- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
Bu doktoru sevmedik zaten diğer kontrolü başka hastaneye gitmeyi düşünüyoruz. Çocuğa muamelesi bize muamelesi sanki sabah sabah azar işitmeye gittikGeçmiş olsun canım düzelir merak etme ama başka bi doktora da götür istersen aynı şeyi söyleyecekmi bakalım
Bnm oğlumda zamanında doğmasına rağmen şaşılık vardı yeni doğanlarda normal demişti yaşına yakın geçmişti içini ferah tutKızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
6. Ayda tekrar çağırdı aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı
(Bu arada erken doğmuştu 35. Hafta)
Tövbe tövbeBu doktoru sevmedik zaten diğer kontrolü başka hastaneye gitmeyi düşünüyoruz. Çocuğa muamelesi bize muamelesi sanki sabah sabah azar işitmeye gittik
YaaBnm oğlumda zamanında doğmasına rağmen şaşılık vardı yeni doğanlarda normal demişti yaşına yakın geçmişti içini ferah tut
Evet yaa yeni doğduğunda aldılar da yazık yavrumaBizim dr sağlık ocağına diyin başlamayın dedi
En sağlıklısı tahlille tabi o kan alma süreci zor olsada
Benim ikizler de 32.hafta dogdular. Bilhassa erken dogan bebeklerde ROP muayenesi onemli. Retina gelisimini tamamlamadigindan farkli zone ve grade'lerde sikintilar olabiliyor. Bizde sasilik yok, 2. ROP muayenemiz de retina açisindan iyiydi. 6. ay goz kontrolunu yapacagiz, ihmal etmeyin derim.Kızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
Aynen bizde Takibini yaptırırız ama başka bir doktora Gideceğiz inşallah 6. Ayda geçmiş olurBenim ikizler de 32.hafta dogdular. Bilhassa erken dogan bebeklerde ROP muayenesi onemli. Retina gelisimini tamamlamadigindan farkli zone ve grade'lerde sikintilar olabiliyor. Bizde sasilik yok, 2. ROP muayenemiz de retina açisindan iyiydi. 6. ay goz kontrolunu yapacagiz, ihmal etmeyin derim.
Yok yapılmadı.Siz neden kullanmıyorsunuz? Bana da 4 aylıkken başlayacak dedi de doktor. Tahlil falan mı yapıldı da kullanmadınız?
Bizim 3 aylık göz muayenesinde sorun olmamasına rağmen ben sorunca isterseniz 6. Ayda tekrar gelebilirsiniz demişti.Kızlar bugün göz doktoruna gittik. Muayenesi yapıldı. Henüz görme yetisinin tam gelişmediğini kayma probleminin geçmediğini söyledi.
Anladım şimdiYok yapılmadı.
Alerjisi var. Demir ilacı da yan etki yaptı. Tekrar deneyecektik covid falan girdi. Biz de doktorla görüşerek yormayalım iyice diye 7. Aya bırakmıştık. Covid sebebi ile aylık muayene günümüz de kaydı. Haftaya gidince tahlil isteyebilir. Daha önce kan tahlillerini 1 yaşa bırakmadan 7-8 ay gibi istiyorum demişti
Çok sevindim çok teşekkür ederimBizim 3 aylık göz muayenesinde sorun olmamasına rağmen ben sorunca isterseniz 6. Ayda tekrar gelebilirsiniz demişti.
Abimin oğlu 27 haftalık olmadan doğmuştu. Rop muayenesinde sıkıntı vardı. Ameliyat gerekebilir diyorlardı ama 1 yaşında düzeldi. Şu an 2 yaşında. Çok şükür sağlıklı.
O yüzden canınızı sıkmayın. İnşallah büyüdükçe gelişir
%25 indirim kodunu ben kullandım çok teşekkür ederimKullanmak isteyen varsa kızlar. Adiler dün gece alışveriş yaptım o zaman verseydiniz ya
Eki Görüntüle 3123740
Eki Görüntüle 3123743
Rica ederim%25 indirim kodunu ben kullandım çok teşekkür ederim
Ben e bebeğin sabun tozunu kullanıyorum memnunum ekstra durulama da yaptırıyorum deterjan kalıntısı olmasın diyeArkadaşlar, deneyimli anneler, yenidoğan çamaşırları için deterjan önerilerinizi sorsam sizlere? Hep Frosch alırım diyordum ama, Unibaby, Rocky, sabun tozu vs gibi şeyler de duyuyorum. Yavaş yavaş aldıklarımızı yıkama zamanı geliyor, ne önerirsiniz?
Green clean kullanıyorum mis gibi çok hafif bi kokusu var tamamen temiz içerikli. Cilt sorunları yaşamamak için içeriklerine dikkat etmenizi öneririmArkadaşlar, deneyimli anneler, yenidoğan çamaşırları için deterjan önerilerinizi sorsam sizlere? Hep Frosch alırım diyordum ama, Unibaby, Rocky, sabun tozu vs gibi şeyler de duyuyorum. Yavaş yavaş aldıklarımızı yıkama zamanı geliyor, ne önerirsiniz?
Ben e bebeğin sabun tozunu kullanıyorum memnunum ekstra durulama da yaptırıyorum deterjan kalıntısı olmasın diye
Green clean kullanıyorum mis gibi çok hafif bi kokusu var tamamen temiz içerikli. Cilt sorunları yaşamamak için içeriklerine dikkat etmenizi öneririm
Duru ve dalanın sabun tozunu kullanıyorum memnunumArkadaşlar, deneyimli anneler, yenidoğan çamaşırları için deterjan önerilerinizi sorsam sizlere? Hep Frosch alırım diyordum ama, Unibaby, Rocky, sabun tozu vs gibi şeyler de duyuyorum. Yavaş yavaş aldıklarımızı yıkama zamanı geliyor, ne önerirsiniz?