How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

gule gule kullanın arkadasım

ee kızlar artık kımse bebişine bişey almıyormu bıttımı hazırlıklar artık kımse yenı resım eklemıyorr

selam kızlar 1 haftadır siteye girilmiyordu büyük eksiklik hissettim gerçekten ..en son aldıklarımı gösteriyim dedim
nasıl ama bayıldım ben bu kota ;
resim0549uh7.jpg

yazlık t-shirti ;
resim0550uz3.jpg

şapkası ve eldiveni yumuşacık ;
resim0551ef9.jpg

battaniye,askı,önlük ve banyo derecesi ;
resim0553bq8.jpg

bunlarda duvara yapıştırmak için ;

aman allahım yaaa yerım ben onun o mınık bacaklarını ne guzel olacak o pantolan bebişine allahım yarebbımmm hepsı harıka gule gule kullansın bıdıgın uzerınde eskısın ınsallah gulcıncım hepsı bırbırınden guzel, uzerınede o tısortu gıydımı tam kucuk adam olacak :))

ay böle kot falan alıosunuz ya,o günlerde gelcek di mi ben hiç düşünemiorum da...güle güle giysin bebişin işallah canım:))

güle güle kullanın inşallah. çok şekerler

hepinizin yorumlarını okudukça dahada bi heyecan yaptım düşünsenize yaa minnacık boyuyla nasıl yakışır kimbilir..gerçekten tam bir küçük adam :) allah bir an önce kucağımıza almayı nasip etsinde cicilerini giydirebilelim..

güle güle kullanın canım ,nasıl güzeller..benim eşyalarımda haftaya gelio vallahi gördükçe heyecanım artıo:))

Back