Yarın akbil basa basa gelirmişimTeşekkür ederim, yanakların tombişliğini benden almışİstanbul kartaldayım yakınsanız buyrun canlı canlı öpün
İnşallah geçer ama dediğim gibi alerji şurubuda bir deneyin bence doktorunuz verirse bir sorun verirler genelde kortizonlu kremden iyidirEmiyor ama bebeğimle paralel gıdaları denedim. Bir hafta yumurta vermedim ben de yemedim, et vermedim ben de yemedim ama bulamadım. 8 aylık olduğundan beri et yoğurt yumurta hepsini hergün yediriyorum. 13 aylıkken birden alerji yapmaya başlarlar mı bilmiyorum ki. Fito denemedim onu da deneyeyim, bi de kereviz denememiştim onu da deneyeyim
Günaydın zaditenden mi söz ediyorsunuz. Grip olduğunda koruyucu diye vermişti Doktoru. Onu kullanırsam ve tekrarlamazsa alerji nedeniyle böyle olduğu kesinleşmiş mi olur ?İnşallah geçer ama dediğim gibi alerji şurubuda bir deneyin bence doktorunuz verirse bir sorun verirler genelde kortizonlu kremden iyidi
Çok tatlısınız keşke komşu olsaydık sizleYarın akbil basa basa gelirmişimYarın yeğenimi mucuklayayım en iyisi, inşallah gelir de bize
Çok geçmiş olsun ben ne zaman bir cilt sorunu yaşasak hamazinc sürerim bebeklerime, hametan da olur içerikleri aynı. Bir deneyin derim cildi yatıştıran krem bunlar içeriğindeki bitki sayesinde böyle bir özelliği var.Arkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
Merhaba Hametanı denedim hatta coresatin pempe diye bi krem verdi doktor ikisini karıştırarak da denedim. Hiçbir işe yaramıyor hafta Hametan sürdüğümde daha kötü oluyor. Gıda yük. müh.’im yiyip içtiklerine de ekstra dikkat ediyorum aksi gibi. Asit bebeklerin böbreklerine zararlı olduğu İçin hiç limon gibi asitli gıdaları vermem, portakalı sevmiyor yemiyor, zeytinyağı asitli olduğu İçin bebeğime özel 0.4 dizem düşük asitli zeytinyağı getirtiyorum. Domates hiç vermiyorum, yazdan yaptığım konserve olduğu halde. Yazdan yapıp buz poşetlerine koyduğum biber salçalarını kullanıyorum. Bizim yemeklerimizden hiç vermedim. Hazır gıda, tuz, şeker boğazından hiç geçmedi. Ekmeğini, yoğurdunu, peynirini kendim yapıyorum. Bakalım yeniden bebeğimle birlikte bir haftalık yumurta diyetine girdim Bugün. Sırayla alerjen gıdaları deneyeceğim. Keşke nedenini bulsamÇok geçmiş olsun ben ne zaman bir cilt sorunu yaşasak hamazinc sürerim bebeklerime, hametan da olur içerikleri aynı. Bir deneyin derim cildi yatıştıran krem bunlar içeriğindeki bitki sayesinde böyle bir özelliği var.
Yedikleri çok mu asidik acaba mesela çok salçalı mı yemekleriniz veya turunçgil çok mu yiyor?
Zatidende alerji ilacı doktorunuz neyi verirse kullanın onu yeğenim kullanıyor alerji durumlarında banada zyrtec damla vermişti farkları var mı bilmiyorum. Polen alerjisi vücutta ateş döküntüsü alerji durumları egzama kurdeşen için falanda kullanılıyor ama sizin suan bunlardan biri değilse geçirmemesi lazım onu görmüş olursunuz ama dediğim gibi bu fikir mantıklı mı değil mi bilmiyorum doktora sorun siz yinede bir. Veya belki yayılmayı önler benim oğlumunda çok hassas cildi ama bugüne kadar çoğu dişleri aynı anda cıktı azılar dahil aynı gün 4 üst dişi patladı yinede cildine vurmadı. Çenesindeki ne hikmetse bir çıktı 4 aylıkken gitmiyor.Günaydın zaditenden mi söz ediyorsunuz. Grip olduğunda koruyucu diye vermişti Doktoru. Onu kullanırsam ve tekrarlamazsa alerji nedeniyle böyle olduğu kesinleşmiş mi olur ?
Allah Allah, e her şeyi de yapmışsınız ne ki bu. İnşallah en kısa zamanda çözülür sorun çok geçmiş olsun tekrarMerhaba Hametanı denedim hatta coresatin pempe diye bi krem verdi doktor ikisini karıştırarak da denedim. Hiçbir işe yaramıyor hafta Hametan sürdüğümde daha kötü oluyor. Gıda yük. müh.’im yiyip içtiklerine de ekstra dikkat ediyorum aksi gibi. Asit bebeklerin böbreklerine zararlı olduğu İçin hiç limon gibi asitli gıdaları vermem, portakalı sevmiyor yemiyor, zeytinyağı asitli olduğu İçin bebeğime özel 0.4 dizem düşük asitli zeytinyağı getirtiyorum. Domates hiç vermiyorum, yazdan yaptığım konserve olduğu halde. Yazdan yapıp buz poşetlerine koyduğum biber salçalarını kullanıyorum. Bizim yemeklerimizden hiç vermedim. Hazır gıda, tuz, şeker boğazından hiç geçmedi. Ekmeğini, yoğurdunu, peynirini kendim yapıyorum. Bakalım yeniden bebeğimle birlikte bir haftalık yumurta diyetine girdim Bugün. Sırayla alerjen gıdaları deneyeceğim. Keşke nedenini bulsam
Teşekkür ediyorum yazarım tabi ki.Allah Allah, e her şeyi de yapmışsınız ne ki bu. İnşallah en kısa zamanda çözülür sorun çok geçmiş olsun tekrar
Ne olduğunu bulursanız buraya yazın olur mu cidden merak ettim ben de
Doktorumuz bu egzama ömür boyu geçmez kortizonlu krem kullanacaksınız niye bu kadar büyütüyorsun ki falan filan dedi valla. Bizim de işte nedense çene de bi çıktı aynı şekilde uğraşıyorum işte. İki gün krem sürüyorum geçiyor üç gün sonra bi bakıyorum yeniden çıkıyor. Siz de nüksetme sıklığı nasıl ?Zatidende alerji ilacı doktorunuz neyi verirse kullanın onu yeğenim kullanıyor alerji durumlarında banada zyrtec damla vermişti farkları var mı bilmiyorum. Polen alerjisi vücutta ateş döküntüsü alerji durumları egzama kurdeşen için falanda kullanılıyor ama sizin suan bunlardan biri değilse geçirmemesi lazım onu görmüş olursunuz ama dediğim gibi bu fikir mantıklı mı değil mi bilmiyorum doktora sorun siz yinede bir. Veya belki yayılmayı önler benim oğlumunda çok hassas cildi ama bugüne kadar çoğu dişleri aynı anda cıktı azılar dahil aynı gün 4 üst dişi patladı yinede cildine vurmadı. Çenesindeki ne hikmetse bir çıktı 4 aylıkken gitmiyor.
Aynı sizinki gibi ama sizin bebeğiniz de beyaz tenli bana herkes beyaz tenli o yüzden 2 yaşa kadar sürer dedi geçmicek diyen cıkmadı hiçDoktorumuz bu egzama ömür boyu geçmez kortizonlu krem kullanacaksınız niye bu kadar büyütüyorsun ki falan filan dedi valla. Bizim de işte nedense çene de bi çıktı aynı şekilde uğraşıyorum işte. İki gün krem sürüyorum geçiyor üç gün sonra bi bakıyorum yeniden çıkıyor. Siz de nüksetme sıklığı nasıl ?
İnşallah geçer ya doktoru da öyle deyince çok üzüldüm yemin ederim.Aynı sizinki gibi ama sizin bebeğiniz de beyaz tenli bana herkes beyaz tenli o yüzden 2 yaşa kadar sürer dedi geçmicek diyen cıkmadı hiç
Bence geçer ya üzülmeyin bazen bizimde dudak kenarı yanak orada çıkıyor ama gidiyor çenedeki yok gitmiyor eskiye göre iyi ama tamamen bitmedi bi üzülmeyin bence geçer. Bizim böyle oluyordu artık bu kadar olmuyor azdıracak şeyler yemezse mavili fotoğraftaki gibi genelde.İnşallah geçer ya doktoru da öyle deyince çok üzüldüm yemin ederim.
Arkadaşım atopik dermatit için olan babe şampuan ve kremiyle geçirdim ben kızımınkini ama önce bi alerji testi yaptır istersen doktorunuza da sor mustela iyi gelmemişti bize de babe tamamen geçirdi buna benzerdi benim kızımınkideArkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
Merhaba. Bu kızarıklık bizde doğuştan beri neredeyse var. Şu an 2 yaşına geldi hala ara ara çıkıyor . Diş döneminde artan salya ile daha da coşuyor . Cildi zaten çok hassas çocuğumun , egzamaları var . Dokunsak öpsek hemen kızarır yüzü . Geçenlerde yine yanağında kızarıklık oldu, bu sefer yanak bölgesindeydi. Fotoğraf olarak ekledim. ilacımızı sürdük 3 günde geçti. Benim eşim doktor, birçok krem reçete etti kızıma hepsini denedik. Sonrasında dermatolog arkadaşımıza gösterdik ve bize diprogenta diye bir krem önerdi. Bu arada biz yurt dışındayız . Türkiye’de var mıdır bilmiyorum. Atopik dermatit, alerjik dermatit, egzama ve Sedef hastalığı için kullanılıyor krem. Etken maddesi betametazon. Aynı ilaç orda yoksa bile , doktorunuza da danıştıktan sonra etken maddesi aynı olan farklı bir ilaç alırsanız yine işe yarayacaktır . 3 gün üst üste düzenli kullanımda çok işe yaradı bizde umarım size de iyi gelir . Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
Arkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?