How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliliğim İle İlgili Yanlış Mı Düşünüyorum Bebegi Olan Herkez mi Böyle.. ?

Ama adam hep böyleymiş.
Çocuktan sonra katmerlenir durum tabii, daha iyiye giden örnek nadirdir herhalde.
Eşime günün nasıl geçti desem ilgilendim sayıyorum şahsen.

Hayatınız çok koşturmacalı.
İki çalışan insan bence çocuklarının vaktinden kısıp da temizlik yapmamalı.
Temizlik-ütü-çamaşır serme/katlama bir yardımcı bulup kurtulun bunlardan.
Yemek de çeşit çeşit yapmayın.

Hayatınız daha sakin geçerse ailece daha huzurlu olursunuz.
allah askına su temizlik yapmayını anlamıyorum o ev ne hale gelecek olurmu öyle sey yaa
bir hafta banyo tuvalet ciflenmesin berbat olur
herkes nasıl temizlikçi tutacak ben ayrıca temizlikçi gelip bedava yapacam dese yaptırmam kendi içime sinmez
iki koca insan eli ayagı tutuyor hemen ortaklaşa yaparlar miss gibi olur biter
o evde çocuk yasıyor sık sık camasır yıkanır katlanır toplanır
yemek desen bu insanların beslenmesi lazım iki tasın arasında yapacaksınz bebek uyudukça yapacaksınz uyku düzeni simdiye oturması lazım sisteminizi olusturup harekete geçin

Bebek ilişkinin dönüm noktası oluyo ben evlenir evlenmwz hamile kaldım şimdi 7 aylık oğlum var ve yalnız bakıyorum hiç bilemediğim bi şehire taşındım ve bebeğime bakacak kimse olmadığından işimi bıraktım. Doğumdan sonra erkekler değişiyor biraz gözlerinde eş ten anneye dönüşüyoruz ve benim çoğumun anası nasıl böyle şeyler yapar yapamazzz yapmamalııı diye saçmalayıp mavi ekran veriyolar. Geçenlerde bizde eşimle bi hayıflandık sevgiliyken daha çok görüşüyoduk biz diye keza hakkaten öyle haftada 1 gün buluşuyoduk ama bütün gün bizimki.

Zamanla herşey bir rutine oturur. Tek şansızlığınız bebeğinizin kolik olması. Küçük bi tavsiye eşiniz size romantik davranmıyısa siz ona davranın. Yatakta arkasını dönüp yatıyo demişsiniz siz sarılın elinizi kolunuzu ittirecek hali yok ya en fazla rahatsız etmeye çalışır daha çok sarılın :) hareket edemesin
hep ben hep ben yaaparsam bu böle nereye kadar gider ki

ben alısverişe giderkenken hemen arabada bebeğimi emzirir altını degiştiri ararbada
o sekilde sarar rahatca cıkarırdım avm ye yada markete her neyse
orda uslu dururdu bebek arabasında biz gezerken uyurdu
ne günlerdi şimdi inanın özlüyorum o günleri ne tempo unuttum bile neler yasadık ne yaptık:KK48::KK53:

inanın bu günlerde gecer
esinizden eminseniz yapısı böyle ise sevgisinden süphe etmeyin
cünkü benim esimde böyle yetiştirme tarzı duygularını ifade edemiyor
ama tabiki yasa ya yasaya ögrendi biraz cok sükür:nazar:

Bebek olunca evlilik gercekten cok farklilasiyor. Evin tum duzeni degisiyor. 2 sevgiliyken birden anne babaya donusuyorsun. Sorumluluklar über fazlalasiyor. Yani herkes bunlari yasiyodur canim.

Bence esin cok ilgisiz bir adam degil. Tamam sana iltifatlar etmiyor sarilmiyor vs ama sana evde ve bebek bakiminda yardimlari oluyor belkide o da ilgisini bu sekilde gosteriyodur.

Birazcik senin ittirmenle kocan istedigin sekle gelebilir. Ben oyle hissettim.

allah askına su temizlik yapmayını anlamıyorum o ev ne hale gelecek olurmu öyle sey yaa
bir hafta banyo tuvalet ciflenmesin berbat olur
herkes nasıl temizlikçi tutacak ben ayrıca temizlikçi gelip bedava yapacam dese yaptırmam kendi içime sinmez
iki koca insan eli ayagı tutuyor hemen ortaklaşa yaparlar miss gibi olur biter
o evde çocuk yasıyor sık sık camasır yıkanır katlanır toplanır
yemek desen bu insanların beslenmesi lazım iki tasın arasında yapacaksınz bebek uyudukça yapacaksınz uyku düzeni simdiye oturması lazım sisteminizi olusturup harekete geçin

O zaman hiç oturmasınlar hep iş yapsınlar.
Maddiyat ayrı bir konu, bütçe yoksa yoktur ama varsa canlarına yazık bu insanların.

Aşk yok tutku yok.

Ben "banyo yapacan mı" kısmını anlamadım. O nedir ya?

Yapisinda yok bencede. Yani bastan boyle değilse onceden duygusal bi adam simdi böyleyse oturun konuşun çözün.

3 yıılık evli ve çalışan bir anneyim işe başlayalı 3 hafta oluyor bebegime annem bakıyor 8 aylık bir oglum var :nazar::KK46:
Oglum cok ama cok huysuz yeme proplemi olan bir bebek çk zor yiyor. gece uykusu yok saat başı kalkar uykusuz bir anneym..
işim sabah 8 aksam 4 su anda ögle aram var. 12 13 30 arası
öglen koştur koştur eve gidip bebegimi emziriyorum corbasını yedirmeye çalışıyorum. annemde fazla yemiyor..
iş çıkışı eve gidiyorum yine koşuşturmaca ne zaman saat 12 oluyor hiç anlamıyorumm
annem sagolsun gündüz evimi felan topluyor camaşırlarımı seriyor katlıyor fırsat buldukca
yemeklerimizi akşam eşimle birlikte yapyoruz ama oglum durmadı için 1 saatte yapacagını 2 3 saatte yapıyorsun.. evin işi hiç yetişmiyor zaten ev hep dagınık burda anneler az cok anlar halimden.... çok yoruluyorum..buna ragmen eşimlede sohbet muhabbet etmeye çalışıyorum ilgilenmeye..
Eşimle pazar günü iki elden evi temizliyoruz yapabildiğimiz kadar. geri kalan zamanıda ogluma ayırıyoruz onu gezdiriyoruz.. Eşime gelince
Eşim cok duygusuz bir insan sevildiğimi deger gördüğümü hissedemiyorum acaba bu adam beni seviyormu die düşünüyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri daha bir kere seni seviyorum dememiştir..
akşam eve geldiğinde sürekli cocukla ilgileniyoruz tamam vakit kalmıyor ama ben konuşursam konuşur ben konuşmassam konuşmaz muhabbet etmez benimle.. bunu dile getirincede cocuktan fırsat kalmıyor der.. gndüz telefonda daha cok konşuuruz..
Kavgalarımızı hiç söylemiyorm oda sinirli bende sürekli atışırız dalaşırız.. zaten uykusuzluk beni çok yırapttı..
Eve geldi zaman direk oglumu alır onla hasret giderirler banada bir naptn der tamam.. Oysa ben birde beni öpüp naptn ne ettin diyerek ilgi göstermesini çok isterim mesela..
gece yatacagımız vakit sırtını döner yatar mesela. bir sarılıyım demez öpüyüm demez çok duygusuz bir insan...Ben sarılarak yatamıyorum der.
Birlikte olacagımız zaman banyo yapacan mı sen die sorar ve oyle gelir yanıma..
cocuk olduktan sonra zaten cogu sey cok ama cok değişiyor..
Artı yanlarına gelince. eviyle cocguyla cok ilgilidir
bana yardım eder evimi temizler ( temizlik konsnda bıktıgını da dile getirir ama yapacak birşey yok ben cocukla yapamıyorum )yemeğimi yapar sagolsun..
ben birşey istediğim zaman kırmaz beni.
Ben sevildiğimi hissetmek istiyorum deger verildiğimi.. ama yok kendimi cok degersiz hissediyorum artı yönleri bana yetmiyor...
çok üzülüyorum bu duruma kaç kere konuştum.. ben senden fazla bklentim yok dedim yaptıklarını istediklerimi dile getirdimn tamam haklsın dior iki gün sonra yine aynı
Sizce ben cok mu beklenti içindeyim yada yanlış mi düşünüyorum..eşim 31 yaşında..
Beni seviyormsn derim sevmesem nie evlenym der..
aşkmız oldumu yoksa die espiri yaparmm
bizm askımız oglumuz der
seviyorum bile diyemez..
Ben 13 senedir beni sevdiğini duymuyorum canım baş başa gidelim bişeylere diyorum e çocuklar nolucak diyo ama diyorum biz karı-koca olmadan önce sevgiliydik ozaman başkaydı diyo velhasıl kelam sana ev işlerinde yardım ediyosa söylense bile öp başına koy ben gecede 4 saat uyuyorum üç çocuk birde koca gönlü yapıyorum ev işi çarşı pazar bence haline şükret beter in beteri var :KK70::KK70:

bunun 74 modeli bende var :işsiz:öyle sürekli seni seviyorum demez
çiçek istemede aldı bir buçuk yıl oldu hala aynı muhabbet almadım mı ha almadım mı
sarılarak uyumaz... bizim de 4 aylık oğlumuz var arar önce onu sorar vs vs

ama sevdiğinden eminim... içimde bir yerde hissediyorum... ya da ben bildiğin şizofrenim :KK53:

açık açık konuş ne hissettiğini belirt eğer olmuyorsa zorlama bir de kendi haline bırak benim ki terk edilince kendine gelmişti tabi biz o zaman sevgiliydik... hoş evlendik çok bir şey değişmedi ama elinden geleni yaptığını görüyorum bu yüzdende demediklerine takılmıyorum artık bazı insanlar sevdiklerini söyleyemiyorlar ki benim eşim bu yüzden daha önce terk edilmiş insan hala da öyle seni seviyorum demez yolda yürürken elimi yeni yeni tutmaya başladı

sonra ben odun diyorum benim nerem odun :olamaz: adama akrostiş yaptım iki isim soy ad 15 harf azcık romantik ol dedim sen ol dedi kütük o gün romantizme küstüm zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
benim ki çiçek gönderip "hayırlı işler" diye not yazmıştı :işsiz: sanki bakkal işletiyorum :işsiz:
Yaaa çok komikmiş bu:) adam espri yapmak istemiş olmasıno_O ben de eşime bazen söylerim de hayırlı işler, bol kazançlar diye. Memur adam halbuki

Eşim cok duygusuz bir insan sevildiğimi deger gördüğümü hissedemiyorum acaba bu adam beni seviyormu die düşünüyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri daha bir kere seni seviyorum dememiştir..

Burdaki anahtar kelime evlendiğinizden beri böyle olan bir durum. Bebek her şeyin güllük gülistanlık olduğu evliliklerde bile bir gerilime bir ihmale sebep olabilirken zaten durum çok iyi değilse daha da kötüye götürebiliyor.

Konuyu baştan sona okumadım devam edeceğim ama hemen söylemek istedim 8 aylık emen bir bebeğin öğüne ihtiyacı yoktur yememesi çok normal 1 yaşına kadar küçük porsiyonlarla yemeye alışır..ana öğünleri anne sütüdür....

Şimdi okumaya devam edeceğim

Banyo yapcan mı sen ne ya :) çok güldüm kusura bakmayın.. romantizmin dibi

cok uzuldüm sizin durumunuza benmkinden daha kötüymüş
benm eşimde ailesine düşkündü ama bebegimiz olunca değişti sizin kinde dğeişme olmadı mı
hergün hergün ugranır mı ya sizde insansınız yani.. onu gec
eşinle beraber birşeyler yapacagın bir hafta sonun var ve o kahveye mi gidiyor .. neden razı geliosun be canm sanada yazık
Sagol cnmm sagduyun icin
Yok cocuk olsada hic degismedi esim
Esimde oyle bir zihniyet varki beraber vakit gecirme vs anlamiyor sacma geliyor ona bekarliktan kalma aliskanliklari var bisey desem hep uste cikiyor iste 15 de bir iznim var ondada kendi istegimi yapmiyayimmi niye sikayetcisin neyin eksik deyip cikiyor ne zaman bisey desem uzulen benim ben aetk bisey demiyorum onun gorevi evin ihtiyaclari baska bi sorumlulugu yok ne dediysem anlatamiyorum bunu bekarken cook rahat buyumus ne istediyse olmus annesi hala cocuk gibi davranir ona ve aliskanliklarina o kadar bagliki zaten evede yeni yeni alosiyor 2 bucuk sene olduk napayim bisey demiyorum artk anlamiyor artık sana bisey demicem dedigimdede hakli oldugumu anladin dimi diyor o derece yani:ıslık::kızgın:

Back