- Emoji Skoru
- 562
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Eşim güzel oldu diyor hep onların yaninda ama başbaşa iken hiç öyle demiyor ben kötü gözüküyorumEşinizin ailesinin suçu yok.
Asıl suçlu eşiniz
Konu açıldığında "ben annesiyle karar verdim.Kızımızın ismi Azra olucak."diyebilmeli.
Yapmadığı sürece daha çok Meryem koyun lafına maruz kalırsınız.
Önerilerini sabırsızlık la bekliyorumBiran once lutfen azranin yanina isim bul onlarinda agzini kapat.bana ne eltiden.kayninin kizi yokmu o koysaymis.hatta biz burda bulalim bi isim ciddiyim bak.
Eşiniz kaçak güreşiyor.Eşim güzel oldu diyor hep onların yaninda ama başbaşa iken hiç öyle demiyor ben kötü gözüküyorum
Azra iffetli kadın demekBir de yanlış bilmiyorsam Azra bakire demek Meryem Azra uyumu da buradan geliyor galiba
Şahsen kızımın adının bakire olmasını istemem
En sonunda bu olcak zatenElti isminde ısrar edenleri de ilk defa gördüm.
Koymuyorum diyeceksiniz bitecek.
Sadece Azra koyun bence.
Hoşuna bile gidiyor bu olayay ben istemem asıl eltim çocuğuna benm güzel adımı versin....uzak olsunlar
eltin de tuhafmış karışmayın size ne istediğin koysun falan demiyor mu?
Azra iffetli kadın el degmemis anlamina geliyor betül bakire anlamında araştırdım baya . Zeynep ismini çok istedim ama eltimin kızının adı .Canim bende burda konu acmistim.kizimin ismini azra koymak istiyorum diye.bana gelen bi yorum.cok dikkatimi cekti.azra bakire demek.insanlar isminin anlamini yasarlarya hani evlenemez gibi diye gercekten mantikli geldi.neden milyonlarca kiz ismi varken azra koyayimki dedim.sonra hic aklimizda olmayan ismi koyduk dogumuma 3 gun kala.kizimin ismi ZEYNEP.peygamberimizin esinin adiymis.ve hatta ayni zamanda bu ismi okadar cok seviyomuski hem kizina hem torununa koymus.yani hayatinda 3 tane zeynep diye bayan olnus.e dedik esimle peygamberimiz israrla koyduysa vardir illaki bi bildigi.bu arada zeynep babasinin susu demek.buda cok hosumuza gitti.arastir yine ama bence zeynep cok guzel isim.benim eski konularima bakip ordaki yorumlarida okuyabilirsin
Daha neler duycazzzKv adı koymasını duyduk ama elti ilk galiba, yok artık daha neler yahu
Azra kesin ama bir isim daha istiyorum dedim hata etmisimİsim konusu açılınca karar veremedik diyerek hata yapmışsın bence. İsmi Azra olacak deyip kestirip atsaydın kimse karışamazdı. Sonra eşinle yanına bir isim bulup koyardınız
Fazla yumuşak yüzlü buluyorlar seni anlaşılan. Biraz "naughty" olmalısın.
Rahatsızdım cvp veremedim kusura bakmayın birinin 4 kizi var birinin 1 tane dediklerini yapmadılar maalesefKonu sahibi pek mesajlara cevap yazmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Herkes size yardım etmeye çalışıyor.Eltilerinizin kendi çocukları yok mu? sizin doğacak kızınızın ismine taktılar kafayı
Sagolun cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.kizim 1 yasina girdi hala iyiki bu ismi koymusuz diyorum.kulaga cok guzel geliyo hemde.buarada zeynepler cok akilli ve uslu olurlarmis.cok ogretmenden duydum okuldaki ogrencileriyle ilgili :) bizim kizda masallah uzmuyo beni hiczeynep peygamberimizin en sevdigi isimlerden biri ve ahlakli kadin demekmis.bende kizim olursa koymayi cok istedim.nasip olmadi iki oglum var.cok severim zeynep ismini :)saglikla buyutun zeynep kizinizi..
+1anne babayı bir yere kadar anlıyorum da, doğacak çocuga eltinin adını koymak ne demek ya, insanlar hepten çıldırmış
Tavrini koy lutfen ne munasebet!! Ben babama sordugumda bile kizim siz bilirsiniz dedi bunlara nerenin nesi???Sorsam ne koyalım bu yorumları yapsalar içim yanmaz kendim kasindim derim ama yok maydanoz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?