Of ya nasil huzursuzdr bide bakinca canim yaniyor benimArkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
Atopik dermatit gibi benceArkadaşlar merhaba bebeğim şuan 15 aylık. İki ay önce dört azı dişini birden çıkarırken yüzünde bunlar çıkmaya başladı ve giderek arttı. İlk cildiyeci doktor atopik dermatit dedi. Kortizonlu krem ve bioderma atoderm verdi, geçti ama krem bitince daha kötü oldu. İkinci doktor alerji dedi verdiği krem daha da kötü yaptı. Üçüncü doktor sivilce dedi. Antibiyotikli krem verdi, o kremle iyice arttı. Kremi bıraktım geçti ama bi hafta sonra yeniden çıktı. Alerji doktoru Mahmut Doğru hocaya götürdüm; alerji de değil, atopik dermatit de değil, sivilce de değil ama nedenini bilmiyorum dedi. Bi ciddiyeciye daha götürdüm, tükrüğü yapıyor dedi. 5 gün kortizonlu krem verdi. Ama bitince yine daha da kötü olarak çıktı. Kortizonlu kremle geçer gibi oluyor ama daha kötüleşerek geri geliyor bırakınca. Ne kullanacağımı şaşırdım. Kendi haline bıraksam yayılıyor. Bu arada nemlendirici olarak bioderma atoderm ve mustela nemlendirici kullandım; iyi gelmediler. Yaşayan ve sorunu çözen var mı? Ne yapabilirim ?
Evet sadece ağız çevresinde var. Reflüsü hiç olmadı çok şükür. Ağız suyu da akıyor biraz evet çok akmıyor ama biraz oluyor. Bu ara yeni dişler de patlamak üzere.Sadece agiz cevresinde mi var? Bebeginizin reflusu var mi, agiz suyu akiyor mu surekli?
Peki ne yapmak lazımAtopik dermatit gibi bence
Doğrudur. Bildiğimiz mustela pişik önleyici kremden mi söz ediyorsunuz, dokunmasın. Eltinizin oğlu nasıl çözdü sorunuGulum bu egzema bide kasinir bilgin olsun eger islak falan kaliyorsa nemli falan orayi hep sil eltimin oglundada olmustu doktorlar bilmiyordu sanki bizde sasirmistik ben baktm bu egzema dedim cnku elimde bazen cikiyordu benim sonra geciyordu orayi hep kuru birakman lazim islak ve nemli kalmasin pisik kremide kullanabilirsn. Bence dokyor deilim ama doktorlar bilememisti
Bizde emzik yok ama Muhtemelen aynıdır. Ağız çevresi ıslandığı için oluyor galiba. Herhangi bi krem kullandınız mı? Yayılma yaptı mı?Ağız çevresini sık yıka ve kuru tutmaya çalış.Oglumda emzikten dolayı olmuştu.Kisa sürdü bizim ki aynı şey mi bilemedim.
Pişik kremi kullandım ben.Yayilma yapmadı.Kuru ve temiz tutmaya özen gösterdim.Gecmis olsunBizde emzik yok ama Muhtemelen aynıdır. Ağız çevresi ıslandığı için oluyor galiba. Herhangi bi krem kullandınız mı? Yayılma yaptı mı?
Teşekkür ederim hangi markayı kullandınızPişik kremi kullandım ben.Yayilma yapmadı.Kuru ve temiz tutmaya özen gösterdim.Gecmis olsun
Hergün peynir ve yoğurt yiyor. Mahmut hoca alerji değil dedi ama ben yine de sırayla birer hafta süt, yoğurt, yumurtayı kestim denemek için. Bişey değişmedi.Mahmut hoca gördüyse bir şey diyemem ama süt ürünleri tüketiyor mu bana çok alerji gibi geldi.
Bepanthol kullandım ben.Teşekkür ederim hangi markayı kullandınız
Evde var deneyeyim ben de teşekkür ederim.Bepanthol kullandım ben.
Benim oğlumda da oldu bir kaç ay önce çoğunluk yanaklardaydi atopik dermatit dedi doktor krem verdi 5 gün kullandim geçmedi hametan kremle 3 günde duzeldi denemekte fayda var bencePeki ne yapmak lazım
Ya tabi denemekte fayda var. Bazen deneyimi olan insanlar doktorlardan daha iyi çözüm buluyor. İnşallah bizde de işe yararBenim oğlumda da oldu bir kaç ay önce çoğunluk yanaklardaydi atopik dermatit dedi doktor krem verdi 5 gün kullandim geçmedi hametan kremle 3 günde duzeldi denemekte fayda var bence
InsaAllah geçmiş olsun kuzucuğaYa tabi denemekte fayda var. Bazen deneyimi olan insanlar doktorlardan daha iyi çözüm buluyor. İnşallah bizde de işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?