- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.926
Ben trendyoldan aldım kuzum muslin ağız bezleri ve battaniyeler.Atiyorum senin için ağız bezleriniAranızda müslin bez alan ve beğenen varsa hangi markadan aldınız ve link atabilirseniz çok mutlu olucam ben henüz alamadım .
Canım gece gece ne zahmet ettin çok teşekkür ederimBen trendyoldan aldım kuzum muslin ağız bezleri ve battaniyeler.Atiyorum senin için ağız bezleriniAltta serili olan da ekru renk 4 kat muslin battaniye
Aynn Bnde siyah aldım pembe çizgileri varBen de bugun lcw dreams magazasindan aldm 90 c aldim bir de lohusa hamile pijamalari da vardi kisa kolluydu cok hoslardi uzun kollulari da gelecek dedi sonra ordan almayi dusunuyorum 130 140 tl var gecelik seklinde olan da var alt ust takim beyaz yavruagzi fln guzeldi
Bn lcw den A101 den 1 tane bi de trendyoldan aldımAranızda müslin bez alan ve beğenen varsa hangi markadan aldınız ve link atabilirseniz çok mutlu olucam ben henüz alamadım .
Bende Lcw den almıştım aşırı inceler ama ne için kullanacağız ki bunları bir de 4 katlı müslinler var onlar daha mı kullanışlı olur ki sen tecrübelisinBn lcw den A101 den 1 tane bi de trendyoldan aldım
Müslin battaniye çok güzeller bi bak
Benim hepsi 4 katlı muslin kuzum.Gayet kalın,tok duruolar.4 kat olmayanlar çok ince ve kullanışsız geldi bana.Bende Lcw den almıştım aşırı inceler ama ne için kullanacağız ki bunları bir de 4 katlı müslinler var onlar daha mı kullanışlı olur ki sen tecrübelisin
Nereden aldın bende bakayım henüz almadımBenim hepsi 4 katlı muslin kuzum.Gayet kalın,tok duruolar.4 kat olmayanlar çok ince ve kullanışsız geldi bana.
Hepsi trendyoldan.Resim atıyorum.Nereden aldın bende bakayım henüz almadım
Evet lcw den aldığım ince duş sonrası yaza uygun trenyoldan aldığım kalın battaniye gibi gayet iyiBende Lcw den almıştım aşırı inceler ama ne için kullanacağız ki bunları bir de 4 katlı müslinler var onlar daha mı kullanışlı olur ki sen tecrübelisin
Teşekkür ederim cnm .Önce sayfayı takip edin, 25 TL indirim geliyor. Sonra alın kızlar
Teşekkür ederim kuzumBn lcw den A101 den 1 tane bi de trendyoldan aldım
Müslin battaniye çok güzeller bi bak
Bende Lcw den almıştım aşırı inceler ama ne için kullanacağız ki bunları bir de 4 katlı müslinler var onlar daha mı kullanışlı olur ki sen tecrübelisin
Bu linkteki kac katliBuraya bak canım bnm burdan aldıklarım kalın ve büyükWheeppo Müslin Bebe Battaniyesi 120x120 cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Wheeppo Müslin Bebe Battaniyesi 120x120 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2 katlı ama penye battaniye kalınlığındaBu linkteki kac katli
Cok guzelmis cok şıkAynn Bnde siyah aldım pembe çizgileri var
Çok güzel penyesi de bu modellere de bi bak canım
bende kediler için bilgi verebilirim ancak, keşke diğeri içinde bilgi verebilecek olsaydım. kendim doğuramadım ama yine de bir kızım olduğu için çok mutluyum.Hayırlı olsun kuzuu uppben bilemenko kedi evlat edineceklere anca yardımcı olabilirim
İnşallah canım hepimizCok guzelmis cok şıkgule gule giy insallah cnm
Uygulamadan link göndermedim maaalesef.. ben de Hepsiburadada alarma almıştım, bildirim geldi. Ondan önce de dört dörtlük fırsatlar bölümünde yazıyordu indirime gireceği. Orayı günlük takip etmekte fayda varHepsiburada da alarma aldım. Sizin link varsa atar mısınız onu da alayım. Görürseniz yazın lütfen bana da
Aynısı bende var gebelik öncesi almıştım penyesi çok güzel çok rahat hastane için tekrar bunlardan alcamAynn Bnde siyah aldım pembe çizgileri var
Çok güzel penyesi de bu modellere de bi bak canım