How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebegimin başı çok ateşli

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevdalinqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
38
9
86
bebegimin başı dünden beri çok ateşli alt dişleri çıktı 2 tane çok oluyor çıkalı.acaba üst dişleri çıkacak da o yüzden mi ateşi var 1 yaş agustosta 1 yasına girecek.dünden beri hiç uyumadık gece 4 de kalktık şuan uyuyor maşallah

ne yapsak sizce doktora gidelimmi havale falan geçirmesin oglum

Aslında dereceyle ateşine baksanız daha iyi olur, elle bakmak insanı yanıltır.. Çocuklarda ufak tefek ateşlenmeler sık olur genelde sorun yaratmaz, ama 38.5 üzerindeki bir ateş enfeksiyon belirtisidir ve tedavi gerektirir..

bence hiç vakit kaybetmeden doktorunu ara.
basit birşey bile olsa ben , çocukların en az 2 yaşına kadar sıkı doktor kontrolunde olmasından yanayım.bizim farketmediğimiz , göremediğimiz bir şeyi görüp ,herşeyin önlemini erken almamızı sağlarlar.

geçmiş olsun bebişine .

ateş kadar korktuğum bişey yok bence hemen dr ara herşeyi dişe bağlamak kötü geçmişler olsun ben bunları yazarken inş iyleşmiştir

mrh kesinlikle ğötür canım benim oglumda aynı öyle oldu düşer düzelir diye bekleme kan aldılar kanında mikrop varmı diye şükür temiz çıktı soguk algınlıgı ve diş sorunu olabilir dedi dr umuz ateş düşürücü verdi onu kullanıyoruz sık sık ateşini ölçüyorum havale geçirmesin allah korusun çok geçmişi olsun bol sıvı ver bu arada aeo

bence hiç vakit kaybetmeden doktorunu ara.
basit birşey bile olsa ben , çocukların en az 2 yaşına kadar sıkı doktor kontrolunde olmasından yanayım.bizim farketmediğimiz , göremediğimiz bir şeyi görüp ,herşeyin önlemini erken almamızı sağlarlar.

geçmiş olsun bebişine .

çoook haklısın

Back