını.
Insallah canimEşimde bende yeni çıkan isimleri asla istemiyorduk canım ikimizde öz türkçe isimler istiyorduk hep eşim Alparslan istedi benimde içime sindi hala beğenmeyenler var ama çokta umrumda değil ahmet mehmet koysam onuda beğenmiceklerdi, biz oğluma aylardır ismiyle sesleniyoruz, herkes bize çok ağır isim falan diyor büyük adam ismi diyor bende bu çocuk hep bebek kalmayacak elbet büyüyecek diyorum, çocukların isimlerinin anlamını yaşadığına inanıyorum ben ALPARSLAN; yiğit, cesur demek bizim oğluşlarda cesur ve güçlü olurlar inşAllah
Amin cok tesekkur ederimÇok iyi. Arapça öğrenme şansınız da var, ne güzel. Çocuğunuz en az 3 dil bilerek büyüyecek. Ay ne güzel şey ya hey maşallah. Allah bir ömür mutlu mesut etsin.
Hahaha çok doğru doğumdan önce giyeyim onu hiç düşünmedmÜzme bi don için değer mi yavrumdoğurana kadar giy eskir zaten bi de doğunca 10 gün giysen eskidi bile
Ayyy ya sen varya gece gece koptum valla
Bn almadım bilmiyorum o donlar nasıl
Fena degil aslinda ama bu kadar buyuk olsun beklemiyordum. Sok oldum valla ne yalan soyleyeyimBen ne zmndir kullaniyorum, ve evet oyle, sümsük gibi hissediyo insan kendini
Ben 6 tane koydum 3 pijama takimi, 3 gecelik takimiHastane çantasına neler koydunuz ben şmdi 3 tane pijama aldım hepsini yanıma alsam mı almasam mı bilemdm ,daha başlamadım hazırlamaya ama
Ben de bugun tecrube ettim kendileriniAyyy ya sen varya gece gece koptum valla
Bn almadım bilmiyorum o donlar nasıl
Babanne donundan bir pacalari eksik. O da olsa tam olacakmisBabaanne donu
Bir de ben 6 tane koydum ama hepsine tul kese aldim ve Keselerin icine yerleştirdim.. Bebegimin esyalarini da ayni sekilde yaptim.. kullanmadigim herhangi bir sey olursa degilmaz birbirine girmez piril piril getirip yerine geri koyarim diye dusundum.Hastane çantasına neler koydunuz ben şmdi 3 tane pijama aldım hepsini yanıma alsam mı almasam mı bilemdm ,daha başlamadım hazırlamaya ama
Bir de ben 6 tane koydum ama hepsine tul kese aldim ve Keselerin icine yerleştirdim.. Bebegimin esyalarini da ayni sekilde yaptim.. kullanmadigim herhangi bir sey olursa degilmaz birbirine girmez piril piril getirip yerine geri koyarim diye dusundum.
Illa kese olmak zorunda değil hurc olur, kilitli poset olur. Fazla esya alsan bile boyle seylere yerlestirirsen kullanmadiklarin birbirine girmez, eve gelince ayarlamasi kolay olur ekstra is cikmaz bence.
Bu parayı vermem o dandik sepetemerve bakın bakın ne göstericem
Ocean Home Unicorn Baskılı Çocuk Odası Sepeti // 24x17x14 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ocean Home Unicorn Baskılı Çocuk Odası Sepeti // 24x17x14 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doğuma hazırlık bakımı olsunMjcare Soyulan Ayak Peeling Maskesi Miracle Foot Peeling Pack Fiyatı - Trendyol
Mjcare Miracle Foot Peeling Pack - Mjcare Çorap Tipi Ayak Peeling Maskesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu ürün süper doğumdan 2 hafta önce yapın derim valla ayaklar yenileniyor bn 1 ay önce yaptım süper oldu
Kesnlkle bende öyle düşünüyorum hem dağılmaz temiz olur diye , teşekkür ederi tavsiye içinBir de ben 6 tane koydum ama hepsine tul kese aldim ve Keselerin icine yerleştirdim.. Bebegimin esyalarini da ayni sekilde yaptim.. kullanmadigim herhangi bir sey olursa degilmaz birbirine girmez piril piril getirip yerine geri koyarim diye dusundum.
Illa kese olmak zorunda değil hurc olur, kilitli poset olur. Fazla esya alsan bile boyle seylere yerlestirirsen kullanmadiklarin birbirine girmez, eve gelince ayarlamasi kolay olur ekstra is cikmaz bence.
Ay ama nasıl zamlanmış geçenlerde 46 küsrdü.Doğuma hazırlık bakımı olsun
Evet ya bn de 48 almıştım indirim olur belki mega indirim varmış yaAy ama nasıl zamlanmış geçenlerde 46 küsrdü.
AA evet sepete eklym ya gerçekten faydalı mı bnm değilde annemle babamın ihtycı var da gerçekten iyi mi bilmediğimden alamadmEvet ya bn de 48 almıştım indirim olur belki mega indirim varmış ya
Ayyy hiç benlik değilHastane odasını yeni gelin evi yapma da
Ahahhahaha rahatti ama yaa, smdi biraz kucuk kaldi tabiiFena degil aslinda ama bu kadar buyuk olsun beklemiyordum. Sok oldum valla ne yalan soyleyeyim
Ben 6 tane koydum 3 pijama takimi, 3 gecelik takimi1 tane de dogum odasi icin onden acilan gecelik takimi toplam 7.
Ama benim hastanede 5-6 gun kalma durumum var.
Ben de bugun tecrube ettim kendileriniaslinda güzel sariyor ama garipsedim iste ne bileyim
Bi hafta içinde bütün ölü deri kalkıyorAA evet sepete eklym ya gerçekten faydalı mı bnm değilde annemle babamın ihtycı var da gerçekten iyi mi bilmediğimden alamadm
Ben icini, disini dezenfekte ettim. Zaten cikan kirlileri de valize geri koymayacagim. O nedenle kullanmadiklarimi eve getirir yerlestiririm diye dusundum.Valize giren şey içime sinmez benim.ama kilitli poşetlerde rahatsız olmam koku yapar mı?
Rica ederim ne demekKesnlkle bende öyle düşünüyorum hem dağılmaz temiz olur diye , teşekkür ederi tavsiye için