- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Okudukça hatırlıyorum burun aspiratörü tam hayat kurtarıcı ve tulumKonunun güzelliği peki
Oncelikle bende burun aspiratoru övücülerdenim
1- ağız Mendili pamuklu bol bol
2- 0-3 ay zıbın kışın 3 uzun kollu 3 yarım kollu 3 sıfır kollu daha da alırsan sana kalmış ama lazım oluyor yani
3- takımdan ayriyeten patikli pantolon al 5 10 tane
4-emzirme pompası illaki lazım oluyor evde olsan bile sütun fazla gelir Sagar buzluga atarsin ileride kullanmak için veya acil durumlar için
5- inşallah kusmuklu bir Bebe olmaz ama benim ki gibi olursa bol cıtcıtli önlük al
6- takımdan ayrı tek önü cıtcıtli üst al Cano
7 - tulum hayat kurtarır bol bol 0-3 ay 0-6 ay özellikle 0-6 ay al çabuk buyuyorlar tulum aşktır kolayliktir
Aklima gelenler bunlar asko
Bnm koca ne gerek var diyorBen muhtemelen 40 çekimi filan yaparım diyorum ya hastanede bi de çekimle uğraşmam diye düşünüyorum.
Kesinlikle birde fizyolojik damla veya serum bunlar aşırı lazım oluyorOkudukça hatırlıyorum burun aspiratörü tam hayat kurtarıcı ve tulumen sevdiğim bebişlerfe
Ben de yeni doğan çekimi yaptıracağım sonradanBen muhtemelen 40 çekimi filan yaparım diyorum ya hastanede bi de çekimle uğraşmam diye düşünüyorum.
Evet profesyonel olmasada çekiliyor genelde hatıra içinBen muhtemelen 40 çekimi filan yaparım diyorum ya hastanede bi de çekimle uğraşmam diye düşünüyorum.
Di mi ya bi şeylere soksunlar çocuğu bi şeyler yapsınlar. Doğumdan sonra ben güpürlü gecelik hiyip de poz veremem. Ay hiç sevmem zaten ben.Ben de yeni doğan çekimi yaptıracağım sonradan
Hastanede istemiyorum
Böyle konseptli süslü olsun istiyorum
Doğru yine de cici bi takım alırız hastane için onu kendimiz giydiririz artık.Evet profesyonel olmasada çekiliyor genelde hatıra için
Doğumdan sonra ağzım burnum kaymış olur benim büyük ihtimalleDi mi ya bi şeylere soksunlar çocuğu bi şeyler yapsınlar. Doğumdan sonra ben güpürlü gecelik hiyip de poz veremem. Ay hiç sevmem zaten ben.
Yukarda tecrübeliler güzel şeyler önerdiler. Gördükçe yazan da olur. Artık biz doğuma kadar takılırız burda.
Ben gergin olunca çok tipsiz oluyorum düz halimle bile doğurmuş halim nolur acaba.Doğumdan sonra ağzım burnum kaymış olur benim büyük ihtimalle
Bence herkes o halimi unutmalı
Bi de belgeleyemem
Bi kahve manyağı olarak bugüb bi tane gördüm
Bebeğin eline kahve bardağı vermişler oyuncak
Tam benlik
Hiç benlik de değilBen gergin olunca çok tipsiz oluyorum düz halimle bile doğurmuş halim nolur acaba.Bebe memeyi tuttu tutmadı stresinde deliririm ay bi de gelcekler şöyle tutun başınızı az kaldırın filan ay deliririm.
otribebeTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Fff ya senin de mi simikli beben varotribebe
heeFff ya senin de mi simikli beben var
Ayy kırkı bari çıksaydı yaaheeama artik burnunun ucuna gelmeye basladi。 seninkide kis bebesi emin ol daha 40 cikmadan basliyor
Sadece tskip yermez aldıkça da paylaşacaksınKonu harikatakipteyim