• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

montesori hepsı cok cıcı ıyı gunlerde gıysın yavrun ustunde eskısın inşallah

ya kızlar bısey sorucam hastanede gecelık gıymek bı gelenek falanmı ya da ne bıleyım olmasımı gerekıyor ben hıc gecelık gıyememmmm haa saten olursa baskaa :))) hanı alınması gereken bıseyse tabı alırım da nıye gecelık

montesori hepsı cok cıcı ıyı gunlerde gıysın yavrun ustunde eskısın inşallah

ya kızlar bısey sorucam hastanede gecelık gıymek bı gelenek falanmı ya da ne bıleyım olmasımı gerekıyor ben hıc gecelık gıyememmmm haa saten olursa baskaa :))) hanı alınması gereken bıseyse tabı alırım da nıye gecelık

normal doğumda pijamayı rahat iyiyormuşsun ama sezaryanda pijama dikişleri acıtıyormuş .yinede senin tercihin tabiki

özlemcim öyle bir gelenek yok, geceliklerahat eden gecelik giyiyor pijama ile rahat eden pijama, UBB ninde dediği gibi sezaryanda sanırım pijama daha zor oluyormuş, bende gecelik düşünüyorum şahsen daha kolayıma geliyor

ne güzel şeyler alınmış bebişlere görmeyeli, hepiniz güle güle kullanın kızlar

En sonunda bende ekleyebildim , üşenip duruyordum:)))))
Eqt44775.jpg
tulumlarımız
K9k44905.jpg
,
WLH44971.jpg

C6c45035.jpg

HfW45179.jpg
bodylerimiz, donlarımız, çoraplarımız
7Tm45256.jpg
zıbın takımımız
lhG45333.jpg
battaniyelerimiz
ÖRGÜLER
NF745378.jpg
komşu teyzemizin oğluşuma ördükleri
oiA45463.jpg
benim ördüklerim, aslında daha tamamlanmadı, sarı takımın pantolonunu yapıyorum şimdi.Hem sarı takıma, hemde tuluma birer şapka ve patikte eklenecek.
Birde düğmelerimiz eksik.Tulumun üzerine de ayıcık filan almak istiyorum, bulabilirsem.
Daha eksikler çokkkkkk.
N5I45678.jpg
bunlarda park yatağımız ve anakucağımız:))))Abimizden kalan alt değiştirme bezimiz de var.

güle güle kullanın cnm zıbın takımı lazım bana da bulamıorum nerden aldın

Teşekkürler alisha, wenice diye bir bebek mağazası vardı burada, oradan aldım.Bebek ilk doğduğunda hastanede giydiriliyormuş, incecik birşey.
Başka zıbın takımı almayı düşünmüyorum zaten.
Bulamazsan ben buradan alır , gönderirim sana:)))

waterfulcum güle güle giysin canım inşallah hepsini

ördüğün tulum çok şirin ya :))

bende bir ara annemin ördüklerini çekiyimde koyayım... siz beceriklisiniz model olur size :))

waterfull çok güzeller güle güle kullanın aferin sana örmüşsün falan ben beceremiyorum, mavi abttaniye var ya tavşanlı aynısından bende aldım çok güzel değilmi hele şapkası patiklerine bayıldım ben yumuşacık

Teşekkürler canlarım.
Evet ekinsucum çok tatlı ve çok yumuşak o mavi battaniye.Hem çıtçıtlı tulumda oluyor.Onu almadım, hediye geldi.

wenice var var görüorum bizim sahil yolunda ama hiç bakmamıştım çok güzel ya hastane çıkışlarındaki zıbınlar çok dandik oluyo, alıyım bende pembişini koyarım

waterfull ne güzel şeyler örmüşsün öyle aldıklarında çok güzel iyi günlerde giysin oğluşun anne birde becerikli olunca tabii başka oluyor
hediye gelen battaniyenin bende sarısını aldım .bizim bebekler battaniye kardeşi olacak
: ))

alisha zıbın takımı bebek mağazalarında oluyor canım sorarsan veririler

waterfull ne güzel şeyler örmüşsün öyle aldıklarında çok güzel iyi günlerde giysin oğluşun anne birde becerikli olunca tabii başka oluyor
hediye gelen battaniyenin bende sarısını aldım .bizim bebekler battaniye kardeşi olacak
: ))

alisha zıbın takımı bebek mağazalarında oluyor canım sorarsan veririler

Teşekkürler arkadaşlar,
O battaniyenin sarısıda varmış mağazada , annesi sarı olsun demiş , kızı mavi olsun demiş.İkisinin arasında en son maviye karar vermişler.:))))
Dediğin gibi battaniye kardeşi olacaklar bizimkiler.

Back