Bebegimin adı ve eltim .

Eşim güzel oldu diyor hep onların yaninda ama başbaşa iken hiç öyle demiyor ben kötü gözüküyorum

Sen kararını bi ver ya tek Azra olacak ya da Azranın yanına bi isim beğendiysen onun kararını ver ve ben bunu koycam kararını verdim de bak Nasıl susuyorlar

Sen kararını bi ver ya tek Azra olacak ya da Azranın yanına bi isim beğendiysen onun kararını ver ve ben bunu koycam kararını verdim de bak Nasıl susuyorlar

ikisine de tek isme karar verdim sadece azra olacak de sustur, ikinci ismi gizli koy.

Azra iffetli kadın el degmemis anlamina geliyor betül bakire anlamında araştırdım baya . Zeynep ismini çok istedim ama eltimin kızının adı .

İsim konusu açılınca karar veremedik diyerek hata yapmışsın bence. İsmi Azra olacak deyip kestirip atsaydın kimse karışamazdı. Sonra eşinle yanına bir isim bulup koyardınız
Azra kesin ama bir isim daha istiyorum dedim hata etmisim

Konu sahibi pek mesajlara cevap yazmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Herkes size yardım etmeye çalışıyor.Eltilerinizin kendi çocukları yok mu? sizin doğacak kızınızın ismine taktılar kafayı
Rahatsızdım cvp veremedim kusura bakmayın birinin 4 kizi var birinin 1 tane dediklerini yapmadılar maalesef

zeynep peygamberimizin en sevdigi isimlerden biri ve ahlakli kadin demekmis.bende kizim olursa koymayi cok istedim.nasip olmadi iki oglum var.cok severim zeynep ismini :)saglikla buyutun zeynep kizinizi..
Sagolun cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.kizim 1 yasina girdi hala iyiki bu ismi koymusuz diyorum.kulaga cok guzel geliyo hemde.buarada zeynepler cok akilli ve uslu olurlarmis.cok ogretmenden duydum okuldaki ogrencileriyle ilgili :) bizim kizda masallah uzmuyo beni hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…