Bebegimin adı ve eltim .

Bi daha anamın adını koy karımın adını koy teranesi yaparlarsa ;
doğurduğunuza bu isimleri verebilirsiniz herkesin aklı kendine kalsın ben ne eltimin ne kaynanamın adını istemiyorum karışmayın strese giriyorum sizin yüzünüzden bebeğim de olumsuz etkileniyor de
De gitsin çekinme
Onlar senin sinir olduğunu görmüşler inadına yapıyorlar

ay ben istemem asıl eltim çocuğuna benm güzel adımı versin....uzak olsunlar

eltin de tuhafmış karışmayın size ne istediğin koysun falan demiyor mu?

meryem azra güzel duruyor belki gerçekten o anlamda demiştirler. siz yanlış düşünüyorsunuzdur.
zaten yok ben kendim karar verip koyacağım deseniz o kadar üstelemezler sanıyorum ki. yani siz tavrınızı net koymuyorsunuz gibi duruyor.

Canim bende burda konu acmistim.kizimin ismini azra koymak istiyorum diye.bana gelen bi yorum.cok dikkatimi cekti.azra bakire demek.insanlar isminin anlamini yasarlarya hani evlenemez gibi diye gercekten mantikli geldi.neden milyonlarca kiz ismi varken azra koyayimki dedim.sonra hic aklimizda olmayan ismi koyduk dogumuma 3 gun kala.kizimin ismi ZEYNEP.peygamberimizin esinin adiymis.ve hatta ayni zamanda bu ismi okadar cok seviyomuski hem kizina hem torununa koymus.yani hayatinda 3 tane zeynep diye bayan olnus.e dedik esimle peygamberimiz israrla koyduysa vardir illaki bi bildigi.bu arada zeynep babasinin susu demek.buda cok hosumuza gitti.arastir yine ama bence zeynep cok guzel isim.benim eski konularima bakip ordaki yorumlarida okuyabilirsin

zeynep peygamberimizin en sevdigi isimlerden biri ve ahlakli kadin demekmis.bende kizim olursa koymayi cok istedim.nasip olmadi iki oglum var.cok severim zeynep ismini :)saglikla buyutun zeynep kizinizi..

Zeynep azra da olabilir hee

biz ismi netleştirdik. doğumdan sonra artık siz de öğrenirsiniz deyin bi kahkaha atın. ısrar ederlerse . kahkaha atın. susun. bu kadar da ısrar ayıp be

Kayınlarınız çok istiyorlarsa karılarına birer tane doğurtup kende anneleriyle karılarının isimlerini koysunlar bi zahmet..hadi anneyi duydum da karımın adını koy diyeni ilk defa gördüm..tövbee yarabbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…