- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.848
Evet ve pişman oldum gerçekten pişmanım saçmaladım bence çünkü çok fazla sonrada neyse hergün değiştirip giyindiririm sonra küçülür deyip kendimi telkin ettim ama cidden saçmalamışım 2 ay önce filandi aldığımda. Yeni doğanı çok almak hata gerçekten sonraki aylarda dank ediyo.Baya almışsınız hepsi yenidoğan mı?
Benim yeni doğan 1 tane 10 lu takımım var 2 tane de tulum. Gerisini 1-3 ay aldım. büyük giysin azıcık . Hepsini toplam 2-3 ay giyecek zaten
Ben de bugun lcw dreams magazasindan aldm 90 c aldim bir de lohusa hamile pijamalari da vardi kisa kolluydu cok hoslardi uzun kollulari da gelecek dedi sonra ordan almayi dusunuyorum 130 140 tl var gecelik seklinde olan da var alt ust takim beyaz yavruagzi fln guzeldiAz önce denedim çok güzel bnce alınır normalde 90 takıyırym 90 aldım gözüme kalıp büyük geldi evet kalıbı büyük değişim de varmışmerve bi bak sende emzirme şeysine bak pahalı almadım uygun gördünmü çoook ta şık
Evet demiştiniz hostes olduğunuzu . Ama normal yani o kadar yüksekte nasıl çalışasınız ki Allah'tan ücretli izne çıkarmışlar ne güzel valla maşallah keşke her iş veren şirket aynı olsa ama zannetmem . Benimde bakanlıkla koordineli bir k. şirketteyim bayağı kalabalık, normal çalışan olsaydım şuan şirkette idim ama hamileyim diye covidden ötürü evden çalışmaya devam ediyorum şükürKuzum inan benim de hep 3-6 6-9.Daha hiç yeni doganim yok.Hastane çıkışlarını 1-3 bı de astronot tulumunu 1-3 alicam.Beni şirket gebelik bildirimi yapar yapmaz ücretli izne çıkardı.Hostesim ben.Normalde 16.haftaya kadar belirli bi limitte ucabilioduk.Ama pandemiden dolayı iptal oldu bu durum ve ücretli izne yolladılar.
Evet ve pişman oldum gerçekten pişmanım saçmaladım bence çünkü çok fazla sonrada neyse hergün değiştirip giyindiririm sonra küçülür deyip kendimi telkin ettim ama cidden saçmalamışım 2 ay önce filandi aldığımda. Yeni doğanı çok almak hata gerçekten sonraki aylarda dank ediyo.
1 ay da ne bileyim az ya sanki zaten minik olacak üstündekiler düzgün o kadar durmaz herhalde1 ay giydirirsiniz yine de. Üstünde 2-3 saat kalıyor diyor arkadaşım . Çabuk kirleniyormuş . Üstüne tam olur öyle de güzel sevilir
Maks 40a kadar giyiyor sonra 3 6 aya geciyor genelde.Baya almışsınız hepsi yenidoğan mı?
Benim yeni doğan 1 tane 10 lu takımım var 2 tane de tulum. Gerisini 1-3 ay aldım. büyük giysin azıcık . Hepsini toplam 2-3 ay giyecek zaten
İste ben akıl edemedim bilmiyodum ama sonradan 3-6 aylık aldığım tulumla yeni doğanı karşılaştırınca bayağı fark var.Maks 40a kadar giyiyor sonra 3 6 aya geciyor genelde.
Bi de bedenlere bakmadan üstüste koyup sıralamak lazım küçükten büyüğe her markanın kalıbı farklı.İste ben akıl edemedim bilmiyodum ama sonradan 3-6 aylık aldığım tulumla yeni doğanı karşılaştırınca bayağı fark var.
Aynen ya işte yeni ve ilk heves ya demek düşünemedim, benim gibi dayanamayıp alıp sonrada parasız kalıp diğer gerekenleri para oluncaya dek sabredenlerBi de bedenlere bakmadan üstüste koyup sıralamak lazım küçükten büyüğe her markanın kalıbı farklı.
Maks 40a kadar giyiyor sonra 3 6 aya geciyor genelde
En güzeliBen yenidoğan çıtçıtlı almıştım.Cok da bayılarak aldım.Eve bı geldi aşırı küçük.Oyuncak bebeğe olur ancak.Onlari görünce 3-6 almaya karar verdim.Hepsini öyle aldım.6.ayinda da ise dönmüş olurum Allah izin verirse hem mevsim de donuyo o zaman başlarım 6-9 ay alışverişine dedim.
Yenidoğanları 5 gün mü giyecekyandık desenize
999.90a aldım, geçen günlerde yine indirim olmuştu alamamıştım. Yine olur üzülmeNe kadara aldınız yoyko yu. Şimdi gördüm kaçırmışım çok üzüldüm
Hepsiburada da alarma aldım. Sizin link varsa atar mısınız onu da alayım. Görürseniz yazın lütfen bana da999.90a aldım, geçen günlerde yine indirim olmuştu alamamıştım. Yine olur üzülme
Lcwdan ve a101den aldım daha fazla almayacam. Penye ve pazen battaniye bizim için daha kullanışlı olacak.Aranızda müslin bez alan ve beğenen varsa hangi markadan aldınız ve link atabilirseniz çok mutlu olucam ben henüz alamadım .
Benim hiç yok bende 2 tane alayım diyorum . Battaniyeleri hallettim annemle . Güle güle kullansın ,mis mis banyodan sonra özellikle kuzum .Lcwdan ve a101den aldım daha fazla almayacam. Penye ve pazen battaniye bizim için daha kullanışlı olacak.
E bebektekiler de çok güzeldi lcwninkileri de ben beğendim.Benim hiç yok bende 2 tane alayım diyorum . Battaniyeleri hallettim annemle . Güle güle kullansın ,mis mis banyodan sonra özellikle kuzum .
Çok sağolasın kuzumE bebektekiler de çok güzeldi lcwninkileri de ben beğendim.