• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

Kançiçeğim çok güzel hepsi yeleğinde çok güzel maşallah sana, elinden geliyor ne güzel, bu arada elin hep mavilere gitmiş bakıyorum alışveriş yaparken :)

Çok güzel şeyler almışsın kançiçeğim.Güle güle sağlıcakla giysin bebişin tüm bunları.
Yelekte çok güzel olmuş eline sağlık.

kançiçeğim güle güle giysin bebişin işallah,çok hoş hepsi:))
bu arada örgü bilmem dedin ama yelek süper olmuş ,işlemesi bile var:))

Kançiçeğim bayıldım bunlara hepside ne kadar şirin ... Güle güle giysin Maşllah eminim çok yakışacaktır

güle güle giysin bebişin kançiçeğim.çok tatlı çok güzel hepsi.

ben birşeyler almaya korkuyorum ya.içimden geliyor sürekli bakıyorum ama tekrar düşük yaparsm diye aklıma geliyor.aslında aklıma sürekli kötü şeyler getiren bir insan değilim ama iki düşükten sonra panik atak oldum.herşeyden tedirginim korkuyorum.:1no2:

en son aldıklarım
bebek kıyafetleri için bu çantayı aldım ;
resim0541un8.jpg

kaşık,biberon,ıslak mendil ve bebe yağı(karnıma sürmek için aldım ama bebişle bir kullanırız)
resim0539bc1.jpg

alt açma örtüsü
resim0544ap3.jpg

zıbın ve alt-üst kadife takım
resim0543iv9.jpg

soğuk buhar makinası
resim0546nm6.jpg

şimdilik bu kadar..

hepsi çok güzel gülçin güle güle giydir, beyaz renkli takımı çok beğendim nerden aldın markası ne hastane çıkışımı o ?

tesekkur ederim teyzeleri saolun..daha iyisi sizin bebislere olsun.
yelegi begenmenize sevindim benim ilk orgumdü:))
ekinsucum evet biraz maviye kactik ama o da babamizin yuzunden masallah hic pembelere bakmiyor,ben de onun hatri icin aldim...zaten pek farketmiyor renk kiz icin erkek icin...

en son aldıklarım
bebek kıyafetleri için bu çantayı aldım ;
resim0541un8.jpg

kaşık,biberon,ıslak mendil ve bebe yağı(karnıma sürmek için aldım ama bebişle bir kullanırız)
resim0539bc1.jpg

alt açma örtüsü
resim0544ap3.jpg

zıbın ve alt-üst kadife takım
resim0543iv9.jpg

soğuk buhar makinası
resim0546nm6.jpg

şimdilik bu kadar..

gülcin,hepsi de cok guzel canim gule gule giysin bebisin ...a.s.a.s.
saglikla guzel gunlerde insallah...:Saruboceq:

Gülçincim iyi günlerde kullansın bebiş inşallah, yalnız o buhar makinesi ne işe yarıyo ki

Gülçincim iyi günlerde kullansın bebiş inşallah, yalnız o buhar makinesi ne işe yarıyo ki

sağol canım..buhar makinası klima,kalorifer kullanılan evlerde havanın nemli kalması için kullanılıyor..astım,boğaz kuruması ve bronşite neden olabilir.sadece bebek değil hepimiz için faydalı..ama sıcak değil soğuk buhar öneriyorlar.

guncınf, kancıcegım harıka cıcıler bunlarrr gule gule gıysınler bıdıklar

kızlar hepinizin aldıklarına zaman bulunca şimdi bakabildim ve hepsi şahane.
ama benim paçalarım tutuştu valla ben sizinkilerin yanında bişi almamış sayılırım.2 tulum 2 de takım aldın daha.birde emzik kutumuz bir paket bezimizle bir şişe şampuanımız var.siz maşallah bitirmişsiniz İnşallah Sağlıkla güzel günlerde bebişleriniz giyer

nazlican alinir canim,birakc kere carsiya ciksan butun eksikler biter...
bu isler kolay nasilsa olur,onemli olan bebislerin iyi olmasi ve saglikla dogmalari..Allah hepimizi de bir nefeste kurtarsin hayirlisiyla.

Özlemcim aldığın tüm kıyafetler çok güzel,güle güle giydir.Ankara'da nerelerden alışveriş yaptığını sorabilirmiyim:)

ben dönencesini de sipariş verdim kızımız:)fisher price kelebekli rüyalar,kullanan birisinin çok memnun olduğunu duydum zaten netten de onu beğenmiştim.belki fikir olur:)

Özlemcim aldığın tüm kıyafetler çok güzel,güle güle giydir.Ankara'da nerelerden alışveriş yaptığını sorabilirmiyim:)

tesekkur ederım arkadasım daha ıyısı sıze olsun :utangac:

ozellıkle sorudugun urunler varsa yazayım ama hangı alısverıs merkezıne gıttıysem ve hangı bebek magazasında ıcıme sınen bısey bulursam aldım
en cok marks & spencer,chıcco,kanz magazalarından aldım (cepa-ankamall-optımum-bilkent)

Back