Canım bu saydıkların organik değil detaylı araştırmanı öneririmUnibaby ve daln sabun tozu kullandım. İkiside lekeleri çıkarmıyor :) ama unibaby daha iyi. Dalan sabun tozu çok kötü kokuyor. Eşimle bana kötü geldi de. Bebeğimin kokusunu duyamıyoruz sabun kokusundan. İlerde kullanırım tekrar belki. Şimdide ABC aldım. Ondanda çok umudum yok. Organik kimyasal içermeyen şeyler lekeleri çıkarmıyor kesinlikle :)
Ben aldım canım öğüttürüyorum baya sevdi gibiAna kucağımız var şu meşhur banyo oturacajlarından almalı mıyım. Çok görmüyorum tezgaha masaya koyuyorlar bebişleri. Bu ay mama sandalyesi de aldık. Ayyy insan kullanışlı diye lanse edilen herşeyi almak istiyor
OtutturuyorumBen aldım canım öğüttürüyorum baya sevdi gibi
Emzirme yastığı :)Eki Görüntüle 3129433 kızlar bu ürün bebekler için kullanılıyormuş ne olduğunu bilen varmı yada kullanan ilk kez gördüm
Kapı stoperi gibiEki Görüntüle 3129433 kızlar bu ürün bebekler için kullanılıyormuş ne olduğunu bilen varmı yada kullanan ilk kez gördüm
Ay evet oyleymis ilk kez goruyorumEmzirme yastığı :)
Ben deAy evet oyleymis ilk kez goruyorum
Bende kullanmadim hiç ilk 1 ay ufak bir yastığı vardı onun üzerine yatarak emdi sonra normal kucakta emdkBen dedeğişik duruyor
Ben hiç emzirme yastığıyla emziremedim. Benimki doğdu doğalı değişik emmelerde. Ayakta, pilates topunda. Oturarak. Farklı bir tarzımız var
Bnde 1 ay kullandımBen dedeğişik duruyor
Ben hiç emzirme yastığıyla emziremedim. Benimki doğdu doğalı değişik emmelerde. Ayakta, pilates topunda. Oturarak. Farklı bir tarzımız var
Biz Waikiki den almıştık doğumdan önce canım.Bir kere bile giymedi.Ama kalitesi,yumuşaklığı muhteşem.Bi bak istersen.Merhaba, bebegime uyku tulumu alacagim hangi markayi tavsiye edersiniz? Owli ve kidzee iyi görünüyor ama bilemedim. Bir de tog konusu var 2.5 tog cok mu kalin olur acaba kışın 24 25 derece oluyor ev genelde
Ama sen emzirme yastığında uyutuyordun sanki. Gakkını verdin fazlasıylaBnde 1 ay kullandım
Daha ayakta salladım emzirme yastığıyla
Evet gündüzleri onda uyuyordu nasıl unuturum yazmayıAma sen emzirme yastığında uyutuyordun sanki. Gakkını verdin fazlasıyla
Ben instagramdan diktiriyorum henüz gelmedi ama baya memnun olan var.Merhaba, bebegime uyku tulumu alacagim hangi markayi tavsiye edersiniz? Owli ve kidzee iyi görünüyor ama bilemedim. Bir de tog konusu var 2.5 tog cok mu kalin olur acaba kışın 24 25 derece oluyor ev genelde
Biz Waikiki den almıştık doğumdan önce canım.Bir kere bile giymedi.Ama kalitesi,yumuşaklığı muhteşem.Bi bak istersen.
İkisine de bakıyorum teşekkür ederimBen instagramdan diktiriyorum henüz gelmedi ama baya memnun olan var.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Green clean kullandiniz mi hic? Demir damlasi lekesi haric (onu da farmasi oxiclean ile hallediyorum) herseyi cikariyor, ki bebeklerim direndigi icin ek gidada onluk bile kullanmiyoruzUnibaby ve daln sabun tozu kullandım. İkiside lekeleri çıkarmıyor :) ama unibaby daha iyi. Dalan sabun tozu çok kötü kokuyor. Eşimle bana kötü geldi de. Bebeğimin kokusunu duyamıyoruz sabun kokusundan. İlerde kullanırım tekrar belki. Şimdide ABC aldım. Ondanda çok umudum yok. Organik kimyasal içermeyen şeyler lekeleri çıkarmıyor kesinlikle :)