How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evliliğim İle İlgili Yanlış Mı Düşünüyorum Bebegi Olan Herkez mi Böyle.. ?

Bana pek kötü gelmedi, birlikte yemek yapıyorsunu, temizlik yapıyorsunuz... romantik sayılır bir açıdan :) gece benim eşim de sarılmaz, ben ama onu yastık niyetine kullandığım için sarılmış gibi oluyor :)
2 kişi çalışıyor ve evde çocuk varsa eve bir yardımcı şart bence, böylece haftasonunu boşaltıp ailecek aktiviteler yapabilirsiniz, arada oğlunuzu annenize bırakıp sinema tiyatro yaparsınız, havanız değişir.

cevabınız için tşk ederm öncelikle.. cok güzel şeyler yazmıssnz..
bende yırtıyorum biryerlerimi yesin die gercekten sinir hastası oldum o yemeynce böyle dünya başıma yıkılıyor bildiğin.
illa yiyecek.. cok kafama takıyorum bunu gerçekten aşmam lazm ..
yardmcı tutmama gerek yok canm neden dersen annem sagolsunn ev işlerimi halledio az cok camaşırı bulaşığı toparlamayı makineyi felan pazar günleri bize evi makine ve silme tuvalet banyo kalıo ki en gec 1 130 gibi iş bitior eşimim deidği her pazar ev temizlemekten gına geldı ama yapacak birşey yok..
ben cok titiz biriydm alsnda dagınıklık gördüm mü sinirlenen bir insandm ama baktm cocuk olduktan sonran ne kadarda temilesen toplasan 2 saat sonra dedin gibi yine aynı bende saldm artk dedin gibi pis değilim ama dagınıgım varsn olsun...
benm önceliğim bebegim ve eşim boş kaldım mı aksam kahve yapyrm kek cırpıyorum muhabbet etmeye çalışıyorum eşim hiiçç ya oglanla ilgilenioruz ya tv bakıor yada elinde telefon..
ben yapıyorum dedin gibi öpüyorum sarılıyorum yapılmasını istediklerimi kendim yapyrm önce ama yok adama işlemiyor. buda sogumama sebeb oluyor
Peki hiç bunu eşinle konuştun mu ne diyor bu duruma

Bana pek kötü gelmedi, birlikte yemek yapıyorsunu, temizlik yapıyorsunuz... romantik sayılır bir açıdan :) gece benim eşim de sarılmaz, ben ama onu yastık niyetine kullandığım için sarılmış gibi oluyor :)
2 kişi çalışıyor ve evde çocuk varsa eve bir yardımcı şart bence, böylece haftasonunu boşaltıp ailecek aktiviteler yapabilirsiniz, arada oğlunuzu annenize bırakıp sinema tiyatro yaparsınız, havanız değişir.
HAKLSNZ yardımcı şart ama annem varken gerek kalmıyor bir çok şeyimi yapıyor sagolsun

Nerden tanıdik geldi yoksa senn kocada mi aynı :KK14:
Aynı ama bence iğrenç olduğunu düşünmüyorum eşimin bazı arkadaşlar ezmiş.İkimizde çalışıyoruz yollarda harap oluyoruz banyo günüm yemek yapıcam ütü şu gün diye diye banyo yapacağımız zamana denk getiriyoruz .

Merhaba ..Eşiniz duygularını ve isteklerını bellı edemeyen biri ise ki olabilir her insanın karakteri farklıdır ..Evlenmeden önce de böyleydi sanırım ..Nıye evlendınız sorusu garip olacak çunku kaderde ne varsa o ..
Ama o zaman lar sizi rahatsız etmıyor muydu bu durum ? Sevişmeden de karakterını az çok belli etmıstır daha önce sanırım...
Baskı yapmamaya çalısın güzellıkle konusun ...ben bunları bunları hissediyorum üzülüyorum deyin...senın de karakterın bu bılıyorum ama benım ıcın bıraz çabalasan elınden geldıgı kadar vs dıye konusabılırsın güzelce yumusak ve tatlı bir dil ile....
Öğle arasında koştur koştur eve gıtmenız de bana göre çok doğru değil....çalısan annesınız ve çocuğa sizin dısınızda başka bırı bakıyor ...çocugun o kişiye alışmasını engellıyorsunuz ..bilmeden aslında zarar verıyorsunuz ..
öğlen siz hıc gıtmemıs olsaydınız belkı de ananeden çok guzel yemek yıyecektı ama bılıyor ki siz geleceksınız siz emzireceksınız vs ....anlamaz demeyın sakın bebek hısseder anlar ...
Bırakın gıtmeyın öğlen lerı .Ilk bır kac gun yemeyecektır bu kesın .Çunku sizi bekleyecek .Ama sonra alısacak ve ananen den yıyecek yemegını hemde iştahla ..Buna ızın verecek olan sizsiniz. Sakın unutmayın bunu .
Emzirme işine gelınce sütünüzü sağıp evde bırakabılırsınız dolapta muhafaza edılebılıyor.

Back