- 13 Ocak 2020
- 44.413
- 166.802
- 33
Ffff yaBen Bibs, Avent’in üç çeşidi, Chicco, Wee, bakkal emziği aldım. Hiçbirini almadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ffff yaBen Bibs, Avent’in üç çeşidi, Chicco, Wee, bakkal emziği aldım. Hiçbirini almadı.
Benim de birebir etki etmedi ama rahatlattı diye düşünüyorum ya da para vermediğim için fazla beklentim olmamıştır belki deBizde işe yaramamıştı. Yavrum ilk üç dört ay çok çekti. Sonra kendiliğinden azalıyor geçiyor şükür ki.
Emziksiz sayılmaz aslında. Ben vardım, hala varım. Bıraktıracağım inşallah bu yaz.Cok zor valla emziksiz
Detaylıyı bekle sonradan pipi çıkmasınEki Görüntüle 2870526
Şu bebeği almak istiyorum bebek kızsa
Ne kdrlik olduhadi insallah kolayliklaEmziksiz sayılmaz aslında. Ben vardım, hala varım. Bıraktıracağım inşallah bu yaz.
Bnm oğlan parmak emerdi emzik masrafı yapmadık bakalım bu nasıl olacakCok zor valla emziksiz
Laciverti varDetaylıyı bekle sonradan pipi çıkmasın
Haha bu ne sevcek bakalimher bebis cok farkli olur herhaldeBnm oğlan parmak emerdi emzik masrafı yapmadık bakalım bu nasıl olacak
Bakalım aman çekwcekse abisine çeksin. Ahh cnm oğluşumHaha bu ne sevcek bakalimher bebis cok farkli olur herhalde
Ne zmn gtcen dr a cnm cinsiyet kesinlesirBakalım aman çekwcekse abisine çeksin. Ahh cnm oğluşum
Az kaldı ya 24 Haziran senin belli oldumuNe zmn gtcen dr a cnm cinsiyet kesinlesir
Ben de 28 inde gitcem erkege benzetmisti ama kesin ozmn belli olr:)Az kaldı ya 24 Haziran senin belli oldumu
Evet bu ay sonu az çok belli olurBen de 28 inde gitcem erkege benzetmisti ama kesin ozmn belli olr:)
INsallah canimEvet bu ay sonu az çok belli olur
Ben de tulum severim yaa bebeklere en yakışan şey. Bakalım.Konunun güzelliği peki
Oncelikle bende burun aspiratoru övücülerdenim
1- ağız Mendili pamuklu bol bol
2- 0-3 ay zıbın kışın 3 uzun kollu 3 yarım kollu 3 sıfır kollu daha da alırsan sana kalmış ama lazım oluyor yani
3- takımdan ayriyeten patikli pantolon al 5 10 tane
4-emzirme pompası illaki lazım oluyor evde olsan bile sütun fazla gelir Sagar buzluga atarsin ileride kullanmak için veya acil durumlar için
5- inşallah kusmuklu bir Bebe olmaz ama benim ki gibi olursa bol cıtcıtli önlük al
6- takımdan ayrı tek önü cıtcıtli üst al Cano
7 - tulum hayat kurtarır bol bol 0-3 ay 0-6 ay özellikle 0-6 ay al çabuk buyuyorlar tulum aşktır kolayliktir
Aklima gelenler bunlar asko
Ben muhtemelen 40 çekimi filan yaparım diyorum ya hastanede bi de çekimle uğraşmam diye düşünüyorum.Bir de bebek ilk doğduğunda hemşirelere özenle aldığınız fotoğraf çekececeğiniz nakışlı vs. takımlarınızı vermeyin çünkü bebek silinse bile onlar lekeli kalıyor. Geldiğinde siz de temizleyip o kıyafetleri giydirebilirsiniz Sağlıkla gelsin bebiş