Merhaba, bende bu hafta pregonun bir mama sandalyesini aldım ama oturma alanı epey dar görünüyor. Sizin sandalyenizin oturma alanı kaç cm acaba biliyor musunuz netten baktım göremedimEllerGel gel geel yapışında yiyip ısırası geliyor insanın
Bebeklerimiz bal
Chicco polly 2 start
Alçak olması tam olaran istenen şey. Kendisi inip çıkmalı. 1 yaşından sonrası için düşünüyordum ama muhtemelen geceleri beraber uyumaya devam ederizYatak konusunda bir şey sormak istiyorum. Yorumlarda montessori yataktan bahsedilmiş. Kaç yaşından itibaren bu yatağı kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz. Alçak çünkü, hareket etmeye başladıktan sonra güvenli olur mu emin olamadım.
Ayrıca bu yatağa geçene kadar ne kullanılıyor?
Öncelikle teşekkür ederim yanıt için.Alçak olması tam olaran istenen şey. Kendisi inip çıkmalı. 1 yaşından sonrası için düşünüyordum ama muhtemelen geceleri beraber uyumaya devam ederiz
Odasına 2 yaşında geçirmeyi düşünüyorum. 3 de olabilir
Ama ilk aylarından beri gündüzleri mutlaka odasında vakit geçiriyor. Yürümeye başlayınca daha çok yatağında odasında oyunlar oynar inşallah
Montessori Yatak Seçimi: Bebek, Çocuk için Yere Yakın Yatak
Montessori yatağı nedir, yere yakın yatak neden önemlidir, montessori yatak özellikleri nedir yazımızda hepsinin cevabını öğrenebilirsiniz.wellmatt.com
Güvenlik konusunu kafamda oturtsam gelişimine çok katkı sağlayacağından eminim. Şu an okuduğum kitapta çocuk odası kapısına bir güvenlik kapısı takılabileceği yazıyor mesela.Alçak olması tam olaran istenen şey. Kendisi inip çıkmalı. 1 yaşından sonrası için düşünüyordum ama muhtemelen geceleri beraber uyumaya devam ederiz
Odasına 2 yaşında geçirmeyi düşünüyorum. 3 de olabilir
Ama ilk aylarından beri gündüzleri mutlaka odasında vakit geçiriyor. Yürümeye başlayınca daha çok yatağında odasında oyunlar oynar inşallah
Montessori Yatak Seçimi: Bebek, Çocuk için Yere Yakın Yatak
Montessori yatağı nedir, yere yakın yatak neden önemlidir, montessori yatak özellikleri nedir yazımızda hepsinin cevabını öğrenebilirsiniz.wellmatt.com
Kaç aylık bilmiyorum ama vakum moleküller, hareketli kitaplar, stickerlar, cama yapışan bilimum vantuzlı ve hareketli oyuncak işe yarıyor. Bir de busy box diye şeyler yapıyorlar anneler bebeler oyalansın diye. Şöyle bir video görmüştüm belki fikir olur.Bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlara sorum var. haftaya bebeğimle 10 saatlik bir uçuş yapacağız. Üstelik ilk uçak deneyimi olacak
Uçakta işinizi kolaylaştıran, bebeğinizin ilgisini çeken, daha rahat geçmesine sebep olan önerileriniz var mı?
Videoyu göremiyorumKaç aylık bilmiyorum ama vakum moleküller, hareketli kitaplar, stickerlar, cama yapışan bilimum vantuzlı ve hareketli oyuncak işe yarıyor. Bir de busy box diye şeyler yapıyorlar anneler bebeler oyalansın diye. Şöyle bir video görmüştüm belki fikir olur.
Videoyu göremiyorumtıklanmıyor.
11 aylık olacak tam. Cama yapıştırılan bir şeyler aldım. Kitaptır oyuncaktır bol bol alacağım.
Busy box diye aratıyorum hemen
Biz en son uçak yolculuğumuzu geçen hafta kızımla başbaşa yaptıkBebeğiyle uçak yolculuğu yapanlara sorum var. haftaya bebeğimle 10 saatlik bir uçuş yapacağız. Üstelik ilk uçak deneyimi olacak
Uçakta işinizi kolaylaştıran, bebeğinizin ilgisini çeken, daha rahat geçmesine sebep olan önerileriniz var mı?
Videoyu göremiyorumtıklanmıyor.
11 aylık olacak tam. Cama yapıştırılan bir şeyler aldım. Kitaptır oyuncaktır bol bol alacağım.
Busy box diye aratıyorum hemen
Selam. Çıkamıyorum derken iş yoğunluğundan ötürü mü çıkamıyorsunuz yoksa farklı bir sebep mi?Bebeğim 1 yaşında oldu kizlar.Ama ben hala dışarı çıkamıyorum onunla ve seyahat edemiyorum.Ev bu yüzden çok gergin ve ben de iyi değilim.Cikamiyorum elimde mi sankiçok üzgünüm.Ben nolucam kizlar
Ya rica ederim çok sevindim
Ay çok şükür sıfır kaka ile geçtiBiz en son uçak yolculuğumuzu geçen hafta kızımla başbaşa yaptıkYanımıza çok ses çıkaran oyuncak tablet kumanda gibi oyuncaklar almadık,başkalarını rahatsız etmemek adına. Uçuş 1 buçuk saatti tabi, daha uzun olsa ses çıkaran sevdiği diğer oyuncakları da alabilirdim Cama yapıştırılan oyuncakları , diş kaşıyıcıları , sevdiği kitapları, kartları falan aldık. Kalkış ve iniş sırasında emzirmek ya da biberon vermek tavsiye ediliyor kulaklarının tıkanmaması için, ona dikkat ediyorum ben bir de . Bu son yolculukta canım kızım evde yapmadığı miktarda kaka da yaptı bi de uçağın wcsinde küçücük masa üstünde onu temizlemek zorunda kaldım sizin uçuş da uzunmuş bol yedekli bezli oyuncaklı ıslak mendilli gitmenizde fayda var
Çok şükür döndük bugün. Çok rahat geçti yolculuk. Mutlaka gece gidin derim. Uykusunda geçmiş olur. Sana biraz zor olabilir.Gofretcim bizim de America planımız var ve ben aşırı heyecanlıyım.Onerileri beklerim kızlardan
Hala bebek arabasını falan istemiyor muBebeğim 1 yaşında oldu kizlar.Ama ben hala dışarı çıkamıyorum onunla ve seyahat edemiyorum.Ev bu yüzden çok gergin ve ben de iyi değilim.Cikamiyorum elimde mi sankiçok üzgünüm.Ben nolucam kizlar
Yok gofretcim öyle değil Bana doğumdan sonra bi korku ve takıntılar silsilesi geldi.Bebekle yalnız kalamiyorum ve kesinlikle dışarı çıkamıyorum.Cok üzülüyorum ama yapamıyorum elimde değilHala bebek arabasını falan istemiyor mu
Dışarı çıkmayı nasıl sevmezparka götürdünüz mü? Diğer bebekleri çocukları görünce tepkisi nasıl