Hanımlar üst kat komşum çok iyidir. Her konuda yardımcı olur çok severim ama gelelim asıl konuya. Kızım şuna 2.5 yaşında onun kızıyla aralarında 4 ay var benim kızım 4 ay büyük. Komşumun kızı yaşına girmeden daha benim kızımı sürekli döverdi. Bildiğiniz tekme atar tokat atar neyse bebektir düzelir dedik. Yanlarında durduğumuz halde şuanda bile kızımı sürekli itikliyor elinde çöp dahi olsa elinde bişey olsun istemiyor. Annesi biraz uyarsada kızını yinede benim kızımın elindekini istediği zaman onun kızı benim kızımdan tatlı dille alıp kızına veriyor. Vurma etme diyor ama sen kendi elindekiyle oynayacaksın arkadaşındakıni almayacaksın diye uyarmıyor. Benim kızımda tam tersi çok uslu lafdan anlayıp asla şiddeti yoktur dayak yer karşılık vermez. Komşum benimle görüşmek istiyor ama kızı parkta bile kızıma rahat vermiyor. Benim kızımda onun kızını çok seviyor ağlıyor onlara gitmek için ama ben artık dayanamayıp tatlı dille komşuma bu şekilde kızımda şiddeti öğreniyor biz en iyisi çocuklar uyuyunca kahve içip görüşelim dedim ama ikimizinde kızları öğle uykusunu bıraktığı için hiç görüşmüyoruz. Çevremde olayı bilenler doğrusunu yaptın diyor ama siz olsanız ne yapardınız. Komşunun kızı benim kızımı sürekli tırmalarken beni bile tırmalar oldu annesi ise kuzeninden öğrendiğini söylüyor