Bebeğimin cinsiyetine insanların tepkileri :(

siz herkese kız istiyorum kız istiyorum dediyseniz sizin girdiğiniz beklentiye etrafınızdakileri de sokmuşsunuzdur haliyle. kulak asmayın şuan en mutlu olmanız gereken dönemde taktığınız şey çok saçma :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Katiliyordum dediklerinize ancak su lafiniza kadar;100 tane kiz getirsinler degismem demissizniz ya 50 kiz 50 erkek getirseler?siz de cinsiyeti ovmussunuz cocugumu kimselere degismem demek yeterlidir

Dogululara cahil demedim bu bir
Dogulular çok çocuk yapar ve ataerkildir
Ayrıca becerebiliyorsan sende yap demişsiniz aman ne beceri
Neden yazdigim yorumu dikkatli okumuyorsunuz oyle soyledim cunki insanlarin yinemi erkek demesinden biktim artik bende oyle soyleyerek basimdan saviyorum.Yoksa erkek cocugunu yuceltip kiz cocugunu asla kucumsemem ogullarimida kiz cocuklarina karsi sevgi ve saygi dolu buyutmeye calisiyorum Allah izin verirse karsilikli yanlis mi anladik acaba?

Burda çocuğu olamayan binlerce bayan var
Sizin çocuğunuz olacak ama hala şikayet ediyorsunuz bence şükredin halinize

Keşke insanlara kız bebek istediğinizi empoze etmeseydiniz. Misal iki güzel seçenekten birisini isteyip bunu da açıkça vurgularsak diğeri olunca da çevrenin tepkisi bu oluyor. Ya boşver üzülme sağlık olsun vs vs.
Benim arkadaşımda kız bebek istiyordu sürekli, erkek olduğunu öğrenince bende öyle dedim açıkçası. Önemli olan sağlıkli ve hayırlı evlat hayatım vs şeklinde konuştum.
Ayrıca bu tarz konuları ben olsam pek kafama takmam bebeğimin heyecanını yaşardim

Bence kız olmadığına üzülen sizsiniz ki çevreniz de sizi yansıtmış
Kendinize gelin lütfen

E kiz olsaydi da "vah vah erkek degilmis" diyeceklerdi.
Dolmuş tarifesine "öğrenci 50 krs, insan 1tl" yazan toplumdan ne bekliyorsunuz

Biliyorum bu tipleri ve bu tiplere ben de çok sinir oluyorum. Benim de 10 aylık bir oğlum var. Cinsiyeti öğrenince tanıdığım ve hatta tanımadığım insanların tepkilerini söyleyeyim size şöyle şuraya madde madde halinde hatta
1-Aaa erkek mi? Olsun
2-Keşke bir tane kızım olsa, kızlar öz evlat ( bunu diyenlerin birimin 11, diğerinin 20 yaşında oğlu var bir tane de kızın olsa evlat mı ayıracaksın diyecektim demeyeyim neyse dedim)
3- Bir mağazaya lohusa geceliği almaya giriyorum kadın “ erkek annesi mi olacaksın içeriye kaynana gibi girişin vardı” dedi.
4-Başka gün başka mağazaya girdim cinsiyeti erkek deyince kadın “ ben cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenince çok ağladım sonra alıştım” dedi
5- Kızı olan bir arkadaşım arayıp “ şimdi sen kaynana mı olacaksın? Dedi. Ben de sen de kaynanasın deyince o da “ kız anneleri cici anne erkek anneleri kaynana olur” dedi.
6- Doğum yaptıktan sonra arayan başka bir kız annesi arkadaşım “ Bir tane daha yap o da kız olsun senin olsun, erkek evlenince anneyi unutuyor “ dedi. Bu arada eşim de abim de annelerini çok sever, unutmuş da değiller.

Ay ben de bu konudan pek dertliymişim Hiç bir zaman kızım olsun ya da cinsiyet erkek olsun demedim. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun en önemlisi bu dedim. Ama hamile kalınca insanların bu tepkileri beni şaşırttı ve evlat ayırdıkları için üzdü. Özellikle kız annesi olduğu için kendini şanslı sayıp erkek çocuğa burun kıvırarak bakan insanların, evladın hayırlı olmasının çok daha önemli olduğunu bilmeleri gerek. Anayı babayı üzen, evden kaçan bir sürü kız var haberlerde. Allah evladımızı hayırlı eylesin, sağlığını korusun deyip konuşmamı sonlandırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…