- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
ElizeBaby Müslin Bebek Battaniyesi 120 cm x 120 cm 4 adet Kundak Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAranızda müslin bez alan ve beğenen varsa hangi markadan aldınız ve link atabilirseniz çok mutlu olucam ben henüz alamadım .
Hayırlı ömürleri olsun.bende kediler için bilgi verebilirim ancak, keşke diğeri içinde bilgi verebilecek olsaydım. kendim doğuramadım ama yine de bir kızım olduğu için çok mutluyum.
Güle güle kullanın inşallahElizeBaby Müslin Bebek Battaniyesi 120 cm x 120 cm 4 adet Kundak Puset Örtüsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben bunu aldım trendyoldan. Boyutu renkleri kalınlığı çok iyi. Bir adet de omuz örtüsü çıktı içinden
Süper bunlar bakıyorum bende hemenHepsi trendyoldan.Resim atıyorum.
Teşekkür ederim bakıyorumBuraya bak canım bnm burdan aldıklarım kalın ve büyükWheeppo Müslin Bebe Battaniyesi 120x120 cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Wheeppo Müslin Bebe Battaniyesi 120x120 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ebebekte ust kismi dantelli olandan mi aldin?Kizlar hamile camasiri dusuk bel aldim e bebekten sanki normal camasir gibi ya hic rahat degil buyuk beden aldigim halde kucuk:s baska yerden alayim bari yuksek bel daha iyi olur dimi sezeryanda hastanede fln?
Gerek Varmı alt için özel çamaşıra bn ilkinde almamıştım normal bedenimin bi büyüğünü hamileyken aldım öyle giyiyorum doğumda da bunları giyerim diyorumKizlar hamile camasiri dusuk bel aldim e bebekten sanki normal camasir gibi ya hic rahat degil buyuk beden aldigim halde kucuk:s baska yerden alayim bari yuksek bel daha iyi olur dimi sezeryanda hastanede fln?
Ben normal camaşırlarımı giyiyorum su an göbeğin altında kaldılar zaten yeni almadım. Ama güzel yüksek bel bulursan beni de etiketle ebebekteki normal bato gibi geldi bana az daha yükseği olsa.Kizlar hamile camasiri dusuk bel aldim e bebekten sanki normal camasir gibi ya hic rahat degil buyuk beden aldigim halde kucuk:s baska yerden alayim bari yuksek bel daha iyi olur dimi sezeryanda hastanede fln?
Dantelsiz lastikliden almisim ikili satilanEbebekte ust kismi dantelli olandan mi aldin?o ise o dunyanin en sacma camasiri benim de pismanligim.
Nbb nin hamile kulodu var trendyolda ben ondan aldim. Onlar kullaniliyormus dikis yerini kesmedigi icin. Hem hamilelikte hem lohusalikta giyilebiliyormus.
Bi tane yuksek bel olsun hastanede istersen rahat olur gobek ustu sezeryan falan olursa dikis kismina gelmezGerek Varmı alt için özel çamaşıra bn ilkinde almamıştım normal bedenimin bi büyüğünü hamileyken aldım öyle giyiyorum doğumda da bunları giyerim diyorum
Bn lcw den normal Yüksel bel aldım gayet iyi onlara bi bak hamileyken giyiyorumBen normal camaşırlarımı giyiyorum su an göbeğin altında kaldılar zaten yeni almadım. Ama güzel yüksek bel bulursan beni de etiketle ebebekteki normal bato gibi geldi bana az daha yükseği olsa.
Bende lastik kismi dar olmayan buyuk beden pamuklu giyeblyrm. Hamile kulodu diye aldigim benmkilerden daha darmisBen normal camaşırlarımı giyiyorum su an göbeğin altında kaldılar zaten yeni almadım. Ama güzel yüksek bel bulursan beni de etiketle ebebekteki normal bato gibi geldi bana az daha yükseği olsa.
Hamilelik için aldıklarımdan giyerim olmaz mı yüksek bel onlardaBi tane yuksek bel olsun hastanede istersen rahat olur gobek ustu sezeryan falan olursa dikis kismina gelmez
Lcw de gormustum dun ben de ondan alirimBn lcw den normal Yüksel bel aldım gayet iyi onlara bi bak hamileyken giyiyorum
Tabi aynisi zaten cnmHamilelik için aldıklarımdan giyerim olmaz mı yüksek bel onlarda
Herkes depend alacak cirtlı bez mi olsun diyosun ekstradanBir de sezeryanda hasta bezi lazim oluyor bana da solememislerdi ama hastane verdi zaten ilk gun onu kullaniyordum zaten uyusuklugu bacagimin 5 6 saat surdugu icin.
Yoo farketmez hastane de verir zaten cirtlidan vermisti kolay olmustu bana buyuk bisi zatenHerkes depend alacak cirtlı bez mi olsun diyosun ekstradan