- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
İhtiyacım vardı aldım tanesi 18 tl ye geldi. Teşekkür ederimKızlar zıbın ihtiyacı olanlar hepsi burada hello baby zibinlar indirimde haberiniz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtiyacım vardı aldım tanesi 18 tl ye geldi. Teşekkür ederimKızlar zıbın ihtiyacı olanlar hepsi burada hello baby zibinlar indirimde haberiniz olsun
Gelen hafta tatile gittik yol üstü başka şehirde e bebekten 2li uzun kol zıbın 21₺ 3 set aynı renk aialdım 2li pijama 40₺İhtiyacım vardı aldım tanesi 18 tl ye geldi. Teşekkür ederim
Ne iyi denk gelmiş. Bulunca kaçırmamak lazım. Ben de indirimleri pek yakalayamıyorum.Gelen hafta tatile gittik yol üstü başka şehirde e bebekten 2li uzun kol zıbın 21₺ 3 set aynı renk aialdım 2li pijama 40₺
İstanbul’da hiç bulamıyorum böyle
İndirim görünce atım he ya valla ondan öncede 2li uzun kolu 25₺ almıştım aynı renk 3 set aldım yine aynı renk olsun nolcakNe iyi denk gelmiş. Bulunca kaçırmamak lazım. Ben de indirimleri pek yakalayamıyorum.
Şubat indirimlerinde artık umudum
Süpermiş valla fiyatı kalitesi nasıl? Şimdi tek zibin bile olmuş 25 30İndirim görünce atım he ya valla ondan öncede 2li uzun kolu 25₺ almıştım aynı renk 3 set aldım yine aynı renk olsun nolcak
Bi foto atsana müsait olduğunda ya merak ettim ben bulamadım ya Ankaraya gidince ona göre bakıyımİndirim görünce atım he ya valla ondan öncede 2li uzun kolu 25₺ almıştım aynı renk 3 set aldım yine aynı renk olsun nolcak
İki renginide attım kalmışsa tabi kasiyer dedi ki çoraplı 2li pijamalar geçen hafta 15₺ idiBi foto atsana müsait olduğunda ya merak ettim ben bulamadım ya Ankaraya gidince ona göre bakıyım
Ay bunlardan dolu var ama hep 2 yaş 3 yaş vardı amaaaa ben 110 liraya aldım 2 li çoraplıyıİki renginide attım kalmışsa tabi kasiyer dedi ki çoraplı 2li pijamalar geçen hafta 15₺ idi
Bn büyük aldım şuan 18 aylık giyiyor kalıpları küçük e bebeğinAy bunlardan dolu var ama hep 2 yaş 3 yaş vardı amaaaa ben 110 liraya aldım 2 li çoraplıyı
Demek ki indirim varmış orda kazık yemişim bendeBn büyük aldım şuan 18 aylık giyiyor kalıpları küçük e bebeğin
Yıkayıp kurutmaya atınca hafif çekiyor 2-3 yaş giyer sıkmadan rahat rahat
Yapma ya bana 15₺ dedi
İlk 3 ay bizde yenidoğan giyebildik sonra birden büyüyorlarDemek ki indirim varmış orda kazık yemişim bende
Benimki sanırım minik biraz e bebeğin kalıpları tam oluyor hala yenidoğan zıbın oluyor mesela
Yaa resmen bedavaya almışın bende e bebek turu yapmak istiyorumİki renginide attım kalmışsa tabi kasiyer dedi ki çoraplı 2li pijamalar geçen hafta 15₺ idi
Off seneye için o kadar çok aldım ki bunda durdum ay 3 aydan sonra büyüyorlar demek kiİlk 3 ay bizde yenidoğan giyebildik sonra birden büyüyorlar
Alaydın kız seneye giyerdi
Rica ederim canım güle güle kullanınİhtiyacım vardı aldım tanesi 18 tl ye geldi. Teşekkür ederim
Hangi şehir burası süper valla denk gelsem stok yaparımİki renginide attım kalmışsa tabi kasiyer dedi ki çoraplı 2li pijamalar geçen hafta 15₺ idi
Bn tatile giderken Denizli’ye uğramıştık ordan aldım ama tüm e bebeklerde varmışHangi şehir burası süper valla denk gelsem stok yaparım
Unibaby ve daln sabun tozu kullandım. İkiside lekeleri çıkarmıyor :) ama unibaby daha iyi. Dalan sabun tozu çok kötü kokuyor. Eşimle bana kötü geldi de. Bebeğimin kokusunu duyamıyoruz sabun kokusundan. İlerde kullanırım tekrar belki. Şimdide ABC aldım. Ondanda çok umudum yok. Organik kimyasal içermeyen şeyler lekeleri çıkarmıyor kesinlikle :)Arkadaşlar, deneyimli anneler, yenidoğan çamaşırları için deterjan önerilerinizi sorsam sizlere? Hep Frosch alırım diyordum ama, Unibaby, Rocky, sabun tozu vs gibi şeyler de duyuyorum. Yavaş yavaş aldıklarımızı yıkama zamanı geliyor, ne önerirsiniz?