- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.594
Valla ben hiç memnun kalmamıştım çocuk aşağıda kalmıştı denediğim zamanlardaKızların dediğine ek olarak emzirme yastığı diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben hiç memnun kalmamıştım çocuk aşağıda kalmıştı denediğim zamanlardaKızların dediğine ek olarak emzirme yastığı diyorum
Bn ilk zamanlar emzir ek için sonrasından bu zamana kadar gündüzleri reflü yatağı görevi gördü bizdeValla ben hiç memnun kalmamıştım çocuk aşağıda kalmıştı denediğim zamanlarda
Bende şimdilerde gündüz yatırıyorum arada ona yüz üstü sırt üstüBn ilk zamanlar emzir ek için sonrasından bu zamana kadar gündüzleri reflü yatağı görevi gördü bizde
Kilosuna göre, şuan 9 kilo 9 damla veriyorum günde 1 kezTeşekkür ederim günde kaç damla veriyorsunuz peki
Hahah aynen kullanmadan bilemiyor insan bende reflü yatağını aman napcam yatağı eğimli yaparım dedim ama pişmanım keşke alsaydımaldım onu da gereksiz olarak gördüğüm her şey aslında gerekliymiş neyime güvenipte gereksiz gördüm o ayrı
Hahah yok kız benim aşkım bidenem o ama oturduğun şekil de önemli yani koltuğun arkasına falan yastık koyuyorum güzelce yerimi ayarlıyorum onunda alıyorum missValla ben hiç memnun kalmamıştım çocuk aşağıda kalmıştı denediğim zamanlarda
Ben e bebekten aldıklarımdan çok memnunum yumuşacıkkk bimden de almıştım onlar da güzelMüslin bezi hangi marka alsam acaba , çok değişik fiyatlar ve markalar car
Ben geçen e bebekten (little dreams) indirimden aldım küçüklerden kalite olarak iyi. Bime gelmişti onlardan almıştım kalitesi bi tık kötü onları banyoda kurulamak için kullanıyorum. Trendyoldan aldıklarım (wheeppo) var onların da kalitesi normalMüslin bezi hangi marka alsam acaba , çok değişik fiyatlar ve markalar car
Ahahah ben zaten 1 2 denedim bıraktım emmeyince deHahah yok kız benim aşkım bidenem o ama oturduğun şekil de önemli yani koltuğun arkasına falan yastık koyuyorum güzelce yerimi ayarlıyorum onunda alıyorum miss
Tabi şimdi zor sığıyor, boy uzadı baya
Kız sen buradan mı yazdın bende senin topikte arıyorum. Şuralarda bir yerde bana da cevap yazmıştı diyorumAhahah ben zaten 1 2 denedim bıraktım emmeyince de
Valla benimde kafa karışıyor sen yazdığında bizim topik mi bura mı e bebeğin bide çift taraflı müslini var kalın o da çok iyi kalitesiKız sen buradan mı yazdın bende senin topikte arıyorum. Şuralarda bir yerde bana da cevap yazmıştı diyorum
Evet e bebeğin Müslini benimki de aynı marka
Neden pişman oldun realcim bende senin tavsiyenle ondan almıştım hem çubuk hem kulakKızlar temassız ateş ölçer tavsiyelerinizi bekliorum.Braun IRT olmasın ama.Bende var ve aşırı pişmanım aldigima.
Biz bunu kullanıyoruz erken başladık kullanmayaEki Görüntüle 3120554 kızlar aranızda bu demir ilacını kullanan varmi? Yada farklı önerileriniz varsa alabilirim?
Ben ebebeğin kendi markası olan Manuel pompasını almıştım elektriklide yaptığım sağımdan fazlası oluyordu memnun kaldımDeneyimli anneler, manuel göğüs pompasında Mochi mi Lansinoh mu? Mochi’ye bebeği emzirirken eş zamanlı diğer memeden sağım yapılabilir yazıyor. Lansinoh’ta olmuyor mu öyle bi şey?
Anladım canım sendeki sıkıntılıymış demekki ben ikisi ilede ölçüm yapıyorum sıkıntı yaşamadım ateşleri çıkmasın kuzularımızın ölçmek zorunda kalmayalımNefes0858 canım bizdekinin kalibrasyon sorunu varmış.En az 2 derece farklı gösteriodu.Ve her peşpeşe ölçüm birbirinden tamamen farklı cikiodu.Cok yıprattı beni çocuğun ateşi var diyeöyle olmasına rağmen sürekli elimde her saniye ateşini olcuodum çocuğun.En son esim dayanamadi kırdı cihazı
Amin kuzu aminnn.Hic ihtiyacımız olmasın inşallahAnladım canım sendeki sıkıntılıymış demekki ben ikisi ilede ölçüm yapıyorum sıkıntı yaşamadım ateşleri çıkmasın kuzularımızın ölçmek zorunda kalmayalım
İki aylıkken kullanmaya başladık bunu. Şu anda yedi aylıkEki Görüntüle 3120554 kızlar aranızda bu demir ilacını kullanan varmi? Yada farklı önerileriniz varsa alabilirim?