- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Gofretcim ben doğumdan önce LC waikikinin uyku tulumlarıni almıştım.Cok kaliteliler ve yumusaciklar.Ama dediğim gibi bizim kız giyinmeye komple karşıEvet yüksek. Üstünü örttürmediği ve sürekli kucağında emdiği için düşüremiyorum.
Lcw ninkileri elyaflı diye görmüştüm. %100 pamuk bakıyorum. Sizinki nasıl?
sayfaya baktım şimdi güzel görünüyor. Tak çıkar kol iyiymiş. Mesajla sorularımı sordum bakalımİnstagramda elauykutulumlari sayfasından aldım ben çok memnunum
Buna hiç şaşırmadımGofretcim ben doğumdan önce LC waikikinin uyku tulumlarıni almıştım.Cok kaliteliler ve yumusaciklar.Ama dediğim gibi bizim kız giyinmeye komple karşı
Oda sicakligi 26 derecelerdeyse Kidzee tulumlar super, biz cok memnunuzHerkese günaydınn
Uyku tulumu önerileri almaya geldim
konuda uyku tulumu hiç konuşmamıştık sanki. Doğduğundan beri almadığıma pişman olduğum tek şey sanırım. İnşallah alınca da iyi ki almışım derim
Odamız 26 derecede oluyor genelde ama üstünü açma derdi olmasa 23-24 lere düşüreceğim. Petek açıkken aşırı kuru oluyor oda.
Hem yaz hem de kış için önerileriniz neler? Nerelerden aldınız ve memnun musunuz
Benim oğlum dönüp duruyor geceleri, üstünü açınca uyuyor sonra bende uyuyakalıyorum, bi akşam giydirdim uyku tulumu istemedi çıkarttım mecburenAynen çıtçıtlı uzun kol ya da kısa kol odanın durumuna göre değişiyor
Şeyy hatta çok ince bir örtü de örtüyorum itiraf edeyimama ev soğuk
İçi elyaf evet ama ic yüzeyindeki astar mi diyim artık ne oluyosa orası yüzde yüz pamuk. Yani bebeğe temas eden her yeri pamuk.Evet yüksek. Üstünü örttürmediği ve sürekli kucağında emdiği için düşüremiyorum.
Lcw ninkileri elyaflı diye görmüştüm. %100 pamuk bakıyorum. Sizinki nasıl?
Acaba oda sıcaksa kalın mı geldiBenim oğlum dönüp duruyor geceleri, üstünü açınca uyuyor sonra bende uyuyakalıyorum, bi akşam giydirdim uyku tulumu istemedi çıkarttım mecburen
Şimdi kidzee den sipariş verdim. 1 tog olanlardan. 22-23 e düşürürüm dedim. 1 yeterli olur değil mi?Oda sicakligi 26 derecelerdeyse Kidzee tulumlar super, biz cok memnunuz
Yok giydirmedim hiç, benim oğlum doğdu doğalı böyleAcaba oda sıcaksa kalın mı geldi
Erkek bebeler sevmiyor sıcağıYok giydirmedim hiç, benim oğlum doğdu doğalı böyle
MerhabaHerkese günaydınn
Uyku tulumu önerileri almaya geldim
konuda uyku tulumu hiç konuşmamıştık sanki. Doğduğundan beri almadığıma pişman olduğum tek şey sanırım. İnşallah alınca da iyi ki almışım derim
Odamız 26 derecede oluyor genelde ama üstünü açma derdi olmasa 23-24 lere düşüreceğim. Petek açıkken aşırı kuru oluyor oda.
Hem yaz hem de kış için önerileriniz neler? Nerelerden aldınız ve memnun musunuz
Evet tabii, biz de 22 derecede 1 tog olanlari kullaniyoruz. Ben ayaklari kapali kullaniyorum, usudubmu diye aklim kalmiyorŞimdi kidzee den sipariş verdim. 1 tog olanlardan. 22-23 e düşürürüm dedim. 1 yeterli olur değil mi?
Sipairşi verdikten sonra instagram yorumlarını okudum. Bebeğim üşüdü her yeri buz kesildi falan yazanlar olmuş.Evet tabii, biz de 22 derecede 1 tog olanlari kullaniyoruz. Ben ayaklari kapali kullaniyorum, usudubmu diye aklim kalmiyor
Bizim de o derecelerde oluyor, lcw 1.2 tog tulumlardan kullanıyorum iyi oluyor memnunum. 1 tog da var elimde onu da kullanıyorum pek bir fark yok benceİçine ne giydiriyorsun peki, bende geçen gün 2 tog uyku tulumu aldım ev 22 23 derece ama nete baktım nasıl giydirecem anlayamadım pek
Bendeki 2 tog, bi gece denedim dalamadi uykuya, Bidaha da giydirmedimBizim de o derecelerde oluyor, lcw 1.2 tog tulumlardan kullanıyorum iyi oluyor memnunum. 1 tog da var elimde onu da kullanıyorum pek bir fark yok bence2,5 tog çok kalın gelir terler
Konunun en çok önerileni;Merhabalar tavsiye edebileceğiniz 2 aydan itibaren kullanabileceğim kanguru markası var mıdır.?
TeşekkürlerKonunun en çok önerileni;
Ergobaby kanguru. Yeni doğan aparatlı alabilirsiniz.
Dolapta temiz 2. Elleri var.
Çoğumuz 360 olanı aldık. Ama sağlıklı olan anneye dönük olduğu için ben artık dışa dönük kullanmıyorum. Bebeğim tam 1 yaşını dolduruyor 2 gün sonra. Hala her dışarı çıkınca kullanıyoruz. Bebek arabasını çok daha az kullanıyoruz
Kanguruda bebek içeri dönükken sadece anneyi görüyor değil mi? Sağdan soldan çevreyi görme şansı var mı?Konunun en çok önerileni;
Ergobaby kanguru. Yeni doğan aparatlı alabilirsiniz.
Dolapta temiz 2. Elleri var.
Çoğumuz 360 olanı aldık. Ama sağlıklı olan anneye dönük olduğu için ben artık dışa dönük kullanmıyorum. Bebeğim tam 1 yaşını dolduruyor 2 gün sonra. Hala her dışarı çıkınca kullanıyoruz. Bebek arabasını çok daha az kullanıyoruz
Babybjörn kullanmıştım hiçbi yerde durmayan oğluşum onda durmaya alışmıştı çok memnundum tavsiye ederimMerhabalar tavsiye edebileceğiniz 2 aydan itibaren kullanabileceğim kanguru markası var mıdır.?